Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Мегер България ЕООД

Мегер България ЕООД

www.megger.com

Мегер България ЕООД е дъщерно дружество на световно утвърдения производител на контролно-измервателна апаратура в областта на енергетиката, телекомуникациите и ВиК сектора – Megger Group. Българската фирма е правоприемник на Себа КМТ България след присъединяването на компанията към групата на Megger.

 

Компанията предлага богат асортимент от системи и съоръжения, включително: апаратура за изпитване на акумулатори; кабелни локатори и прибори за проследяване на трасета; апаратура за изпитване на кабели и за локализиране на кабелни повреди; изпитателна апаратура за прекъсвачи, за трансформатори, за двигатели и генератори; прибори за изпитване на инсталации, на комуникация на данни, на земно съпротивление, на изолация; омметри за ниски съпротивления; мултиметри и ампер клещи; изпитателна апаратура за въздушни линии, за качество на енергията;  изпитване на релейна защита; софтуер за управление на активите в електрически компании; софтуер за изпитване и поддръжка; анализ на честотен отговор и определяне на отпечатък; апаратура за мониторинг на водопроводни мрежи и локализиране на скрити течове и др.

 

Ежегодно Megger полага всички усилия за създаване на съвременни уреди за диагностика и тестване, които да оптимизират работата и точността на електрическите измервания, удовлетворявайки изискванията и нуждите и на най-взискателните потребители.

 

Мегер България е една от малкото фирми у нас със собствен сервиз на всички продукти от обширното портфолио на Megger Group.

Мегер България ЕООД

Адрес: София 1505, бул. “Ситняково” 35

Телефон: 02/943 48 03, 02/846 82 94, 0887 783 514

E-mail: alexander.georgiev@megger.commegger.bg@megger.cominfo.bg@megger

 

Партньори

Обяви за работа от Мегер България ЕООД

Промоционални предложения от Мегер България ЕООД

  • Омметър Megger DLRO2 за разнообразни приложения

   Омметър Megger DLRO2 за разнообразни приложения

   Мегер България предлага нова страхотна оферта за Вас! Закупете омметър Megger DLRO2 с нисък праг на измерване на съпротивлението! Получавайте бързи и точни измервания, дори в замърсена среда!

   Промоцията е валидна

   от 08.06.2022 г. до 31.08.2022 г.
  • Мултиметри и тестери Megger

   Мултиметри и тестери Megger

   Специално за вас електроинженери и професионални електротехници! Новите модели мултиметри и тестери Megger са вече на пазара и само сега можете да се сдобиете с тях на много специални цени! От Мегер България!

   Промоцията е валидна

   от 29.03.2022 г. до 31.08.2022 г.
  • Мултифункционален тестер за ток и напрежение и калибратор

   Мултифункционален тестер за ток и напрежение и калибратор

   Мегер България има за Вас пакетно предложение! Закупете мултифункционален тестер за ток и напрежение и калибратор с повече от 200 лева отстъпка. Запознайте се с техните характеристики още сега!

   Промоцията е валидна

   от 05.05.2022 г. до 31.08.2022 г.
  • Тестер за напрежение TPT420

   Тестер за напрежение TPT420

   Кой е най-добрият приятел на електротехниците и електроинженерите? Тестерът за напрежение Megger TPT420, разбира се. Уредът е лесен за използване, с много точна индикация, а сега е и на невероятно добра цена от Мегер България. Вижте!

   Промоцията е валидна

   от 20.04.2022 г. до 31.08.2022 г.
  • Лазерна рулетка Megger MLM50

   Лазерна рулетка Megger MLM50

   Мегер България има ново промоционално супер предложение за Вас! Надеждната и практична лазерна рулетка Megger MLM50 може да бъде Ваша на специална цена. А към нея получавате и предпазен транспортен калъф за удобно поставяне на колана.

   Промоцията е валидна

   от 20.05.2022 г. до 31.08.2022 г.

Браншът In Brief

 • ЦЕРБ извърши ремонтни дейности на най-голямата гръцка ВЕЦ

  Централната енергоремонтна база (ЦЕРБ) извърши основен ремонт на най-голямата ВЕЦ в Гърция – Кремаста, съобщиха за Борса.bg от ЦЕРБ. Възложител на поръчката е националната електрическа компания Public Power Corporation, която разполага с 99.7% пазарен дял.

 • БАВ ще проведе курс за автоматизация на ВиК системите

  Центърът за професионално обучение към Българската асоциация по водите (БАВ) организира специализиран курс за автоматизация на ВиК системи, съобщиха за Борса.bg от асоциацията. Курсът ще се проведе от 19 до 21 септември 2022 г.

 • Nidec реализира мащабни инвестиции в България и Сърбия

  Една от най-големите компании в автомобилния сектор в Япония, производителят на електрически двигатели и компоненти Nidec, ще открие развоен център в София, в който до края на 2022 г. ще бъдат наети 100 инженери, научи Борса.bg от Balkanengineer.com.

 • Сърбия си поставя за цел намаляване на емисиите с 40.3% до 2030

  Сърбия представи предварителните си цели за Интегрирания национален енергиен и климатичен план, който разработва. Правителството си поставя за цел да постигне 100 пъти повече слънчева енергия и 10 пъти повече капацитет във вятърните паркове.

 • Schneider Electric обяви резултатите от плана си за устойчивост

  Индексът на Schneider Electric за устойчиво въздействие (SSI) отбеляза стойност 4.17 точки от максимални 10, съобщиха за Борса.bg от Шнайдер Електрик България. Индексът измерва ефективността при екологичното, социално и корпоративно управление (ESG).

 • Макпетрол представи силни финансови резултати в началото на т.г

  За периода януари-юни 2022 г. Макпетрол АД (Скопие, Северна Македония) е постигнала общ приход в размер на 16.33 млрд. денара, което е с 7.43 млрд. денара повече от миналогодишната стойност, научи Борса.bg от Balkanengineer.com.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6