Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Мега Инженеринг ООД

Мега Инженеринг ООД

http://www.megaeng.eu/

Мега Инженеринг ООД проектира, изработва, внедрява системи и средства за автоматизация на технологични процеси в предприятия, работещи в областта на хранително-вкусовата, химическата, биотехнологична, металообработващата и машиностроителната промишленост. Прилага промишлени системи и средства за регулиране на температура, налягане, влажност, дебит, разход, ниво и концентрация, дозиращи системи, както и системи за управление от високо ниво. Занимава се още и с поддръжка (сервиз) на приборите и съоръженията, които предлага.

 

С повече от 20-годишна история, фирмата непрекъснато се развива и прилага най-новите постижения в областта на електрониката, микропроцесорната техника и автоматизацията.

 

Системите за автоматизация, внедрени от фирмата, са съобразени с европейските норми и изискванията, свързани с прилагането на стандартите на Добра производствена практика “GMP”.

 

Компанията предоставя техническо решение съгласно Наредба 3 на Агенция Митници за измерване на акцизни стоки и е системен интегратор, който изгражда  системи за контрол на измервателните уреди (СКИУ).

Мега Инженеринг ООД

Адрес: Хасково 6300, ул.”Южна” №18, Южна индустриална зона /в непосредствена близост до Донидо/

Телефон: 038/664 458; 038/664 461; 0887 046 425

E-mail: secretar@megaeng.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Мениджър на Теси ще бъде лектор на Cloud Sofia Summit

  Анита Стоянова, продуктов мениджър направление „Електрически бойлери“ в Теси, ще бъде специален гост-лектор на деветото издание на Cloud Sofia Summit. Събитието ще се състои на 20 ноември 2019 г. от 9:00 ч. в София Хотел Балкан, научи Борса.bg от фирмата.

 • Сърбия ще разработва платформа за изкуствен интелект с Huawei

  Сръбското правителство подписа Меморандум за разбирателство с китайската мултинационална технологична компания Huawei за разработването на платформа за изкуствен интелект, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • United Group придобива българския телеком оператор Vivacom

  Водещата телекомуникационна и медийна компания в Югоизточна Европа United Group подписа договор за придобиването на най-големия български оператор Vivacom, научи Борса.bg от съобщение на дружеството. Сделката е на стойност 1.2 млрд. евро.

 • Bosch открива нови офиси и лаборатории за 7 млн. евро в Румъния

  Немският технологичен разработчик Bosch откри нова сграда с офисно пространство и изпитвателни лаборатории към румънския си завод в Трансилвания. Инвестицията е на стойност 7 млн. евро, научи още Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Huf Group разширява научно-изследователския си център в Румъния

  Немският производител на заключващи системи за автомобилната индустрия Huf Group премества и разширява центъра си за развитие в гр. Тимишоара, Румъния. Дружеството ще разполага с 2000 кв. м. нови офис площи в модерна сграда по проекта ISHO в града.

 • Панхим откри нов цех за екструдиране на листове за 10 млн. лева

  На 30 октомври 2019 г. Панхим откри нов цех за екструдиране на листове в производствената си база в гр. Стара Загора. Проектът е на обща стойност от 10 млн. лева и включва изграждането на нова производствена база и въвеждане на иновативна екструдираща линия.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6