Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Мега Инженеринг ООД

Мега Инженеринг ООД

http://www.megaeng.eu/

Мега Инженеринг ООД проектира, изработва, внедрява системи и средства за автоматизация на технологични процеси в предприятия, работещи в областта на хранително-вкусовата, химическата, биотехнологична, металообработващата и машиностроителната промишленост. Прилага промишлени системи и средства за регулиране на температура, налягане, влажност, дебит, разход, ниво и концентрация, дозиращи системи, както и системи за управление от високо ниво. Занимава се още и с поддръжка (сервиз) на приборите и съоръженията, които предлага.

 

С повече от 20-годишна история, фирмата непрекъснато се развива и прилага най-новите постижения в областта на електрониката, микропроцесорната техника и автоматизацията.

 

Системите за автоматизация, внедрени от фирмата, са съобразени с европейските норми и изискванията, свързани с прилагането на стандартите на Добра производствена практика “GMP”.

 

Компанията предоставя техническо решение съгласно Наредба 3 на Агенция Митници за измерване на акцизни стоки и е системен интегратор, който изгражда  системи за контрол на измервателните уреди (СКИУ).

Мега Инженеринг ООД

Адрес: Хасково 6300, ул.”Южна” №18, Южна индустриална зона /в непосредствена близост до Донидо/

Телефон: 038/664 458; 038/664 461; 0887 046 425

E-mail: secretar@megaeng.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Подобряване в бизнес климата през юни отчита НСИ

  През юни т.г. общият показател на бизнес климата е нараснал с 11.4 пункта спрямо май т.г. Това се дължи на по-благоприятния бизнес климат във всички наблюдавани сектори – промишленост, строителство, търговия на дребно и услуги.

 • Zijin Mining с инвестиция от 1.26 млрд. долара в Сърбия

  Сръбската компания Zijin Bor Copper, част от китайската минна група Zijin Mining, ще инвестира 1.26 млрд. долара за ремонтни дейности и подобрения в безопасността и опазване на околната среда в минния комплекс в гр. Бор, Сърбия.

 • „Македонски железници – Инфраструктура“ получи 2.2 млн. евро

  През юни т.г. Министерството на транспорта и съобщенията на страната е предоставило над 2.2 млн. евро на Общественото предприятие „Македонски железници – Инфраструктура“. Средствата са заем от Европейската банка за възстановяване и развитие.

 • Румъния изгражда модерна болница в Букурещ

  До края на юли 2020 г. се приемат оферти за изграждането на болница „Saint Vasile cel Mare“ в Букурещкия квартал „Район 1“, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. От районното кметство съобщиха, че над 30 международни компании са поискали разяснения по процедурата.

 • Изграждат 4 завода в Тракия икономическа зона

  Предстои да бъдат изградени 4 нови завода в Тракия икономическа зона (ТИЗ), съобщава Money.bg, позовавайки се на изпълнителния директор на ТИЗ инж. Πлaмeн Πaнчeв, цитиран от „24 чaca“. За построяването им ще бъдат вложени близо 30-40 млн. евро.

 • София е сред топ 20 на най-технологичните градове в Европа

  София попадна в класацията за най-технологични градове в Европа – Tech Cities of the Future 2020/21, съставена от изданието fDi Intelligence и специализираната технологична медия The Next Web, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6