Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Маунт прес ЕООД

Маунт прес ЕООД

https://zavarachniaparati.com

Маунт прес ЕООД е утвърдена българска търговска компания в областта на заваръчната техника и технологии. Фирмата е официален представител и лицензиран сервизен партньор за България на световния датски производител на заваръчно оборудване, консумативи и аксесоари Migatronic.

 

Продуктовата гама на дружеството включва богат набор от монофазни и трифазни инверторни телоподаващи заваръчни апарати, апарати за ВИГ заваряване с аргон, инверторни електрожени, заваръчни роботи и коботи за МИГ/МАГ и ВИГ заваряване, апарати за плазмено рязане, фотосоларни заваръчни маски и др.

 

Заваръчните решения на Migatronic гарантират до 50% икономия на разходите на заваръчен газ, заваръчни материали и електроенергия, както и до 25% по-висока скорост на заваряване. Те успешно намират приложение в редица отрасли на индустрията, като корабостроене, тежко машиностроене, химическа и хранителна-вкусова промишленост, автомобилостроене, нефтена и газодобивна промишленост и др.

 

Маунт прес предлага пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване на цялата гама предлагана заваръчна техника на Migatronic. Сервизните специалисти на компанията извършват още поддръжка и ремонт и на всякакви други марки заваръчни апарати – бързо и качествено, като при по-леки повреди е възможно обслужване на място при клиента.

Маунт прес ЕООД

Адрес: гр. София, ж.к. Люлин 10, бул. „Петър Дертлиев“ 4, магазин Migatronic (до сграда Atlantic)

Телефон: 888 622 416; 0883 409 890

E-mail: office@zavarachniaparati.com

Партньори

Промоционални предложения от Маунт прес ЕООД

  • Заваръчен апарат AUTOMIG-2 233i

   Заваръчен апарат AUTOMIG-2 233i

   Нуждаете се от заваръчна техника? Маунт прес Ви предоставя страхотна промоционална цена на трифазен МИГ/МАГ заваръчен апарат AUTOMIG-2 233i! Офертата не е за изпускане! Възползвайте се още сега!

   Промоцията е валидна

   от 25.05.2021 г. до 30.06.2021 г.

Браншът In Brief

 • СуперХостинг.БГ придоби активите на ICN.BG

  От 8 юни 2021 СуперХостинг.БГ пое цялостното обслужване на клиентите на българската хостинг компания ICN.BG, съобщиха от СуперХостинг.БГ, която придоби активите на дружеството. Финализирано е и административното прехвърляне на всички услуги на ICN.bg.

 • IMI България с бронзово отличие в благотворително щафетно бягане

  Отборът зае престижното пето място измежду 60 отбора от фирми от различни сфери на дейност. Класирането бе по място и общо време на отбора. При смесените отбори служителите на IMI България се класираха трети и спечелиха бронзови медали.

 • Излезе първото у нас ръководство за зелени и паркинг-покриви

  Зеленината върху сградите има положителен санитарно-хигиенен ефект. Покривното озеленяване намалява така наречените градски топлинни острови в големите населени места – зони с екстремно висока температура на въздуха през лятото.

 • Сърбия подготвя Национална архитектурна стратегия

  Министерството на строителството, транспорта и инфраструктурата на Сърбия проведе семинар за подготовката на Националната архитектурна стратегия на страната, на който се разгледаха ключовите проблеми в архитектурната политика и техните причини.

 • Екипът на АК Магнит взе участие в Postbank Business Run 2021

  Представителите на АК Магнит се класираха на 46-о място от всички 226 отбора, а изпълнителният директор на компанията, г-н Иван Стратиев, спечели второ място в надпреварата за изпълнителни директори CEO Dash.

 • Уебинар Smart cities beyond the BRIDGE ще се проведе на 18 юни

  На 18 юни 2021 г. фондация „Клъстер информационни и комуникационни технологии“ и Клъстер за дигитална трансформация и иновации организират виртуалното събитие Smart cities beyond the BRIDGE. Събитието ще се проведе от от 11:00 ч. в ZOOM.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6