Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Мари-Бентц

Мари-Бентц

http://www.marie-bentz.com/index.php

Мари-Бентц е утвърдена българска производствена фирма в областта на индустриалната тегло-измервателна техника.  Компанията е производител на автомобилни везни, Ж.П. везни, кранови везни, платформени везни, ценообразуващи везни, лабораторни везни, тензодатчици, претегляща електроника, индустриални системи за измерване на тегло, идентификационни системи и комплексни инженерни решения в сферата на тегло-измерването.

 

Мари-Бентц извършва още внос, износ, монтаж и сервиз на електрохидравлични тласкачи и спирачки, релейна техника, оборудване за кранове, ел. двигатели. Фирмата е партньор с водещи световни производители в тази област, сред които EHP-Wägetechnik, EMG Automation, KERN, Vishay,  Pfister Weegtechniek, Bilanciai Group и EAW Relaistechnik.

 

Мари-Бентц е една от първите български фирми в областта на тегло-измервателната техника. Тя е основана като представителство и сервиз на немските фирми GROWA Berlin и OAS-Bremen в България, като още от създаването си стартира и производствена дейност.

 

През 2008 – 2009 г. компанията  изгражда собствена калибровъчна лаборатория – “ЛАБОР БЕНТЦ“, за калибриране на средства за измерване на маса с издаване на DKD-калибровъчен сертификат.

Мари-Бентц

Адрес:  Бургас 8000ул. „Фердинандова” № 5,

Телефон: 056/842 808

E-mail: info@mariebentz.com

 

Офис София
Телефон: 0879 177 531
Е-mail: sofia@mariebentz.com

Партньори

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6