Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Мари-Бентц

Мари-Бентц

http://www.marie-bentz.com/index.php

Мари-Бентц е утвърдена българска производствена фирма в областта на индустриалната тегло-измервателна техника.  Компанията е производител на автомобилни везни, Ж.П. везни, кранови везни, платформени везни, ценообразуващи везни, лабораторни везни, тензодатчици, претегляща електроника, индустриални системи за измерване на тегло, идентификационни системи и комплексни инженерни решения в сферата на тегло-измерването.

 

Мари-Бентц извършва още внос, износ, монтаж и сервиз на електрохидравлични тласкачи и спирачки, релейна техника, оборудване за кранове, ел. двигатели. Фирмата е партньор с водещи световни производители в тази област, сред които EHP-Wägetechnik, EMG Automation, KERN, Vishay,  Pfister Weegtechniek, Bilanciai Group и EAW Relaistechnik.

 

Мари-Бентц е една от първите български фирми в областта на тегло-измервателната техника. Тя е основана като представителство и сервиз на немските фирми GROWA Berlin и OAS-Bremen в България, като още от създаването си стартира и производствена дейност.

 

През 2008 – 2009 г. компанията  изгражда собствена калибровъчна лаборатория – “ЛАБОР БЕНТЦ“, за калибриране на средства за измерване на маса с издаване на DKD-калибровъчен сертификат.

Мари-Бентц

Адрес:  Бургас 8000ул. „Фердинандова” № 5,

Телефон: 056/842 808

E-mail: info@mariebentz.com

 

Офис София
Телефон: 0879 177 531
Е-mail: sofia@mariebentz.com

Партньори

Браншът In Brief

 • СуперХостинг.БГ придоби активите на ICN.BG

  От 8 юни 2021 СуперХостинг.БГ пое цялостното обслужване на клиентите на българската хостинг компания ICN.BG, съобщиха от СуперХостинг.БГ, която придоби активите на дружеството. Финализирано е и административното прехвърляне на всички услуги на ICN.bg.

 • IMI България с бронзово отличие в благотворително щафетно бягане

  Отборът зае престижното пето място измежду 60 отбора от фирми от различни сфери на дейност. Класирането бе по място и общо време на отбора. При смесените отбори служителите на IMI България се класираха трети и спечелиха бронзови медали.

 • Излезе първото у нас ръководство за зелени и паркинг-покриви

  Зеленината върху сградите има положителен санитарно-хигиенен ефект. Покривното озеленяване намалява така наречените градски топлинни острови в големите населени места – зони с екстремно висока температура на въздуха през лятото.

 • Сърбия подготвя Национална архитектурна стратегия

  Министерството на строителството, транспорта и инфраструктурата на Сърбия проведе семинар за подготовката на Националната архитектурна стратегия на страната, на който се разгледаха ключовите проблеми в архитектурната политика и техните причини.

 • Екипът на АК Магнит взе участие в Postbank Business Run 2021

  Представителите на АК Магнит се класираха на 46-о място от всички 226 отбора, а изпълнителният директор на компанията, г-н Иван Стратиев, спечели второ място в надпреварата за изпълнителни директори CEO Dash.

 • Уебинар Smart cities beyond the BRIDGE ще се проведе на 18 юни

  На 18 юни 2021 г. фондация „Клъстер информационни и комуникационни технологии“ и Клъстер за дигитална трансформация и иновации организират виртуалното събитие Smart cities beyond the BRIDGE. Събитието ще се проведе от от 11:00 ч. в ZOOM.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6