Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Мари-Бентц

Мари-Бентц

http://www.marie-bentz.com/index.php

Мари-Бентц е утвърдена българска производствена фирма в областта на индустриалната тегло-измервателна техника.  Компанията е производител на автомобилни везни, Ж.П. везни, кранови везни, платформени везни, ценообразуващи везни, лабораторни везни, тензодатчици, претегляща електроника, индустриални системи за измерване на тегло, идентификационни системи и комплексни инженерни решения в сферата на тегло-измерването.

 

Мари-Бентц извършва още внос, износ, монтаж и сервиз на електрохидравлични тласкачи и спирачки, релейна техника, оборудване за кранове, ел. двигатели. Фирмата е партньор с водещи световни производители в тази област, сред които EHP-Wägetechnik, EMG Automation, KERN, Vishay,  Pfister Weegtechniek, Bilanciai Group и EAW Relaistechnik.

 

Мари-Бентц е една от първите български фирми в областта на тегло-измервателната техника. Тя е основана като представителство и сервиз на немските фирми GROWA Berlin и OAS-Bremen в България, като още от създаването си стартира и производствена дейност.

 

През 2008 – 2009 г. компанията  изгражда собствена калибровъчна лаборатория – “ЛАБОР БЕНТЦ“, за калибриране на средства за измерване на маса с издаване на DKD-калибровъчен сертификат.

Мари-Бентц

Адрес:  Бургас 8000ул. „Фердинандова” № 5,

Телефон: 056/842 808

E-mail: info@mariebentz.com

 

Офис София
Телефон: 0879 177 531
Е-mail: sofia@mariebentz.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Сърбия ще строи инсталация за генериране на енергия от отпадъци

  Международен консорциум сключи договор с Европейската банка за възстановяване и развитие и Международната финансова корпорация за финансиране на проект за изграждане на инсталация за енергия от отпадъци в Сърбия.

 • Bosch разкри инженеринг център за софтуер в столицата

  Немският технологичен гигант Bosch отвори врати на първия инженеринг център в столичния „София Тех Парк“. В новия център вече близо 200 софтуерни специалисти разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия.

 • Продавай успешно в Румъния и Гърция с eCommerce Academy

  На 31 октомври и 1 ноември 2019 г. в гр. София, България, ще се проведе четвъртото издание на събитието „Продавай успешно в Румъния“, което от т.г. се превъща в „Продавай успешно в Румъния и Гърция“. Мероприятието се организира от eCommerce Academy.

 • Македония в отлично икономическо сътрудничество със Словения

  Търговията между Македония и Словения бележи ръст от 10% за последните 10 години. По данни от анализ на Стопанската камара на Северна Македония стокообменът между двете страни през 2018 г. се оценява на 237.7 млн. евро.

 • Продукт на Festo е вписан в книгата на Гинес

  „Иновацията BionicOpter, разработена от Festo, е вписана в Книгата за световните рекорди на Гинес за 2020 г. като най-голямото летящо насекомо-робот”, информираха от Фесто ЕООД. Движението на устройството се доближава в максимална степен до това на водното конче.

 • Булконс Първомай модернизира производството си за 5 млн. лева

  Булконс Първомай инвестира 5 млн. лева в модернизиране на цеховете си и закупуване на изцяло ново оборудване за производство на лютеница. Новата поточна линия на компанията беше официално открита на 1 октомври 2019 г., научи Борса.bg от съобщение на производителя.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6