Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Мари-Бентц

Мари-Бентц

http://www.marie-bentz.com/index.php

Мари-Бентц е утвърдена българска производствена фирма в областта на индустриалната тегло-измервателна техника.  Компанията е производител на автомобилни везни, Ж.П. везни, кранови везни, платформени везни, ценообразуващи везни, лабораторни везни, тензодатчици, претегляща електроника, индустриални системи за измерване на тегло, идентификационни системи и комплексни инженерни решения в сферата на тегло-измерването.

 

Мари-Бентц извършва още внос, износ, монтаж и сервиз на електрохидравлични тласкачи и спирачки, релейна техника, оборудване за кранове, ел. двигатели. Фирмата е партньор с водещи световни производители в тази област, сред които EHP-Wägetechnik, EMG Automation, KERN, Vishay,  Pfister Weegtechniek, Bilanciai Group и EAW Relaistechnik.

 

Мари-Бентц е една от първите български фирми в областта на тегло-измервателната техника. Тя е основана като представителство и сервиз на немските фирми GROWA Berlin и OAS-Bremen в България, като още от създаването си стартира и производствена дейност.

 

През 2008 – 2009 г. компанията  изгражда собствена калибровъчна лаборатория – “ЛАБОР БЕНТЦ“, за калибриране на средства за измерване на маса с издаване на DKD-калибровъчен сертификат.

Мари-Бентц

Адрес:  Бургас 8000ул. „Фердинандова” № 5,

Телефон: 056/842 808

E-mail: info@mariebentz.com

 

Офис София
Телефон: 0879 177 531
Е-mail: sofia@mariebentz.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Не пропускайте предстоящия уебинар на ABB на 27 януари 2021 г.

  Интересувате ли се от това как да разпределяте оптимално енергията в своя бизнес? Ако Вашият оговор е „да“, то не пропускайте да вземете участие в предстоящия уебинар на ABB. Онлайн събитието ще се проведе на 27 януари 2021 г. от 10:00 и от 17:00 ч.

 • Метрополитен обяви търг за строежа на третата метролиния

  Метрополитен обяви търг за избор на изпълнител за изготвяне на работен проект, строителство, доставка на необходимото оборудване и въвеждане в експлоатация на участъка от третата метролиния в София от ул. „Шипка“ до бул. „Цариградско шосе“.

 • Събрия и Китай подписаха меморандум за сръбския жп транспорт

  Меморандумът признава сътрудничеството и поставя основите за потенциални поръчки на влакове с електрически двигатели и скорост на движение от 200 km/h за целите на пътническия трафик на бъдещата високоскоростна жп линия Белград Център – Нови Сад – Суботица.

 • 93 са кандидатурите за конкурса „Наградите на БАИТ“

  93 регистрации от личности, компании и институции бяха направени до края на срока за участие в 10-ото издание на конкурса „Наградите на БАИТ“, съобщиха за Борса.bg от Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ).

 • Restart Energy и американски фонд инвестират в зелена енергия

  Румънският енергиен доставчик Restart Energy и базираният в САЩ фонд Interlink Capital Strategies създадоха съвместно предприятие, с което ще генерират инвестиции в зелена енергия в Румъния и съседните страни в размер на 500 млн. щатски долара.

 • Северна Македония обяви проектите в сферата на ВЕИ през 2021 г.

  От новите инвестиции във ВЕИ възможно най-скоро може да се очаква изграждането на две фотоволтаични електроцентрали на мястото на старата мина в ТЕЦ „Осломей“. През 2021 г. ще бъде пусната в експлоатация и водноелектрическата централа „Чебрен“.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6