Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Мари-Бентц

Мари-Бентц

http://www.marie-bentz.com/index.php

Мари-Бентц е утвърдена българска производствена фирма в областта на индустриалната тегло-измервателна техника.  Компанията е производител на автомобилни везни, Ж.П. везни, кранови везни, платформени везни, ценообразуващи везни, лабораторни везни, тензодатчици, претегляща електроника, индустриални системи за измерване на тегло, идентификационни системи и комплексни инженерни решения в сферата на тегло-измерването.

 

Мари-Бентц извършва още внос, износ, монтаж и сервиз на електрохидравлични тласкачи и спирачки, релейна техника, оборудване за кранове, ел. двигатели. Фирмата е партньор с водещи световни производители в тази област, сред които EHP-Wägetechnik, EMG Automation, KERN, Vishay,  Pfister Weegtechniek, Bilanciai Group и EAW Relaistechnik.

 

Мари-Бентц е една от първите български фирми в областта на тегло-измервателната техника. Тя е основана като представителство и сервиз на немските фирми GROWA Berlin и OAS-Bremen в България, като още от създаването си стартира и производствена дейност.

 

През 2008 – 2009 г. компанията  изгражда собствена калибровъчна лаборатория – “ЛАБОР БЕНТЦ“, за калибриране на средства за измерване на маса с издаване на DKD-калибровъчен сертификат.

Мари-Бентц

Адрес:  Бургас 8000ул. „Фердинандова” № 5,

Телефон: 056/842 808

E-mail: info@mariebentz.com

 

Офис София
Телефон: 0879 177 531
Е-mail: sofia@mariebentz.com

Партньори

Браншът In Brief

 • България Ер Меинтенанс разширява базата на Луфтханза

  България Ер Меинтенанс планира да инвестира 27 млн. лв. в разширяване капацитета на съществуващата база за обслужване и ремонт на самолети, оперирана от Луфтханза Техник София, както и обособяването на Част 145 Организация за техническо обслужване.

 • БТЛ Индъстрийз инвестира във фабрика в гр. Пловдив

  БТЛ Индъстрийз изпълнява сертифициран инвестиционен проект за изграждане на фабрика за производство на електронна медицинска апаратура в гр. Пловдив. Проектът предвижда инвестиции в размер на 10.5 млн. лв. и разкриване на 80 работни позиции.

 • Nidec Corporation планира изграждането на фабрика в Сърбия

  Японската компания Nidec Corporation планира изграждането на база за производство на малки електродвигатели в индустриалната зона в близост до рафинерията в гр. Нови Сад, Сърбия. Ще бъдат разкрити и няколко хиляди работни места.

 • Северна Македония се изкачва в Глобалния иновационен индекс

  Северна Македония зае 57 място в класацията на Глобалния иновационен индекс за 2020 година. Страната се е изкачила с две позиции спрямо предходната и с 27 в сравнение с 2018 г. По отношение на инвестициите от местните институции, страната се изкачва с 6 позиции.

 • Представиха първия мапинг на българската индустрия

  Министерството на икономиката, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Българската работодателска асоциация Иновативни технологии (БРАИТ) представиха първия мапинг на българската индустрия.

 • ABB с уебинар за умното управление на електроенергията

  Днес, 23 септември 2020 г., от 17:00 до 18:00 ч. ABB организира безплатен уебинар, насочен към дигитализацията в управлението на електрическата енергия. Уебинарът ще се проведе на английски език, а водещи ще бъдат трима специалисти от ABB.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6