Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Либхер-Конкрийт Технолоджи Марица ЕООД

Либхер-Конкрийт Технолоджи Марица ЕООД

https://www.liebherr.com/en/bgr/start/start-page.html

Заводът за производство на бетоновози Либхер-Конкрийт Технолоджи Марица е третото предприятие на немския концерн Liebherr в България. Регистрираното през лятото на 2021 г. дружество бързо набира инерция и изгражда клиентска мрежа, в която попадат строителни фирми и компании, специализирани в транспорта на бетон.

 

Бетоновозите, произведени от българския екип, се доставят на фирми от Източна Европа, Саудитска Арабия, Русия и Израел. Фабриката в Германия получава сглобено оборудване, което впоследствие претърпява монтаж, и се изпраща към западноевропейските клиенти на Liebherr.

 

Опитът на българските сътрудници на Liebherr в сферата на бетонната техника датира от 2019 г., когато производителят на климатични системи за жп индустрията Либхер-Транспортейшън Системс Марица разгърна своето продуктово портфолио с барабани, рами за бетоновози и др.

 

Либхер-Конкрийт Технолоджи Марица предлага на своя екип отлични условия за работа и заплащане, както и редица социални придобивки като средства и ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване, служебен транспорт и др.

Либхер-Конкрийт Технолоджи Марица ЕООД

Адрес: 4000 Пловдив, бул. „Кукленско шосе“ № 40
Телефон: 032/505 780
E-mail: info-ltm@liebherr.com

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6