Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Либхер-Конкрийт Технолоджи Марица ЕООД

Либхер-Конкрийт Технолоджи Марица ЕООД

https://www.liebherr.com/en/bgr/start/start-page.html

Заводът за производство на бетоновози Либхер-Конкрийт Технолоджи Марица е третото предприятие на немския концерн Liebherr в България. Регистрираното през лятото на 2021 г. дружество бързо набира инерция и изгражда клиентска мрежа, в която попадат строителни фирми и компании, специализирани в транспорта на бетон.

 

Бетоновозите, произведени от българския екип, се доставят на фирми от Източна Европа, Саудитска Арабия, Русия и Израел. Фабриката в Германия получава сглобено оборудване, което впоследствие претърпява монтаж, и се изпраща към западноевропейските клиенти на Liebherr.

 

Опитът на българските сътрудници на Liebherr в сферата на бетонната техника датира от 2019 г., когато производителят на климатични системи за жп индустрията Либхер-Транспортейшън Системс Марица разгърна своето продуктово портфолио с барабани, рами за бетоновози и др.

 

Либхер-Конкрийт Технолоджи Марица предлага на своя екип отлични условия за работа и заплащане, както и редица социални придобивки като средства и ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване, служебен транспорт и др.

Либхер-Конкрийт Технолоджи Марица ЕООД

Адрес: 4000 Пловдив, бул. „Кукленско шосе“ № 40
Телефон: 032/505 780
E-mail: info-ltm@liebherr.com

Обяви за работа от Либхер-Конкрийт Технолоджи Марица ЕООД

Браншът In Brief

 • ЦЕРБ извърши ремонтни дейности на най-голямата гръцка ВЕЦ

  Централната енергоремонтна база (ЦЕРБ) извърши основен ремонт на най-голямата ВЕЦ в Гърция – Кремаста, съобщиха за Борса.bg от ЦЕРБ. Възложител на поръчката е националната електрическа компания Public Power Corporation, която разполага с 99.7% пазарен дял.

 • БАВ ще проведе курс за автоматизация на ВиК системите

  Центърът за професионално обучение към Българската асоциация по водите (БАВ) организира специализиран курс за автоматизация на ВиК системи, съобщиха за Борса.bg от асоциацията. Курсът ще се проведе от 19 до 21 септември 2022 г.

 • Nidec реализира мащабни инвестиции в България и Сърбия

  Една от най-големите компании в автомобилния сектор в Япония, производителят на електрически двигатели и компоненти Nidec, ще открие развоен център в София, в който до края на 2022 г. ще бъдат наети 100 инженери, научи Борса.bg от Balkanengineer.com.

 • Сърбия си поставя за цел намаляване на емисиите с 40.3% до 2030

  Сърбия представи предварителните си цели за Интегрирания национален енергиен и климатичен план, който разработва. Правителството си поставя за цел да постигне 100 пъти повече слънчева енергия и 10 пъти повече капацитет във вятърните паркове.

 • Schneider Electric обяви резултатите от плана си за устойчивост

  Индексът на Schneider Electric за устойчиво въздействие (SSI) отбеляза стойност 4.17 точки от максимални 10, съобщиха за Борса.bg от Шнайдер Електрик България. Индексът измерва ефективността при екологичното, социално и корпоративно управление (ESG).

 • Макпетрол представи силни финансови резултати в началото на т.г

  За периода януари-юни 2022 г. Макпетрол АД (Скопие, Северна Македония) е постигнала общ приход в размер на 16.33 млрд. денара, което е с 7.43 млрд. денара повече от миналогодишната стойност, научи Борса.bg от Balkanengineer.com.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6