Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

ЛД ООД

ЛД ООД

http://www.ld-gmbh.com/

ЛД ООД е утвърдена търговска и инженерингова компания, дългогодишен партньор и представител на множество доказали се на световния пазар компании,  сред които: Camozzi, Mueller Weingarten, Boge Kompressoren, Atos, Bonomi Group, Leifeld, Deublin, Alfa Laval и др. Централният офис и склад на фирмата се намират в София. ЛД има собствени офиси в Пловдив, Карлово, Варна, Плевен и Русе.

 

Компанията предлага пневматични и хидравлични компоненти за машини, универсални вентили, ротационни съединения, топлообменна техника, измервателна техника, компресори, спирателна и регулираща арматура, преси, машинни единици и др.  Дружеството разполага с внедрена система за управление на качеството в съответствие с международния стандарт ISO 9001:2008. За ефективна организация на търговската и сервизната дейност, ЛД е внедрила и използва ERP – CRM системи „Microsoft Business Solutions Dynamics Nav” и Microsoft Dynamics CRM.

 

ЛД ООД е традиционен участник в браншовите изложения, на които представя най-новите продукти и цялостни решения от богатото си портфолио. Залага на висококачествени продукти с европейски произход, доказан със съответен сертификат от фирмата-производител. Разчита и на отлично обучени специалисти, които компетентно могат  да помогнат на клиентите с избор на оптимални решения, да извършват гаранционен и извън гаранционен сервиз, както и ремонт на компоненти.

 

 Продуктовото портфолио е систематизирано в следните групи:

 - Машини за безстружкова обработка и високи технологии: Leifeld, Metal Spinning AG, Schuler, KOMAGE Gellner Machine Factory, MAE Maschinen- und Apparatebau Goetzen;

 - Компресори и подготовка на сгъстения въздух: Mattei, MTA, Boge Kompressoren, Mattei, Omega Air;

 - Компоненти за автоматизация, пренос и управление на флуиди: Camozzi, Voutotecnica, Atos, Bomoni Group, Coflow, Mecair, Goyen, Ode, COAX, Deublin, Rizzato Inox, Firestone, Ingersoll Rand, Loxeal, WIKA, Alfa Laval, Omega Air, ElektrorAirsystem, ZEC;

 - Инженеринг.

ЛД ООД

Централен oфис София

Адрес: София 1592, бул. “Асен Йорданов“ 5, (срещу магазин Кауфланд)

Телефон: 02/931 97 30; 02/926 90 11; 0886 120 106

E-mail: info@ld-gmbh.com

 

Офис Пловдив

Адрес: Пловдив 4000, ул. "Ил. Макариополски" 23А, оф.2

Телефон: 032/632 515

E-mail: plovdiv@ld-gmbh.com

 

Офис Варна

Адрес: Варна 9027, ул. "Ян Хуняди" 69, ет. 2 оф. 4
Телефон: 052/911 767

E-mail: varna@ld-gmbh.com 

 

Офис Русе – регионален представител

Телефон: 0884 074 403

E-mail: ruse@ld-gmbh.com

 

Офис Карлово – регионален представител

Телефон: 0885 249 225

E-mail: karlovo@ld-gmbh.com

 

Офис Плевен – регионален представител

Телефон: 0886 120 550

E-mail: pleven@ld-gmbh.com

 

Офис Стара Загора – регионален представител 

Телефон: 0886 432 733

E-mail: starazagora@ld-gmbh.com

 

Офис Бургас – регионален представител

Телефон: 0882 905 055

E-mail: burgas@ld-gmbh.com

 

БИМС ЕООД – дистрибутор

Адрес: Габрово, ул. „Орловска“ 83

Телефон: 066/860 134; 0887 558 952

Партньори

Браншът In Brief

 • Българският AWS доставчик HeleCloud става част от SoftwareONE

  Швейцарският доставчик на софтуерни и облачни технологични решения SoftwareONE придоби HeleCloud – партньор на платформата за облачни услуги Amazon Web Services. Така компанията ще разшири свързаните си с AWS услуги в Европа, Близкия изток и Африка.

 • АББ България организира Ден на отворените врати в клон Петрич

  На 18 септември т.г. от 10:30 до 13:00 ч. АББ България, клон Петрич, организира Ден на отворените врати. В рамките на събитието гостите ще могат да разгледат производствената база и да се запознаят с екипа на дружеството. Посетителите ще научат още за отворените работни позиции и за възможностите за кариерно развитие в АББ България.

 • Южнокорейски инвеститори модернизират ТЕЦ „Mintia“ в Румъния

  Инсталацията работи на въглища и е с мощност от 1.285 GW. Към днешна дата топлоелектрическа централа „Mintia“ е трета по големина в страната, но е извън експлоатация поради липсващи разрешителни документи за опазване на околната среда.

 • Сърбия планира модерен железопътен логистичен център в Суботица

  Инвестицията е част от проекта „Inputrans“, който страната разработва в сътрудничество с партньори от Унгария. „Inputrans“ е трансграничен проект, който също предвижда изграждането на бърза железопътна линия между столиците Белград и Будапеща.

 • Северна Македония инвестира в инсталация за плазмена газификация

  Северна Македония планира изграждането на съоръжение за третиране на отпадъци на стойност 327 млн. евро. Избраната технология за третиране на битови отпадъци няма да отделя вредни емисии във въздуха, като същевременно ще генерира и природен газ.

 • Интригуваща събитийна програма предлага MachTech&InnoTech 2021

  На 14 септември 2021 г. стартира специализираното изложение, посветено на металообработката, индустриалните технологии и автоматизацията MachTech&InnoTech 2021. Форумът ще предложи на своите посетители богата съпътстваща програма.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6