Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

ЛД ООД

ЛД ООД

http://www.ld-gmbh.com/

ЛД ООД е утвърдена търговска и инженерингова компания, дългогодишен партньор и представител на множество доказали се на световния пазар компании,  сред които: Camozzi, Mueller Weingarten, Boge Kompressoren, Atos, Bonomi Group, Leifeld, Deublin, Alfa Laval и др. Централният офис и склад на фирмата се намират в София. ЛД има собствени офиси в Пловдив, Карлово, Варна, Плевен и Русе.

 

Компанията предлага пневматични и хидравлични компоненти за машини, универсални вентили, ротационни съединения, топлообменна техника, измервателна техника, компресори, спирателна и регулираща арматура, преси, машинни единици и др.  Дружеството разполага с внедрена система за управление на качеството в съответствие с международния стандарт ISO 9001:2008. За ефективна организация на търговската и сервизната дейност, ЛД е внедрила и използва ERP – CRM системи „Microsoft Business Solutions Dynamics Nav” и Microsoft Dynamics CRM.

 

ЛД ООД е традиционен участник в браншовите изложения, на които представя най-новите продукти и цялостни решения от богатото си портфолио. Залага на висококачествени продукти с европейски произход, доказан със съответен сертификат от фирмата-производител. Разчита и на отлично обучени специалисти, които компетентно могат  да помогнат на клиентите с избор на оптимални решения, да извършват гаранционен и извън гаранционен сервиз, както и ремонт на компоненти.

 

 Продуктовото портфолио е систематизирано в следните групи:

 - Машини за безстружкова обработка и високи технологии: Leifeld, Metal Spinning AG, Schuler, KOMAGE Gellner Machine Factory, MAE Maschinen- und Apparatebau Goetzen;

 - Компресори и подготовка на сгъстения въздух: Mattei, MTA, Boge Kompressoren, Mattei, Omega Air;

 - Компоненти за автоматизация, пренос и управление на флуиди: Camozzi, Voutotecnica, Atos, Bomoni Group, Coflow, Mecair, Goyen, Ode, COAX, Deublin, Rizzato Inox, Firestone, Ingersoll Rand, Loxeal, WIKA, Alfa Laval, Omega Air, ElektrorAirsystem, ZEC;

 - Инженеринг.

ЛД ООД

Централен oфис София

Адрес: София 1592, бул. “Асен Йорданов“ 5, (срещу магазин Кауфланд)

Телефон: 02/931 97 30; 02/926 90 11; 0886 120 106

E-mail: info@ld-gmbh.com

 

Офис Пловдив

Адрес: Пловдив 4000, ул. "Ил. Макариополски" 23А, оф.2

Телефон: 032/632 515

E-mail: plovdiv@ld-gmbh.com

 

Офис Варна

Адрес: Варна 9027, ул. "Ян Хуняди" 69, ет. 2 оф. 4
Телефон: 052/911 767

E-mail: varna@ld-gmbh.com 

 

Офис Русе – регионален представител

Телефон: 0884 074 403

E-mail: ruse@ld-gmbh.com

 

Офис Карлово – регионален представител

Телефон: 0885 249 225

E-mail: karlovo@ld-gmbh.com

 

Офис Плевен – регионален представител

Телефон: 0886 120 550

E-mail: pleven@ld-gmbh.com

 

Офис Стара Загора – регионален представител 

Телефон: 0886 432 733

E-mail: starazagora@ld-gmbh.com

 

Офис Бургас – регионален представител

Телефон: 0882 905 055

E-mail: burgas@ld-gmbh.com

 

БИМС ЕООД – дистрибутор

Адрес: Габрово, ул. „Орловска“ 83

Телефон: 066/860 134; 0887 558 952

Партньори

Браншът In Brief

 • Sutherland отваря врати на нов офис за 300 служители в Пловдив

  Американската компания за изнесени услуги Sutherland откри 61-ия си офис в гр. Пловдив, научи Борса.bg съобщение на дружеството. До края на 2020 г. фирмата ще наеме 300 служители, като търси специалисти с немски език и базови компютърни умения.

 • Ford започна производството на новия кросоувър Puma в Румъния

  Американският автомобилен гигант Ford стартира производството на модел Ford Puma в предприятието си в румънския град Крайова. Компактният хибриден кросоувър е оборудван с усъвършенствано 48-волтово електрическо задвижване EcoBoost Hybrid.

 • СофКънект планира изграждането на бизнес хъб до Летище София

  Консорциумът СофКънект планира изграждането на бизнес хъб за стартъп компании до Летище София. СофКънект предвижда заделянето на земя до Летище София за отдаване на инвеститори, които да изградят офисни и търговски площи.

 • Сърбия ще строи инсталация за генериране на енергия от отпадъци

  Международен консорциум сключи договор с Европейската банка за възстановяване и развитие и Международната финансова корпорация за финансиране на проект за изграждане на инсталация за енергия от отпадъци в Сърбия.

 • Bosch разкри инженеринг център за софтуер в столицата

  Немският технологичен гигант Bosch отвори врати на първия инженеринг център в столичния „София Тех Парк“. В новия център вече близо 200 софтуерни специалисти разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия.

 • Продавай успешно в Румъния и Гърция с eCommerce Academy

  На 31 октомври и 1 ноември 2019 г. в гр. София, България, ще се проведе четвъртото издание на събитието „Продавай успешно в Румъния“, което от т.г. се превъща в „Продавай успешно в Румъния и Гърция“. Мероприятието се организира от eCommerce Academy.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6