Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

ЛД ООД

ЛД ООД

http://www.ld-gmbh.com/

ЛД ООД е утвърдена търговска и инженерингова компания, дългогодишен партньор и представител на множество доказали се на световния пазар компании,  сред които: Camozzi, Mueller Weingarten, Boge Kompressoren, Atos, Bonomi Group, Leifeld, Deublin, Alfa Laval и др. Централният офис и склад на фирмата се намират в София. ЛД има собствени офиси в Пловдив, Карлово, Варна, Плевен и Русе.

 

Компанията предлага пневматични и хидравлични компоненти за машини, универсални вентили, ротационни съединения, топлообменна техника, измервателна техника, компресори, спирателна и регулираща арматура, преси, машинни единици и др.  Дружеството разполага с внедрена система за управление на качеството в съответствие с международния стандарт ISO 9001:2008. За ефективна организация на търговската и сервизната дейност, ЛД е внедрила и използва ERP – CRM системи „Microsoft Business Solutions Dynamics Nav” и Microsoft Dynamics CRM.

 

ЛД ООД е традиционен участник в браншовите изложения, на които представя най-новите продукти и цялостни решения от богатото си портфолио. Залага на висококачествени продукти с европейски произход, доказан със съответен сертификат от фирмата-производител. Разчита и на отлично обучени специалисти, които компетентно могат  да помогнат на клиентите с избор на оптимални решения, да извършват гаранционен и извън гаранционен сервиз, както и ремонт на компоненти.

 

 Продуктовото портфолио е систематизирано в следните групи:

 - Машини за безстружкова обработка и високи технологии: Leifeld, Metal Spinning AG, Schuler, KOMAGE Gellner Machine Factory, MAE Maschinen- und Apparatebau Goetzen;

 - Компресори и подготовка на сгъстения въздух: Mattei, MTA, Boge Kompressoren, Mattei, Omega Air;

 - Компоненти за автоматизация, пренос и управление на флуиди: Camozzi, Voutotecnica, Atos, Bomoni Group, Coflow, Mecair, Goyen, Ode, COAX, Deublin, Rizzato Inox, Firestone, Ingersoll Rand, Loxeal, WIKA, Alfa Laval, Omega Air, ElektrorAirsystem, ZEC;

 - Инженеринг.

ЛД ООД

Централен oфис София

Адрес: София 1592, бул. “Асен Йорданов“ 5, (срещу магазин Кауфланд)

Телефон: 02/931 97 30; 02/926 90 11; 0886 120 106

E-mail: info@ld-gmbh.com

 

Офис Пловдив

Адрес: Пловдив 4000, ул. "Ил. Макариополски" 23А, оф.2

Телефон: 032/632 515

E-mail: plovdiv@ld-gmbh.com

 

Офис Варна

Адрес: Варна 9027, ул. "Ян Хуняди" 69, ет. 2 оф. 4
Телефон: 052/911 767

E-mail: varna@ld-gmbh.com 

 

Офис Русе – регионален представител

Телефон: 0884 074 403

E-mail: ruse@ld-gmbh.com

 

Офис Карлово – регионален представител

Телефон: 0885 249 225

E-mail: karlovo@ld-gmbh.com

 

Офис Плевен – регионален представител

Телефон: 0886 120 550

E-mail: pleven@ld-gmbh.com

 

Офис Стара Загора – регионален представител 

Телефон: 0886 432 733

E-mail: starazagora@ld-gmbh.com

 

Офис Бургас – регионален представител

Телефон: 0882 905 055

E-mail: burgas@ld-gmbh.com

 

БИМС ЕООД – дистрибутор

Адрес: Габрово, ул. „Орловска“ 83

Телефон: 066/860 134; 0887 558 952

Партньори

Браншът In Brief

 • Етем и Gestamp създават две съвместни предприятия в България

  Етем България и Gestamp North Europe Services получиха одобрение от Европейската комисия и турските органи за защита на конкуренцията за съвместното създаване на две предприятия в България, информираха за Борса.bg от BalkanEnigneer.com.

 • Фесто Производство стана част от Webit Festival

  От 13 до 15 май 2019 г. в гр. София се проведе европейският форум за технически и иновативни върхови постижения – Webit Festival. Един от участниците, които демонстрираха своите технологични новости, бе Фесто Производство, информираха за Борса.bg.

 • MTU Aero Engines ще отвори нов завод в Сърбия

  Немската компания MTU Aero Engines, която се занимава с производството на софтуери, компоненти и двигатели за авиацията, ще отвори нов завод в гр. Стара Пазова, Сърбия. Първоначално в новия завод ще бъдат наети около 450 служители.

 • Milestone Systems отвори нов офис в София

  Софтуерната компания Milestone Systems, която се занимава с разработване на софтуер за видеонаблюдение, замени стария си офис в гр. София с по-голям, научи Борса.bg. В новия офис на Майлстоун Системс България ще работят около 150 служители.

 • Lidl отвори вратите на първия си логистичен център в Румъния

  Немската верига супермаркети Lidl отвори вратите на първия си логистичен център в Източна Румъния, който се намира близо до град Роман, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Новата придобивка на компанията ще обслужва и 50 магазина Lidl в Молдова.

 • Българи купиха Telekom Albania

  Българският бизнесмен Спас Русев и предприемачът Елвин Гури финализираха сделката за покупката на Telekom Albania със заплащане на договорената цена от 50 млн. евро, научи Борса.bg. Telekom Albania e вторият по големина мобилен оператор на Балканите.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6