Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

ЛД ООД

ЛД ООД

http://www.ld-gmbh.com/

ЛД ООД е утвърдена търговска и инженерингова компания, дългогодишен партньор и представител на множество доказали се на световния пазар компании,  сред които: Camozzi, Mueller Weingarten, Boge Kompressoren, Atos, Bonomi Group, Leifeld, Deublin, Alfa Laval и др. Централният офис и склад на фирмата се намират в София. ЛД има собствени офиси в Пловдив, Карлово, Варна, Плевен и Русе.

 

Компанията предлага пневматични и хидравлични компоненти за машини, универсални вентили, ротационни съединения, топлообменна техника, измервателна техника, компресори, спирателна и регулираща арматура, преси, машинни единици и др.  Дружеството разполага с внедрена система за управление на качеството в съответствие с международния стандарт ISO 9001:2008. За ефективна организация на търговската и сервизната дейност, ЛД е внедрила и използва ERP – CRM системи „Microsoft Business Solutions Dynamics Nav” и Microsoft Dynamics CRM.

 

ЛД ООД е традиционен участник в браншовите изложения, на които представя най-новите продукти и цялостни решения от богатото си портфолио. Залага на висококачествени продукти с европейски произход, доказан със съответен сертификат от фирмата-производител. Разчита и на отлично обучени специалисти, които компетентно могат  да помогнат на клиентите с избор на оптимални решения, да извършват гаранционен и извън гаранционен сервиз, както и ремонт на компоненти.

 

 Продуктовото портфолио е систематизирано в следните групи:

 - Машини за безстружкова обработка и високи технологии: Leifeld, Metal Spinning AG, Schuler, KOMAGE Gellner Machine Factory, MAE Maschinen- und Apparatebau Goetzen;

 - Компресори и подготовка на сгъстения въздух: Mattei, MTA, Boge Kompressoren, Mattei, Omega Air;

 - Компоненти за автоматизация, пренос и управление на флуиди: Camozzi, Voutotecnica, Atos, Bomoni Group, Coflow, Mecair, Goyen, Ode, COAX, Deublin, Rizzato Inox, Firestone, Ingersoll Rand, Loxeal, WIKA, Alfa Laval, Omega Air, ElektrorAirsystem, ZEC;

 - Инженеринг.

ЛД ООД

Централен oфис София

Адрес: София 1592, бул. “Асен Йорданов“ 5, (срещу магазин Кауфланд)

Телефон: 02/931 97 30; 02/926 90 11; 0886 120 106

E-mail: info@ld-gmbh.com

 

Офис Пловдив

Адрес: Пловдив 4000, ул. "Ил. Макариополски" 23А, оф.2

Телефон: 032/632 515

E-mail: plovdiv@ld-gmbh.com

 

Офис Варна

Адрес: Варна 9027, ул. "Ян Хуняди" 69, ет. 2 оф. 4
Телефон: 052/911 767

E-mail: varna@ld-gmbh.com 

 

Офис Русе – регионален представител

Телефон: 0884 074 403

E-mail: ruse@ld-gmbh.com

 

Офис Карлово – регионален представител

Телефон: 0885 249 225

E-mail: karlovo@ld-gmbh.com

 

Офис Плевен – регионален представител

Телефон: 0886 120 550

E-mail: pleven@ld-gmbh.com

 

Офис Стара Загора – регионален представител 

Телефон: 0886 432 733

E-mail: starazagora@ld-gmbh.com

 

Офис Бургас – регионален представител

Телефон: 0882 905 055

E-mail: burgas@ld-gmbh.com

 

БИМС ЕООД – дистрибутор

Адрес: Габрово, ул. „Орловска“ 83

Телефон: 066/860 134; 0887 558 952

Партньори

Браншът In Brief

 • До края на април настройват суперкомпютъра „Дискавърър“

  Над 30 специално създадени програми ще осигурят работата на суперкомпютъра „Дискавърър“ и ще спомогнат за използването на максималната мощност на машините, както и за реализирането на разнообразни изследвания.

 • КонтурГлобал дари над 350 000 лв. на медицински институции

  Средствата са били насочени предимно към локалните общности и лечебни заведения. В допълнение, КонтурГлобал Марица Изток 3 реализира инвестиция от над 800 000 лв. за защита на здравето на своя екип и подизпълнители.

 • Предстои изграждането на две нови летища в Сърбия

  В Сърбия ще бъдат изградени две нови летища – край гр. Добановци и гр. Нови Сад, става ясно от Пространствения план на страната за периода 2021 – 2035 г.. Документът бе публикуван от Министерството на строителството, транспорта и инфраструктурата.

 • Раздадоха архитектурните награди „Животворна светлина“ 2020

  На 25 март 2021 г. на онлайн церемония бяха раздадени apxитeĸтypнитe нaгpaди „Животворна светлина“ 2020. В седмото издание на конкурса участваха oбщo 108 пpoeĸтa oт 7 дъpжaви, сред които Бългapия, Cъpбия, Typция, Maĸeдoния, Pyмъния, Бocнa и Xepцeгoвинa и Чepнa гopa.

 • Северна Македония инвестира в LNG терминала в Александруполис

  Македонските държавни компании National Energy Resources (NER) и ESM подписаха Меморандуми за сътрудничество за инвестиции в проекта за изграждане на плаващ терминал за втечнен природен газ (LNG) и газова централа край гр. Александруполис в Гърция.

 • Канадската Armstrong мести част от производството си в Румъния

  Канадската група Armstrong Fluid Technology – производител на помпи за отоплителни, охладителни, санитарни и водоснабдителни инсталации, е прехвърлила в своята румънска фабрика в Джимболия, окръг Тимиш, част от производството от други европейски държави. Компанията разшири производствения капацитет на фабриката в Румъния, а продуктите, произведени в страната, вече обслужват клиентите на групата по целия свят.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6