Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

КуатроДжи ЕООД

КуатроДжи ЕООД

http://quattrogi.eu

КуатроДжи ЕООД е утвърдена компания, оперираща в сферата на енергийните решения и автоматизацията. Фирмата представлява водещи италиански производители на енергийни технологии, чрез които осигурява интегрирани решения на своите клиенти.

 

Дейностите, които КуатроДжи развива у нас, включват проектиране и поддръжка на когенерационни централи, консултиране за енергийна ефективност на предприятия и средни и големи обществени и жилищни сгради, енергиен одит, представителство на водещи производители в областта на управлението на енергията и оптимизацията на ресурсите и пространствата, обучение и развитие, снабдяване.

 

Продуктовата гама обхваща централи за когенерация и тригенерация чрез природен газ, дизел, слънчева енергия, биомаса и биогаз; системи за икономично отопление и охлаждане; решения за ефективно и равномерно разпределение на температурата в помещенията и повишаване на качеството на въздуха; иновативни естетични текстилни и метални въздуховоди с микро-отвори; охладителни кули; хладилни стаи, чисти помещения, шокови охладители, изолационни врати, модулни сандвич панели за промишлени и търговски хладилни помещения; автоматизирани складове, софтуер за управление в реално време.

 

Фирмата е представител на водещи италиански производители на енергийни технологии, сред които Termogamma Impianti e Servizi SRL, Eurosystem, MITA, Frigor-box, Ferretto Group.

 

КуатроДжи съчетава традицията и иновациите. Фирмата работи по индивидуален проект, съобразен с нуждите на съответния клиент, и предлага решения, които са икономически изгодни и с бърза възвръщаемост на инвестицията. Най-модерните разработки и материали, оборудване и методологии, са съчетани с високо ниво на гаранционно и извънгаранционно обслужване от висококвалифициран екип от местни и чуждестранни специалисти.

КуатроДжи ЕООД

Адрес: 1142 София, ул. „Фритьоф Нансен” № 45

Телефон: 02/843 55 70

E-mail: info@quattrogi.eu

Партньори

Браншът In Brief

 • Руска компания ще модернизира АЕЦ „Козлодуй“ за 28.9 млн. лева

  Държавното руско дружество за атомна енергия Росатом спечели търг за модернизиране на оборудване в АЕЦ „Козлодуй“, научи Борса.bg от Economic.bg. Прогнозната стойност на обществената поръчка е в размер на 28.9 млн. лв. без ДДС.

 • Сърбия отпуска 5 млрд. евро за възстановяване на икономиката си

  Сръбският президент Александър Вучич заяви, че правителството ще отпусне над 5 млрд. евро за възстановяване на засегнатата от коронавируса икономика. Минимални заплати ще бъдат осигурени на малки и средни предприятия за период от три месеца.

 • Инженер.bg пита: Как компаниите в бранша реагират на COVID-19?

  Коронавирусът се появи неочаквано и за много кратко промени целия свят. Eкипът ни реши да попита Вас, представителите на техническия сектор, как реагирате, за да се справите със ситуацията, и какви са мерките, които ще се предприемат.

 • Контур-Глобал въведе строги мерки срещу COVID-19

  КонтурГлобал Марица Изток 3 въведе допълнителни мерки за ограничаване разпространението на COVID-19. Чрез тях дружеството ще гарантира сигурното производство на електрическа енергия, научи Борса.bg от енергийната компания.

 • Македония въвежда дигитално обучение за ученици и студенти

  Правителството на Северна Македония въведе електронно обучение за началните училища, гимназиите и унивеститетите по време на извънредното положение. По електронен път ще се провежда не само преподаването на нов материал, но и изпитването и оценяването.

 • Фирми в ТИЗ с Декларация за мерките срещу COVID-19

  Общо 33 компании от „Тракия икономическа зона“ (ТИЗ) и едно висше учебно заведение в гр. Пловдив се обединиха в обща Декларация към медиите и обществеността, в която обявяват, че работят с внимание и отговорност към обстановката с коронавирусната инфекция.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6