Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

КТ Интернешънъл ЕАД

КТ Интернешънъл ЕАД

https://ktinternational.eu/

КТ Интернешънъл ЕАД е прогресивна и независима компания в областта на тютюневите изделия. Дружеството има присъствие в над 50 страни на 4 континента и предлага висококачествени тютюневи продукти на потребителите и търговските си партньори. КТ Интернешънъл се появява на българския пазар през 2008 г., след като се разпада Българската тютюнева корпорация. Със своя 150-годишен опит, ноу-хау познания, философия за иновации и портфолио от световни тютюневи брандове, репутацията на компанията е на доказано високо ниво както за потребителите, така и за клиентите и партньорите ѝ от цял свят.

  

Историята на компанията започва от създаването на първата тютюнева фабрика в Пловдив през 1872 г. и продължава до днес, когато КТ Интернешънъл е вече  водещ европейски и независим тютюнев производител с глобално влияние и качествена продукция.

 

Производствената база на дружеството в Пловдив е изцяло модернизирана. КТ Интернешънъл непрекъснато работи в посока разширяване на производствения капацитет и увеличаване броя на форматите, които предлага. През 2019 г. инвестира в собствено производство на филтри. Компанията увеличава и складовите си мощности с напълно автоматизиран склад за готова продукция и ново складово съоръжение. Следвайки глобалните тенденции за устойчиво развитие, през 2022 г. предстои реализирането на още един иновативен проект на територията на административно-производствения комплекс на КТ Интернешънъл, а именно изграждането и пускането в експлоатация на фотоволтаичен парк с обща мощност от 5 MWp. 

  

Целият производствен процес в предприятието е напълно автоматизиран. Всички  технологични линии са оборудвани така, че да отговарят на изискванията на най-актуалните европейски законодателни норми, благодарение на интегрирането на съвременни машини и смарт технологии, като например TPD II системата Track & Trace. Специализираната в производство на тютюневи изделия и филтри и обработка на тютюн компания предлага на пазара както местни марки, така и световни брандове като The King и Corset.

   

Зад успеха на КТ Интернешънъл стои екип от високоценени квалифицирани специалисти с дългогодишен опит, доказани познания и отборен дух. Благодарение на своите талантливи, проактивни и разнообразни в културно отношение служители, компанията може да балансира между местната експертиза и глобалния подход, създавайки среда, която е не само конкурентна, но и творчески вдъхновяваща.

 

КТ Интернешънъл ЕАД

Адрес: гр. Пловдив, България, „Рогошко шосе“ 1
Телефон: 032/623 449
E-mail: office@ktinternational.eu

Обяви за работа от КТ Интернешънъл ЕАД

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6