Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Клима КГ ЕООД

Клима КГ ЕООД

http://climakg.com/

Клима КГ ЕООД e българска производствена компания, специализирана в областта на вентилационната, климатичната и отоплителната техника. Фирмата произвежда вентилационни елементи от поцинкована ламарина и вентилационно оборудване. В асортимента на дружеството са включени продукти като въздуховоди, филтри, шумозаглушители, вентилационни, фасадни и подвижни жалузийни решетки, вентилаторни боксове, енергоспестяващи блокове, смукателни кухненски чадъри, електрически калорифери и др.

 

Клима КГ разполага със специализирани звена за монтаж на вентилационни, климатични, отоплителни, ВиК, спринклерни инсталации и електроинсталации, както и със сервизна група за поддръжка.

 

Производствената база на компанията е оборудвана с модерни и съвременни машини, което гарантира реализирането на висококачествена продукция на конкурентни цени.

 

Сред услугите, които извършва дружеството, е включено също сервизно и гаранционно обслужване за безпроблемната работа на проектираната и изградена от нея климатична инсталация.

 

Висококвалифицираният персонал на фирмата се състои от млади инженери и специалисти в областта на топлотехниката. Стремежът на компанията е винаги да намира оптимално решение според изискванията на клиентите.

Клима КГ ЕООД

Адрес: гр. София, ул. „Иван Сусанин“ 26А

Телефон: 02/855 77 99; 0877 400 681; 0877 400 781

Имейл: office@climakg.com

Браншът In Brief

 • Подобряване в бизнес климата през юни отчита НСИ

  През юни т.г. общият показател на бизнес климата е нараснал с 11.4 пункта спрямо май т.г. Това се дължи на по-благоприятния бизнес климат във всички наблюдавани сектори – промишленост, строителство, търговия на дребно и услуги.

 • Zijin Mining с инвестиция от 1.26 млрд. долара в Сърбия

  Сръбската компания Zijin Bor Copper, част от китайската минна група Zijin Mining, ще инвестира 1.26 млрд. долара за ремонтни дейности и подобрения в безопасността и опазване на околната среда в минния комплекс в гр. Бор, Сърбия.

 • „Македонски железници – Инфраструктура“ получи 2.2 млн. евро

  През юни т.г. Министерството на транспорта и съобщенията на страната е предоставило над 2.2 млн. евро на Общественото предприятие „Македонски железници – Инфраструктура“. Средствата са заем от Европейската банка за възстановяване и развитие.

 • Румъния изгражда модерна болница в Букурещ

  До края на юли 2020 г. се приемат оферти за изграждането на болница „Saint Vasile cel Mare“ в Букурещкия квартал „Район 1“, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. От районното кметство съобщиха, че над 30 международни компании са поискали разяснения по процедурата.

 • Изграждат 4 завода в Тракия икономическа зона

  Предстои да бъдат изградени 4 нови завода в Тракия икономическа зона (ТИЗ), съобщава Money.bg, позовавайки се на изпълнителния директор на ТИЗ инж. Πлaмeн Πaнчeв, цитиран от „24 чaca“. За построяването им ще бъдат вложени близо 30-40 млн. евро.

 • София е сред топ 20 на най-технологичните градове в Европа

  София попадна в класацията за най-технологични градове в Европа – Tech Cities of the Future 2020/21, съставена от изданието fDi Intelligence и специализираната технологична медия The Next Web, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6