Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Клима КГ ЕООД

Клима КГ ЕООД

http://climakg.com/

Клима КГ ЕООД e българска производствена компания, специализирана в областта на вентилационната, климатичната и отоплителната техника. Фирмата произвежда вентилационни елементи от поцинкована ламарина и вентилационно оборудване. В асортимента на дружеството са включени продукти като въздуховоди, филтри, шумозаглушители, вентилационни, фасадни и подвижни жалузийни решетки, вентилаторни боксове, енергоспестяващи блокове, смукателни кухненски чадъри, електрически калорифери и др.

 

Клима КГ разполага със специализирани звена за монтаж на вентилационни, климатични, отоплителни, ВиК, спринклерни инсталации и електроинсталации, както и със сервизна група за поддръжка.

 

Производствената база на компанията е оборудвана с модерни и съвременни машини, което гарантира реализирането на висококачествена продукция на конкурентни цени.

 

Сред услугите, които извършва дружеството, е включено също сервизно и гаранционно обслужване за безпроблемната работа на проектираната и изградена от нея климатична инсталация.

 

Висококвалифицираният персонал на фирмата се състои от млади инженери и специалисти в областта на топлотехниката. Стремежът на компанията е винаги да намира оптимално решение според изискванията на клиентите.

Клима КГ ЕООД

Адрес: гр. София, ул. „Иван Сусанин“ 26А

Телефон: 02/855 77 99; 0877 400 681; 0877 400 781

Имейл: office@climakg.com

Обяви за работа от Клима КГ ЕООД

Браншът In Brief

 • Мениджър на Теси ще бъде лектор на Cloud Sofia Summit

  Анита Стоянова, продуктов мениджър направление „Електрически бойлери“ в Теси, ще бъде специален гост-лектор на деветото издание на Cloud Sofia Summit. Събитието ще се състои на 20 ноември 2019 г. от 9:00 ч. в София Хотел Балкан, научи Борса.bg от фирмата.

 • Сърбия ще разработва платформа за изкуствен интелект с Huawei

  Сръбското правителство подписа Меморандум за разбирателство с китайската мултинационална технологична компания Huawei за разработването на платформа за изкуствен интелект, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • United Group придобива българския телеком оператор Vivacom

  Водещата телекомуникационна и медийна компания в Югоизточна Европа United Group подписа договор за придобиването на най-големия български оператор Vivacom, научи Борса.bg от съобщение на дружеството. Сделката е на стойност 1.2 млрд. евро.

 • Bosch открива нови офиси и лаборатории за 7 млн. евро в Румъния

  Немският технологичен разработчик Bosch откри нова сграда с офисно пространство и изпитвателни лаборатории към румънския си завод в Трансилвания. Инвестицията е на стойност 7 млн. евро, научи още Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Huf Group разширява научно-изследователския си център в Румъния

  Немският производител на заключващи системи за автомобилната индустрия Huf Group премества и разширява центъра си за развитие в гр. Тимишоара, Румъния. Дружеството ще разполага с 2000 кв. м. нови офис площи в модерна сграда по проекта ISHO в града.

 • Панхим откри нов цех за екструдиране на листове за 10 млн. лева

  На 30 октомври 2019 г. Панхим откри нов цех за екструдиране на листове в производствената си база в гр. Стара Загора. Проектът е на обща стойност от 10 млн. лева и включва изграждането на нова производствена база и въвеждане на иновативна екструдираща линия.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6