Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД

https://kittner.bg

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД е немска машиностроителна компания, с над 20-годишен опит в производството на оборудване за автомобилната, фармацевтичната, химическата и хранително-вкусовата промишленост.

 

През 1996 г. дружеството закупува собствена производствена база и прехвърля цялото ноу-хау в България. Към настоящия момент Киттнер притежава терен в индустриалната зона на с. Калояново (на 20 км от Пловдив) с площ над 26 000 кв.м., от които производствени и административни сгради около 5 000 кв.м.

 

Компанията е експортно ориентирана, изнасяща продукция в над 30 държави на 5 континента. Основната й дейност включва конструиране, производство и монтаж на машини и съоръжения от неръждаема стомана, включително миячни машини за хранително-вкусовата индустрия и машиностроенето, почистващи и обезмасляващи машини за автомобилната индустрия, повдигащи съоръжения, линии за разфасоване и транспортни системи, специални решения по желание на клиента.

 

В ежедневната си работа Киттнер Анлаген унд Машиненбау се придържа към ясно и точно дефинирани принципи като уважение и коректност към клиентите, както и приятна работна атмосфера, която е предпоставка за удовлетворени служители и успехи в дейността на дружеството.

 

За компанията у нас работи екип от доказани и висококвалифицирани специалисти в сферата на машиностроенето, които налагат марката Kittner като качествен производител и надежден партньор със сериозно присъствие на българския и международния пазар.

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД

Адрес: 4173 Калояново, обл. Пловдив, Индустриална зона, гара Калояново

Телефон: 032/607 762

E-mail: info@kittnerbg.com

Обяви за работа от Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД

Браншът In Brief

 • Етем и Gestamp създават две съвместни предприятия в България

  Етем България и Gestamp North Europe Services получиха одобрение от Европейската комисия и турските органи за защита на конкуренцията за съвместното създаване на две предприятия в България, информираха за Борса.bg от BalkanEnigneer.com.

 • Фесто Производство стана част от Webit Festival

  От 13 до 15 май 2019 г. в гр. София се проведе европейският форум за технически и иновативни върхови постижения – Webit Festival. Един от участниците, които демонстрираха своите технологични новости, бе Фесто Производство, информираха за Борса.bg.

 • MTU Aero Engines ще отвори нов завод в Сърбия

  Немската компания MTU Aero Engines, която се занимава с производството на софтуери, компоненти и двигатели за авиацията, ще отвори нов завод в гр. Стара Пазова, Сърбия. Първоначално в новия завод ще бъдат наети около 450 служители.

 • Milestone Systems отвори нов офис в София

  Софтуерната компания Milestone Systems, която се занимава с разработване на софтуер за видеонаблюдение, замени стария си офис в гр. София с по-голям, научи Борса.bg. В новия офис на Майлстоун Системс България ще работят около 150 служители.

 • Lidl отвори вратите на първия си логистичен център в Румъния

  Немската верига супермаркети Lidl отвори вратите на първия си логистичен център в Източна Румъния, който се намира близо до град Роман, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Новата придобивка на компанията ще обслужва и 50 магазина Lidl в Молдова.

 • Българи купиха Telekom Albania

  Българският бизнесмен Спас Русев и предприемачът Елвин Гури финализираха сделката за покупката на Telekom Albania със заплащане на договорената цена от 50 млн. евро, научи Борса.bg. Telekom Albania e вторият по големина мобилен оператор на Балканите.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6