Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД

https://kittner.bg

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД е немска машиностроителна компания, с над 20-годишен опит в производството на оборудване за автомобилната, фармацевтичната, химическата и хранително-вкусовата промишленост.

 

През 1996 г. дружеството закупува собствена производствена база и прехвърля цялото ноу-хау в България. Към настоящия момент Киттнер притежава терен в индустриалната зона на с. Калояново (на 20 км от Пловдив) с площ над 26 000 кв.м., от които производствени и административни сгради около 5 000 кв.м.

 

Компанията е експортно ориентирана, изнасяща продукция в над 30 държави на 5 континента. Основната й дейност включва конструиране, производство и монтаж на машини и съоръжения от неръждаема стомана, включително миячни машини за хранително-вкусовата индустрия и машиностроенето, почистващи и обезмасляващи машини за автомобилната индустрия, повдигащи съоръжения, линии за разфасоване и транспортни системи, специални решения по желание на клиента.

 

В ежедневната си работа Киттнер Анлаген унд Машиненбау се придържа към ясно и точно дефинирани принципи като уважение и коректност към клиентите, както и приятна работна атмосфера, която е предпоставка за удовлетворени служители и успехи в дейността на дружеството.

 

За компанията у нас работи екип от доказани и висококвалифицирани специалисти в сферата на машиностроенето, които налагат марката Kittner като качествен производител и надежден партньор със сериозно присъствие на българския и международния пазар.

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД

Адрес: 4173 Калояново, обл. Пловдив, Индустриална зона, гара Калояново

Телефон: 032/607 762

E-mail: info@kittnerbg.com

Браншът In Brief

 • Procter & Gamble откри нов завод в Урлати, Румъния

  Procter & Gamble откри нов завод в румънския град Урлати. Новото съоръжение ще произвежда капсули с течен перилен препарат на марката Ариел. Продукцията е предназначена предимно за износ в редица европейски страни. С това ще бъдат открити над 200 работни места.

 • Kemet Electronics с план за разширяване на базата си в Скопие

  Планът на компанията предвижда откриване на R&D център, който ще се фокусира върху производството на нови кондензатори, създаването на нови производствени съоръжения и разкриването на помещения за изследване и тестване на нови материали.

 • Булмаркет навлиза на румънския жп пазар

  През април т.г. Юнайтед Рейлуейс стартира своята дейност в Румъния. Юнайтед Рейлуейс ще обслужва работата на Булмаркет на територията на Румъния. Нейната дейност е свързана с двата терминала за пропан бутан, които се намират в Гюргево и Галац.

 • Внесоха проект за превръщането на Централна баня в бaлнeoцeнтъp

  Планът за обновяването на северното и източното крило на Централна минерална баня в София вече е внесен за разглеждане в Столичния общински съвет, научи Борса.bg от Градът Медиа Груп. Той бе paзpaбoтeн oт Oбщинско предприятие „Coфияплaн“.

 • Китайският производител Mei Ta планира нови инвестиции в Сърбия

  Китайският производител на части за автомобили и мотоциклети Mei Ta планира нови инвестиции в индустриалната зона в Барич в Сърбия. Първоначалната идея на ръководството е да построят в Барич най-големия логистичен център на компанията за Европа.

 • Конкурсът „Стартирай 4.0“ ще дигитализира две предприятия у нас

  Представителства на няколко световни компании у нас обявиха началото на конкурса „Стартирай 4.0“. Той има за цел да подпомогне българската индустриална общност по пътя на дигиталната трансформация в производството, а основен организатор е Шнайдер Електрик България.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6