Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД

https://kittner.bg

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД е немска машиностроителна компания, с над 20-годишен опит в производството на оборудване за автомобилната, фармацевтичната, химическата и хранително-вкусовата промишленост.

 

През 1996 г. дружеството закупува собствена производствена база и прехвърля цялото ноу-хау в България. Към настоящия момент Киттнер притежава терен в индустриалната зона на с. Калояново (на 20 км от Пловдив) с площ над 26 000 кв.м., от които производствени и административни сгради около 5 000 кв.м.

 

Компанията е експортно ориентирана, изнасяща продукция в над 30 държави на 5 континента. Основната й дейност включва конструиране, производство и монтаж на машини и съоръжения от неръждаема стомана, включително миячни машини за хранително-вкусовата индустрия и машиностроенето, почистващи и обезмасляващи машини за автомобилната индустрия, повдигащи съоръжения, линии за разфасоване и транспортни системи, специални решения по желание на клиента.

 

В ежедневната си работа Киттнер Анлаген унд Машиненбау се придържа към ясно и точно дефинирани принципи като уважение и коректност към клиентите, както и приятна работна атмосфера, която е предпоставка за удовлетворени служители и успехи в дейността на дружеството.

 

За компанията у нас работи екип от доказани и висококвалифицирани специалисти в сферата на машиностроенето, които налагат марката Kittner като качествен производител и надежден партньор със сериозно присъствие на българския и международния пазар.

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД

Адрес: 4173 Калояново, обл. Пловдив, Индустриална зона, гара Калояново

Телефон: 032/607 762

E-mail: info@kittnerbg.com

Обяви за работа от Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД

Браншът In Brief

 • КонтурГлобал зарадва децата от с. Обручище с нови компютри

  Нови, модерни компютри подариха от КонтурГлобал Марица Изток 3 на децата от основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Обручище, община Гълъбово. В навечерието на един от най-светлите български празници училището отбеляза своя 160-годишен юбилей.

 • Enel инвестира в умни устройства за измерване на електричество

  Електроразпределното дружество Enel Group планира да инсталира над 171 000 интелигентни измервателни устройства за клиентите си в областите Банат, Добруджа и Мунтения, Румъния. Инвестиционните проекти възлизат на стойност над 11 млн. евро.

 • Сръбската нефтохимическа компания Petrohemija търси инвеститори

  До края на годината ще стартира търгът за придобиването на нефтохимическия гигант, базиран в гр. Панчево, Сърбия – Petrohemija. Дружества от Русия, Полша и Румъния изявяват интерес към закупуване на компанията, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Компания Sin Cars представи прототип на български електромобил

  Българската компания Sin Cars представи прототип на първия си електромобил за градска среда, произведен в България – модел L-city, научи Борса.bg. Автомобилът бе демонстриран за първи път по време на Международното автомобилно изложение в Женева през март.

 • Изграждат междусистемната връзка България – Сърбия

  Eнергийните министри на България и Сърбия – Теменужка Петкова и Александър Антич, обявиха, че интерконекторът между двете страни трябва да бъде пуснат в експлоатация през 2022 г., научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Акронис България влага 1.2 млн. лева в R&D център

  Софтуерното дружество Акронис България планира инвестиция в размер на 1.2 млн. лева, за което бе отличено със сертификат за инвестиция клас „А“ от Министерството на икономиката. Проектът на компанията ще се финансира изцяло със собствени средства.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6