Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД

https://kittner.bg

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД е немска машиностроителна компания, с над 20-годишен опит в производството на оборудване за автомобилната, фармацевтичната, химическата и хранително-вкусовата промишленост.

 

През 1996 г. дружеството закупува собствена производствена база и прехвърля цялото ноу-хау в България. Към настоящия момент Киттнер притежава терен в индустриалната зона на с. Калояново (на 20 км от Пловдив) с площ над 26 000 кв.м., от които производствени и административни сгради около 5 000 кв.м.

 

Компанията е експортно ориентирана, изнасяща продукция в над 30 държави на 5 континента. Основната й дейност включва конструиране, производство и монтаж на машини и съоръжения от неръждаема стомана, включително миячни машини за хранително-вкусовата индустрия и машиностроенето, почистващи и обезмасляващи машини за автомобилната индустрия, повдигащи съоръжения, линии за разфасоване и транспортни системи, специални решения по желание на клиента.

 

В ежедневната си работа Киттнер Анлаген унд Машиненбау се придържа към ясно и точно дефинирани принципи като уважение и коректност към клиентите, както и приятна работна атмосфера, която е предпоставка за удовлетворени служители и успехи в дейността на дружеството.

 

За компанията у нас работи екип от доказани и висококвалифицирани специалисти в сферата на машиностроенето, които налагат марката Kittner като качествен производител и надежден партньор със сериозно присъствие на българския и международния пазар.

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД

Адрес: 4173 Калояново, обл. Пловдив, Индустриална зона, гара Калояново

Телефон: 032/607 762

E-mail: info@kittnerbg.com

Обяви за работа от Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД

Браншът In Brief

 • Sutherland отваря врати на нов офис за 300 служители в Пловдив

  Американската компания за изнесени услуги Sutherland откри 61-ия си офис в гр. Пловдив, научи Борса.bg съобщение на дружеството. До края на 2020 г. фирмата ще наеме 300 служители, като търси специалисти с немски език и базови компютърни умения.

 • Ford започна производството на новия кросоувър Puma в Румъния

  Американският автомобилен гигант Ford стартира производството на модел Ford Puma в предприятието си в румънския град Крайова. Компактният хибриден кросоувър е оборудван с усъвършенствано 48-волтово електрическо задвижване EcoBoost Hybrid.

 • СофКънект планира изграждането на бизнес хъб до Летище София

  Консорциумът СофКънект планира изграждането на бизнес хъб за стартъп компании до Летище София. СофКънект предвижда заделянето на земя до Летище София за отдаване на инвеститори, които да изградят офисни и търговски площи.

 • Сърбия ще строи инсталация за генериране на енергия от отпадъци

  Международен консорциум сключи договор с Европейската банка за възстановяване и развитие и Международната финансова корпорация за финансиране на проект за изграждане на инсталация за енергия от отпадъци в Сърбия.

 • Bosch разкри инженеринг център за софтуер в столицата

  Немският технологичен гигант Bosch отвори врати на първия инженеринг център в столичния „София Тех Парк“. В новия център вече близо 200 софтуерни специалисти разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия.

 • Продавай успешно в Румъния и Гърция с eCommerce Academy

  На 31 октомври и 1 ноември 2019 г. в гр. София, България, ще се проведе четвъртото издание на събитието „Продавай успешно в Румъния“, което от т.г. се превъща в „Продавай успешно в Румъния и Гърция“. Мероприятието се организира от eCommerce Academy.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6