Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД

https://kittner.bg

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД е немска машиностроителна компания, с над 20-годишен опит в производството на оборудване за автомобилната, фармацевтичната, химическата и хранително-вкусовата промишленост.

 

През 1996 г. дружеството закупува собствена производствена база и прехвърля цялото ноу-хау в България. Към настоящия момент Киттнер притежава терен в индустриалната зона на с. Калояново (на 20 км от Пловдив) с площ над 26 000 кв.м., от които производствени и административни сгради около 5 000 кв.м.

 

Компанията е експортно ориентирана, изнасяща продукция в над 30 държави на 5 континента. Основната й дейност включва конструиране, производство и монтаж на машини и съоръжения от неръждаема стомана, включително миячни машини за хранително-вкусовата индустрия и машиностроенето, почистващи и обезмасляващи машини за автомобилната индустрия, повдигащи съоръжения, линии за разфасоване и транспортни системи, специални решения по желание на клиента.

 

В ежедневната си работа Киттнер Анлаген унд Машиненбау се придържа към ясно и точно дефинирани принципи като уважение и коректност към клиентите, както и приятна работна атмосфера, която е предпоставка за удовлетворени служители и успехи в дейността на дружеството.

 

За компанията у нас работи екип от доказани и висококвалифицирани специалисти в сферата на машиностроенето, които налагат марката Kittner като качествен производител и надежден партньор със сериозно присъствие на българския и международния пазар.

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД

Адрес: 4173 Калояново, обл. Пловдив, Индустриална зона, гара Калояново

Телефон: 032/607 762

E-mail: info@kittnerbg.com

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6