Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ка Матик ООД

Ка Матик ООД

https://www.kamatic.com

Ка Матик ООД е българска фирма, която предлага продукти за индустриална автоматизация. Портфолиото ѝ включва пневматични компоненти, вакуумна техника, алуминиеви профили за машинни конструкции, хидравлични демпфери, газови пружини, хидравлични амортисьори, магнетвентили и шлаухи.

 

Компанията работи с доказани европейски производители, като поддържа големи наличности на склад и осигурява бързи доставки.

 

Ка Матик е оторизиран дистрибутор на:

 - Metal Work S.p.A. – пневматични компоненти за автоматизация;

 - J.Schmalz GmbH – вакуумна техника и вакуумни захващащи системи;

 - Weforma Dämpfungstechnik GmbH – хидравлични демпфери и газови пружини;

 - Mebra Plastik Italia S.p.A. – шлаухи и спирали за пневматика и хидравлика;

 - ACL S.r.l. – магнетвентили;

 - Syskomp GmbH – алуминиеви профили, транспортьори, работни маси.

 

Продуктите, които предлага Ка Матик, са предназначени да задоволят изискванията на клиентите по най-добрия начин и да гарантират оптимална реализация на проектите по индустриална автоматизация.

Ка Матик ООД

Адрес: Пловдив 4004, бул. Кукленско шосе 9Н

Телефон: 032/677 772; 032/677 774; 0887 848 586

E-mail: info@kamatic.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Подобряване в бизнес климата през юни отчита НСИ

  През юни т.г. общият показател на бизнес климата е нараснал с 11.4 пункта спрямо май т.г. Това се дължи на по-благоприятния бизнес климат във всички наблюдавани сектори – промишленост, строителство, търговия на дребно и услуги.

 • Zijin Mining с инвестиция от 1.26 млрд. долара в Сърбия

  Сръбската компания Zijin Bor Copper, част от китайската минна група Zijin Mining, ще инвестира 1.26 млрд. долара за ремонтни дейности и подобрения в безопасността и опазване на околната среда в минния комплекс в гр. Бор, Сърбия.

 • „Македонски железници – Инфраструктура“ получи 2.2 млн. евро

  През юни т.г. Министерството на транспорта и съобщенията на страната е предоставило над 2.2 млн. евро на Общественото предприятие „Македонски железници – Инфраструктура“. Средствата са заем от Европейската банка за възстановяване и развитие.

 • Румъния изгражда модерна болница в Букурещ

  До края на юли 2020 г. се приемат оферти за изграждането на болница „Saint Vasile cel Mare“ в Букурещкия квартал „Район 1“, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. От районното кметство съобщиха, че над 30 международни компании са поискали разяснения по процедурата.

 • Изграждат 4 завода в Тракия икономическа зона

  Предстои да бъдат изградени 4 нови завода в Тракия икономическа зона (ТИЗ), съобщава Money.bg, позовавайки се на изпълнителния директор на ТИЗ инж. Πлaмeн Πaнчeв, цитиран от „24 чaca“. За построяването им ще бъдат вложени близо 30-40 млн. евро.

 • София е сред топ 20 на най-технологичните градове в Европа

  София попадна в класацията за най-технологични градове в Европа – Tech Cities of the Future 2020/21, съставена от изданието fDi Intelligence и специализираната технологична медия The Next Web, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6