Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ка Матик ООД

Ка Матик ООД

https://www.kamatic.com

Ка Матик ООД е българска фирма, която предлага продукти за индустриална автоматизация. Портфолиото ѝ включва пневматични компоненти, вакуумна техника, алуминиеви профили за машинни конструкции, хидравлични демпфери, газови пружини, хидравлични амортисьори, магнетвентили и шлаухи.

 

Компанията работи с доказани европейски производители, като поддържа големи наличности на склад и осигурява бързи доставки.

 

Ка Матик е оторизиран дистрибутор на:

 - Metal Work S.p.A. – пневматични компоненти за автоматизация;

 - J.Schmalz GmbH – вакуумна техника и вакуумни захващащи системи;

 - Weforma Dämpfungstechnik GmbH – хидравлични демпфери и газови пружини;

 - Mebra Plastik Italia S.p.A. – шлаухи и спирали за пневматика и хидравлика;

 - ACL S.r.l. – магнетвентили;

 - Syskomp GmbH – алуминиеви профили, транспортьори, работни маси.

 

Продуктите, които предлага Ка Матик, са предназначени да задоволят изискванията на клиентите по най-добрия начин и да гарантират оптимална реализация на проектите по индустриална автоматизация.

Ка Матик ООД

Адрес: Пловдив 4004, бул. Кукленско шосе 9Н

Телефон: 032/677 772; 032/677 774; 0887 848 586

E-mail: info@kamatic.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Руска компания ще модернизира АЕЦ „Козлодуй“ за 28.9 млн. лева

  Държавното руско дружество за атомна енергия Росатом спечели търг за модернизиране на оборудване в АЕЦ „Козлодуй“, научи Борса.bg от Economic.bg. Прогнозната стойност на обществената поръчка е в размер на 28.9 млн. лв. без ДДС.

 • Сърбия отпуска 5 млрд. евро за възстановяване на икономиката си

  Сръбският президент Александър Вучич заяви, че правителството ще отпусне над 5 млрд. евро за възстановяване на засегнатата от коронавируса икономика. Минимални заплати ще бъдат осигурени на малки и средни предприятия за период от три месеца.

 • Инженер.bg пита: Как компаниите в бранша реагират на COVID-19?

  Коронавирусът се появи неочаквано и за много кратко промени целия свят. Eкипът ни реши да попита Вас, представителите на техническия сектор, как реагирате, за да се справите със ситуацията, и какви са мерките, които ще се предприемат.

 • Контур-Глобал въведе строги мерки срещу COVID-19

  КонтурГлобал Марица Изток 3 въведе допълнителни мерки за ограничаване разпространението на COVID-19. Чрез тях дружеството ще гарантира сигурното производство на електрическа енергия, научи Борса.bg от енергийната компания.

 • Македония въвежда дигитално обучение за ученици и студенти

  Правителството на Северна Македония въведе електронно обучение за началните училища, гимназиите и унивеститетите по време на извънредното положение. По електронен път ще се провежда не само преподаването на нов материал, но и изпитването и оценяването.

 • Фирми в ТИЗ с Декларация за мерките срещу COVID-19

  Общо 33 компании от „Тракия икономическа зона“ (ТИЗ) и едно висше учебно заведение в гр. Пловдив се обединиха в обща Декларация към медиите и обществеността, в която обявяват, че работят с внимание и отговорност към обстановката с коронавирусната инфекция.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6