Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ка Матик ООД

Ка Матик ООД

https://www.kamatic.com

Ка Матик ООД е българска фирма, която предлага продукти за индустриална автоматизация. Портфолиото ѝ включва пневматични компоненти, вакуумна техника, алуминиеви профили за машинни конструкции, хидравлични демпфери, газови пружини, хидравлични амортисьори, магнетвентили и шлаухи.

 

Компанията работи с доказани европейски производители, като поддържа големи наличности на склад и осигурява бързи доставки.

 

Ка Матик е оторизиран дистрибутор на:

 - Metal Work S.p.A. – пневматични компоненти за автоматизация;

 - J.Schmalz GmbH – вакуумна техника и вакуумни захващащи системи;

 - Weforma Dämpfungstechnik GmbH – хидравлични демпфери и газови пружини;

 - Mebra Plastik Italia S.p.A. – шлаухи и спирали за пневматика и хидравлика;

 - ACL S.r.l. – магнетвентили;

 - Syskomp GmbH – алуминиеви профили, транспортьори, работни маси.

 

Продуктите, които предлага Ка Матик, са предназначени да задоволят изискванията на клиентите по най-добрия начин и да гарантират оптимална реализация на проектите по индустриална автоматизация.

Ка Матик ООД

Адрес: Пловдив 4004, бул. Кукленско шосе 9Н

Телефон: 032/677 772; 032/677 774; 0887 848 586

E-mail: info@kamatic.com

Партньори

Обяви за работа от Ка Матик ООД

Браншът In Brief

 • Финансиране от ОПОС за ПИП ще получат шест ВиК дружества

  Министерството на околната среда и водите и Министерството на регионалното развитие и благоустройството сключиха договор за подпомагане регионалното инвестиционно планиране в отрасъл ВиК на стойност 22.8 млн. лева по ОПОС.

 • В Македония се състоя регионална среща за качеството на въздуха

  Представители на правителствата на Северна Македония, Сърбия, Косово, Босна и Херцеговина проведоха регионална конференция за управление на качеството на въздуха на Западните Балкани. Срещата се състоя на 21 ноември в гр. Скопие.

 • Теси бе партньор на кампания за безопасно пътуване на децата

  Теси стана партньор на кампанията „С предпазен колан на задната седалка“, съобщиха за Борса.bg от българската компания. Инициативата е на Община Шумен и се проведе под патронажа на Президента на Република България, г-н Румен Радев.

 • България ще предостави честоти за 5G мрежа до средата на 2020 г.

  До средата на 2020 г. България ще стартира процедура по предоставяне на честотен ресурс, чрез който мобилните оператори да започнат изграждането на мобилните си 5G мрежи. Това стана ясно по време на първия по рода си форум за внедряването на 5G в страната.

 • Nibe Industrier става собственик на сръбския завод на Gorenje

  Шведският производител на бойлери Nibe Industrier става собственик на завода за домакински уреди на Gorenje в Сърбия. Сумата за сделката не е разкрита. Досега Gorenje присъстваше в Сърбия чрез дъщерното си дружество Gorenje Tiki.

 • Innovation Accelerator Bulgaria ще финансира стартъп компании

  Innovation Accelerator Bulgaria търси иновативни стартъп компании, които да подкрепи с инвестиция. Фирмите в начален етап на развитие ще бъдат финансирани със суми между 25 000 и 50 000 евро, а по-напредналите могат да получат от 50 000 до 1 млн. евро.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6