Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД

kaufland.bg

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е лидер в търговията на бързооборотни стоки на европейския пазар и е част от Schwarz Group. Българското дружество е един от най-големите работодатели в България, с екип от над 6400 човека. Търговската верига предлага богата палитра от възможности за начинаещи или опитни специалисти в четирите си основни структури – магазинната мрежа, логистичния център, административния офис и технологичната си компанията Kaufland Service IT Hub.

 

Основен приоритет на Кауфланд България е да развива своя екип, предлагайки възможности за кариерно израстване и професионална преквалификация. Фирмата поставя висок приоритет върху осигуряването на здравословни условия на труд, възможностите за спорт и почивка, както и редица информационни инициативи по актуални теми.

 

Над 50% от служителите остават в компанията над 3 години, а 80% от ръководителите са вътрешно развити и повишени. Компанията постига това благодарение на мащабните си вътрешни обучителни програми и програми за управление на таланти.

 

Кауфланд България провежда най-голения си проект за развитие на таланти „Управители на бъдещето“, чрез който дава възможност на младежи с малък или без професионален опит да преминат едногодишно обучение, след което директно да продължат кариерата си в компания на постоянен трудов договор и на целевата за тях експертна или ръководна позиция.

 

Дружеството дава силен старт в професионалния път на младите хора чрез програмата си за ученически практики и програми за ученици в дуална форма на обучение. Всяка година чрез практикантски програми между 70 и 100 ученици получават възможност да натрупат практически опит в сферата на модерната търговия, а от 2020 г. компанията стартира и поредица от безплатни онлайн семинари We Know, You Grow. В онлайн академията професионалисти на Кауфланд България споделят добри практики от своята работа. Компанията провежда и стажове за студенти, като те могат да получат съдействие от експертите на компанията и за изготвянето на бакалавърската или магистърската си теза.

 

Кауфланд България притежава редица престижни български и международни отличия и сертификати и активно присъства на челни позиции в разнообразни класации.

 

Вярвайки, че действията носят промяната, Кауфланд България непрекъснато работи по проекти в полза на обществото. Част от областите на политиката за социална отговорност на компанията включват направленията е-мобилност, устойчивост, намаляване на въглеродния отпечатък, устойчивия текстил, корпоративно доброволчество, околна среда и др.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД

Адрес: София 1233, ж.к. Банишора, ул. „Скопие“ №1
Телефон: 0800 12 220
E-mail: aneliya.pancheva@kaufland.bgyoanna.kondova@kaufland.bg

Обяви за работа от Кауфланд България ЕООД енд Ко КД

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6