Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Кастива ООД

Кастива ООД

http://www.kastiva.com/bg

Кастива ООД е утвърдено българско инженерингово дружество с предмет на дейност доставка на комплексна палета технически средства за автоматизация; комплексни инженерингови проекти: от проектиране, изработка на табла, разработка на приложен софтуер до внедряване, обучение, пуск, гаранционно и извънгаранционно обслужване; комплексни браншови решения за изграждане на стандартизирани вакуумни системи в областта на енергетиката, захарната, хартиената и химическата промишленост.

 

Компанията предлага богата гама висококачествени продукти – модерни технически системи и средства за автоматизация, контролно-измервателна апаратура,  регулираща техника, вакуум помпи и системи, индустриални UPS, захранващи модули и пълен инженеринг. Реализирала е множество проекти на водещи компании в областта на фармацията, минната индустрия, процесната индустрия като Актавис, Елаците Мед АД, Асарел Медет АД, Булмаркет ДМ, Аурубис България АД, Дуропак Тракия АД и много други.

 

Кастива е изградила стабилни и трайни партньорски взаимоотношения с редица водещи производители. Тя е официален представител за България на Beckhoff, Elmo Rietschle, NASH, ARCA, Woehrle. Кастива е сертифициран партньор на Сименс за системи за автоматизация и контролно-измервателна апаратура.

Кастива ООД

Адрес: София 1612, ул. “Ами Буе” 72, ет. 4

Телефон: 02/950 44 33

E-mail: office@kastiva.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Сърбия ще строи инсталация за генериране на енергия от отпадъци

  Международен консорциум сключи договор с Европейската банка за възстановяване и развитие и Международната финансова корпорация за финансиране на проект за изграждане на инсталация за енергия от отпадъци в Сърбия.

 • Bosch разкри инженеринг център за софтуер в столицата

  Немският технологичен гигант Bosch отвори врати на първия инженеринг център в столичния „София Тех Парк“. В новия център вече близо 200 софтуерни специалисти разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия.

 • Продавай успешно в Румъния и Гърция с eCommerce Academy

  На 31 октомври и 1 ноември 2019 г. в гр. София, България, ще се проведе четвъртото издание на събитието „Продавай успешно в Румъния“, което от т.г. се превъща в „Продавай успешно в Румъния и Гърция“. Мероприятието се организира от eCommerce Academy.

 • Македония в отлично икономическо сътрудничество със Словения

  Търговията между Македония и Словения бележи ръст от 10% за последните 10 години. По данни от анализ на Стопанската камара на Северна Македония стокообменът между двете страни през 2018 г. се оценява на 237.7 млн. евро.

 • Продукт на Festo е вписан в книгата на Гинес

  „Иновацията BionicOpter, разработена от Festo, е вписана в Книгата за световните рекорди на Гинес за 2020 г. като най-голямото летящо насекомо-робот”, информираха от Фесто ЕООД. Движението на устройството се доближава в максимална степен до това на водното конче.

 • Булконс Първомай модернизира производството си за 5 млн. лева

  Булконс Първомай инвестира 5 млн. лева в модернизиране на цеховете си и закупуване на изцяло ново оборудване за производство на лютеница. Новата поточна линия на компанията беше официално открита на 1 октомври 2019 г., научи Борса.bg от съобщение на производителя.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6