Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Кастива ООД

Кастива ООД

http://www.kastiva.com/bg

Кастива ООД е утвърдено българско инженерингово дружество с предмет на дейност доставка на комплексна палета технически средства за автоматизация; комплексни инженерингови проекти: от проектиране, изработка на табла, разработка на приложен софтуер до внедряване, обучение, пуск, гаранционно и извънгаранционно обслужване; комплексни браншови решения за изграждане на стандартизирани вакуумни системи в областта на енергетиката, захарната, хартиената и химическата промишленост.

 

Компанията предлага богата гама висококачествени продукти – модерни технически системи и средства за автоматизация, контролно-измервателна апаратура,  регулираща техника, вакуум помпи и системи, индустриални UPS, захранващи модули и пълен инженеринг. Реализирала е множество проекти на водещи компании в областта на фармацията, минната индустрия, процесната индустрия като Актавис, Елаците Мед АД, Асарел Медет АД, Булмаркет ДМ, Аурубис България АД, Дуропак Тракия АД и много други.

 

Кастива е изградила стабилни и трайни партньорски взаимоотношения с редица водещи производители. Тя е официален представител за България на Beckhoff, Elmo Rietschle, NASH, ARCA, Woehrle. Кастива е сертифициран партньор на Сименс за системи за автоматизация и контролно-измервателна апаратура.

Кастива ООД

Адрес: София 1612, ул. “Ами Буе” 72, ет. 4

Телефон: 02/950 44 33

E-mail: office@kastiva.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Международна делегация посети предприятия на ФЕРО Инвест

  Делегация от 30 души от организации и институции в областта на енергетиката, енергийната ефективност, енергийния преход, зелената енергия и опазването на околната среда от Франция, Австрия, Швейцария, Словения, Румъния, България, Украйна.

 • Delgaz Grid ще инвестира в електро и газоразпределителните мрежи

  Румънският дистрибутор на електроенергия и природен газ Delgaz Grid, член на германската група E.ON, планира да инвестира около 2.2 милиарда евро в мрежите, които управлява, до 2030 г. Това научи Ботрса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Софтуерната компания Ampeco ще разшири пазарните си позиции

  В края на януари т.г.българската компания Ampeco, която предоставя цялостни софтуерни решения за доставчиците на услуги за зареждане на електрически превозни средства, обяви, че е получила финансиране в размер на 13 млн. долара в рунд от Серия А.

 • Първият плаващ соларен парк в Монтана ще заработи до 4 години

  Πъpвият плaвaщ coлapeн пapĸ в Бългapия мoжe дa зapaбoти дo 4 гoдини. Toй щe ce нaмиpa нa тepитopиятa нa язoвиp Oгocтa. Пъpвoнaчaлнo плaнoвeтe ca били тoзи пapĸ дa бъдe c мoщнocт oĸoлo 1 GW, нo в ĸpaйнa cмeтĸa мoщнocттa щe бъдe мeждy 500 и 800 MW, научи Борса.bg.

 • Завърши строежът на ПСПВ в Шумен

  Строежът на пречиствателната станция за питейни води за водоснабдителната система на Шумен е напълно завършен, научи Борса.bg от БТА. Това съобщи инж. Дочко Дочев, който осъществява надзора на станцията и изпълнението на Лот 2.

 • В Русе стартира строежът на разпределителен център на Антон Вилл

  В гр. Русе започна изграждането на нов разпределителен център на фирмата производител на дамски облекла от естествени и синтетични тъкани Антоан Вилл, научи Борса.bg от БТА. Сградата се очаква да бъде на площ от около 1200 m².

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6