Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Кастива ООД

Кастива ООД

http://www.kastiva.com/bg

Кастива ООД е утвърдено българско инженерингово дружество с предмет на дейност доставка на комплексна палета технически средства за автоматизация; комплексни инженерингови проекти: от проектиране, изработка на табла, разработка на приложен софтуер до внедряване, обучение, пуск, гаранционно и извънгаранционно обслужване; комплексни браншови решения за изграждане на стандартизирани вакуумни системи в областта на енергетиката, захарната, хартиената и химическата промишленост.

 

Компанията предлага богата гама висококачествени продукти – модерни технически системи и средства за автоматизация, контролно-измервателна апаратура,  регулираща техника, вакуум помпи и системи, индустриални UPS, захранващи модули и пълен инженеринг. Реализирала е множество проекти на водещи компании в областта на фармацията, минната индустрия, процесната индустрия като Актавис, Елаците Мед АД, Асарел Медет АД, Булмаркет ДМ, Аурубис България АД, Дуропак Тракия АД и много други.

 

Кастива е изградила стабилни и трайни партньорски взаимоотношения с редица водещи производители. Тя е официален представител за България на Beckhoff, Elmo Rietschle, NASH, ARCA, Woehrle. Кастива е сертифициран партньор на Сименс за системи за автоматизация и контролно-измервателна апаратура.

Кастива ООД

Адрес: София 1612, ул. “Ами Буе” 72, ет. 4

Телефон: 02/950 44 33

E-mail: office@kastiva.com

Партньори

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6