Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Каменица АД

Каменица АД

https://kamenitzacompany.bg

Каменица АД е една от най-големите и водещи пивоварни в България, част от структурата на втората по големина в Обединеното кралство бирена фабрика и лидер в Централна Европа Molson Coors Beverage Company.

 

Каменица е пионер в българската пивоварна индустрия, водеща началото си от далечната 1881 г. Дружеството е единственото в страната, което съчетава световно утвърдени пивоварни традиции, опит и практики на белгийската, немската и чешката система.

 

Обширното продуктово портфолио на пивопроизводителя включва добре познатите местни марки Каменица, Астика, Бургаско и Славена, произвежданите по лиценз емблематични глобални брандове като Staropramen, Stella Artois и Beck’s, вносните марки – белгийските Leffe Blonde, Leffe Brune, Hoegaarden, известната в цял свят мексиканска бира Corona, както и легендарния сайдер от Великобритания – Carling Cider.

 

Каменица разполага с пивоварна фабрика в гр. Хасково, а през 2019 г. в Пловдив врати отварят микропивоварна за производство на ръчно-приготвени занаятчийски бири и собствен ресторант на компанията. Централният офис на дружеството се намира в гр. София.

 

За последните няколко години компанията инвестира над 60 млн. евро в модернизация на своето производство, в логистичната си и търговска дейност. 

 

Обединени от страстта в производството на пивката кехлибарена течност, екипът от  специалисти на Каменица, с тяхната отдаденост, висока мотивация и професионализъм, изстрелват компанията сред пазарните лидери в пивоварството у нас и я превръщат в избор №1 за своите служители, потребители и клиенти.

Каменица АД

Централен офис София
Адрес: София 1784, ул. „Иван Абаджиев“ №2, Бизнес център „Офис А“, ет. 3
E-mail: career@kamenitza.bg

Пивоварница Каменица, гр. Пловдив
Адрес: Пловдив 4000, бул. „Източен“ №69
Телефон: 0700 13 880

Пивоварна Астика, гр. Хасково
Адрес: Хасково 6300, Северна индрустриална зона

Обяви за работа от Каменица АД

Браншът In Brief

 • До края на април настройват суперкомпютъра „Дискавърър“

  Над 30 специално създадени програми ще осигурят работата на суперкомпютъра „Дискавърър“ и ще спомогнат за използването на максималната мощност на машините, както и за реализирането на разнообразни изследвания.

 • КонтурГлобал дари над 350 000 лв. на медицински институции

  Средствата са били насочени предимно към локалните общности и лечебни заведения. В допълнение, КонтурГлобал Марица Изток 3 реализира инвестиция от над 800 000 лв. за защита на здравето на своя екип и подизпълнители.

 • Предстои изграждането на две нови летища в Сърбия

  В Сърбия ще бъдат изградени две нови летища – край гр. Добановци и гр. Нови Сад, става ясно от Пространствения план на страната за периода 2021 – 2035 г.. Документът бе публикуван от Министерството на строителството, транспорта и инфраструктурата.

 • Раздадоха архитектурните награди „Животворна светлина“ 2020

  На 25 март 2021 г. на онлайн церемония бяха раздадени apxитeĸтypнитe нaгpaди „Животворна светлина“ 2020. В седмото издание на конкурса участваха oбщo 108 пpoeĸтa oт 7 дъpжaви, сред които Бългapия, Cъpбия, Typция, Maĸeдoния, Pyмъния, Бocнa и Xepцeгoвинa и Чepнa гopa.

 • Северна Македония инвестира в LNG терминала в Александруполис

  Македонските държавни компании National Energy Resources (NER) и ESM подписаха Меморандуми за сътрудничество за инвестиции в проекта за изграждане на плаващ терминал за втечнен природен газ (LNG) и газова централа край гр. Александруполис в Гърция.

 • Канадската Armstrong мести част от производството си в Румъния

  Канадската група Armstrong Fluid Technology – производител на помпи за отоплителни, охладителни, санитарни и водоснабдителни инсталации, е прехвърлила в своята румънска фабрика в Джимболия, окръг Тимиш, част от производството от други европейски държави. Компанията разшири производствения капацитет на фабриката в Румъния, а продуктите, произведени в страната, вече обслужват клиентите на групата по целия свят.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6