Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Калас Консулт ООД

Калас Консулт ООД

https://www.magbor.com/

Калас Консулт ООД е вносител и дистрибутор за българския пазар на индустриални преносими машини и оборудване за студена обработка на метали и метални изделия.

 

Фирмата предлага богато разнообразие от боркорони, професионални машини, оборудване и аксесоари. Гамата боркорони включва боркорони за метал, стомана, цветни метали, пластмаси, композитни материали, магнитни бормашини, за стационарни и ръчни бормашини. Те са налични с различен диаметър на отвора, дълбочина на пробиване и тип на захвата.

 

Сред машините и оборудването, което Калас Консулт внася на пазара у нас, попадат магнитни бормашини, циркуляри за рязане на метал, машини за снемане на фаска и крайцване, машини за релси, лентоотрезни машини, устройства за закрепване към тръби, както и голям набор от аксесоари и консумативи за тях с доказано високо качество.

 

Решенията намират широко приложения в различни отрасли като производство на метални конструкции, изграждане на тръбопроводи, корабостроене, строителство на мостове, автомобилна промишленост, нефтопреработване, добиване на газ, пътно строителство, машиностроене, енергетика и мн.др.

 

Компанията е партньор с множество водещи производители в бранша от Европа, сред които BDS-Maschinen, Euroboor, Karnasch, Airtec, Alfra, FE Powertools, JEI Solutions, Promotech, Rotabroach. 

Калас Консулт ООД

Адрес: 1618 София, ул. „Казбек“ 1-А

Телефон: 02/955 97 85; 0898 713 710

E-mail: office@magbor-bg.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Представиха Националния план „Иновативна България“

  Разходите за иновации, образование и икономическо развитие са първият стълб в плана „Иновативна България“. Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев по време на публична дискусия, посветена на първия стълб от „Иновативна България“.

 • EESTEC Academy стартира в края на ноември 2020 г.

  В края на ноември 2020 г. стартира тазгодишното издание на EESTEC Academy. Събитието включва поредица от кратки обучения по актуални теми в техническата сфера и се организира от македонската студентска организация EESTEC LC Skopje.

 • Philip Morris е вложила $ 20 млн. в базата си в Ниш през 2020 г.

  Американската компания за производство на цигари и тютюн Philip Morris International e вложила през 2020 г. 20 млн. щатски долара в базата си в Ниш, Сърбия, с което общите инвестиции на дружеството в страната възлизат на близо 900 млн. щатски долара.

 • Предвидени са 511 млн. лв. за модернизация на ел. инфраструктура

  Министерството на енергетиката, съвместно с представители на ЕСО, организира обществено обсъждане на проекта за дигитална трансформация и развитие на информационните системи на ЕСО в условията на нисковъглеродна енергетика.

 • Нестле България внедри нова роботизирана линия за опаковане

  Нестле България инвестира 23 млн. лв. във фабриката си в гр. София. Компанията представи модерна роботизирана поточна линия за опаковане на продукцията и разясни как това влияе върху производствените мощности и работните места.

 • OMV Petrom инвестира около 21 млн. евро в рафинерията Petrobrazi

  OMV Petrom е инвестирала около 21 млн. евро в рафинерията Petrobrazi. С това дружеството цели да увеличи капацитета на смесване на биологични вещества, както и да подобри инфраструктурата за транспорт, разтоварване и съхранение на биокомпоненти в рафинерията. Средствата бяха отпуснати през 2018 г., като след това Petrobrazi увеличи капацитета на смесване на биосъдържанието в горивата от 200 kt на около 350 kt годишно.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6