Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Искар България ЕООД

Искар България ЕООД

http://www.iscar.bg/index.aspx/countryid/38

Искар България ЕООД е с предмет на дейност внос на металорежещи инструменти, сменяеми пластини и инструментални системи. Компанията е част от израелската фирма Iscar –  производител на уникални и иновативни режещи инструменти за металообработка и най-голямaта от петнадесетте международни металообработващи компании, образуващи групата IMC. С над 60-годишна история, фирмата се превръща от малко производствено предприятие, обслужващо местния пазар, в международна компания с представителства и клонове в над 50 страни по света.

 

Искар навлиза в България преди повече от 20 години, през които дружеството постепенно се налага и утвърждава като един от лидерите сред доставчиците на металорежещи инструменти и към настоящия момент е вторият по продажби доставчик в страната.

 

Продуктите на Искар България се характеризират с високото качество и ефективност, а повишаването на производителността и ефикасността на предприятията е основно мото на компанията.

Искар България ЕООД

Адрес: гр. Казанлък 6100, ул. "Старозагорска" 1, ет. 1, офис Г

Телефон: 0431/643 610

E-mail: apostoloviscar@gmail.com 

Браншът In Brief

 • ACWA Power продаде фотоволтаична централа в България

  ACF Renewable Energy Limited, дъщерно дружество на ACWA Power, финализира продажбата на своя 100-процентов дял в ACWA Power CF Karad PV Park EAD – собственик на фотоволтаичната електроцентрала с мощност 60.4 MWp в с. Караджалово.

 • Ще бъде създадена Агенция за научни изследвания и иновации

  Правителството одобри постановление за създаването на Държавна агенция за научни изследвания и иновации, съобщава Investor.bg. Тя ще разработва и изпълнява политиката по научни изследвания, иновации и трансфер на технологии в България.

 • Компании стартират работа в индустриален парк Марково

  Приключи строителството на първите два обекта в индустриален парк Марково, съобщава Investor.bg. Още пет фирми са в процес на проектиране и изграждане на логистичните си центрове и скоро ще посрещнат своите клиенти и служители.

 • Technosteel строи фабрика в Сърбия

  Италианската компания Technosteel планира да изгради нова производствена база в община Рума, Сърбия. Плановете на компанията са строежът да бъде финализиран през март или април 2021 г. След това Technosteel предвижда изграждането на още три съоръжения до 2023 г.

 • OMV Petrom и Enel X инсталират 10 станции за е-мобили в Румъния

  OMV Petrom и Enel X România ще инсталират 10 станции за бързо зареждане на електрически автомобили в бензиностанциите OMV и Petrom в следващите месеци. Съоръженията ще бъдат разположени в обхват от около 380 km по основните пътища в страната.

 • Progress със сделка за закупуване на Chef

  Софтуерната компания Progress e подписала окончателно споразумение за придобиване на световния лидер в сферата на DevOps и DevSecOps Chef. Сделката възлиза на 220 млн. долара, а процедурата се очаква да бъде финализирана през октомври 2020 г.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6