Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Искар България ЕООД

Искар България ЕООД

http://www.iscar.bg/index.aspx/countryid/38

Искар България ЕООД е с предмет на дейност  внос на металорежещи инструменти, сменяеми пластини и инструментални системи. Компанията е част от израелската фирма Iscar –  производител на уникални и иновативни режещи инструменти за металообработка и най-голямaта от петнадесетте международни металообработващи компании, образуващи групата IMC. С над 60-годишна история, фирмата се превръща от малко производствено предприятие, обслужващо местния пазар, в международна компания с представителства и клонове в над 50 страни по света.

 

Искар навлиза в България преди повече от 20 години, през които дружеството постепенно се налага и утвърждава като един от лидерите сред доставчиците на металорежещи инструменти и към настоящия момент е вторият по продажби доставчик в страната.

 

Продуктите на Искар България се характеризират с високото качество и ефективност, а повишаването на производителността и ефикасността на предприятията е основно мото на компанията.

Искар България ЕООД

Адрес: гр. Казанлък 6100, ул. "Старозагорска" 1, ет. 1, офис Г

Телефон: 0431/643 610

E-mail: apostoloviscar@gmail.com 

Браншът In Brief

 • Сърбия с търг за изграждане на 5G мрежа от следващата година

  Търгът за прекарване на 5G мрежа в Сърбия вероятно ще бъде пуснат през 2020 г., съобщи сръбската Регулаторна агенция за електронни съобщения и пощенски услуги. От края на 2018 г. и началото на 2019 г. много европейски страни стартират подобни търгове.

 • Ikea отваря врати на втория си магазин в Букурещ, Румъния

  Шведският производител на мебели Ikea ще отвори врати на втория си магазин в Букурещ на 24 юни 2019 г. – наречен Ikea Pallady. Това е най-големият магазин на компанията в региона на Югоизточна Европа на стойност близо 90 млн. евро.

 • КонтурГлобал зарадва децата от с. Обручище с нови компютри

  Нови, модерни компютри подариха от КонтурГлобал Марица Изток 3 на децата от основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Обручище, община Гълъбово. В навечерието на един от най-светлите български празници училището отбеляза своя 160-годишен юбилей.

 • Enel инвестира в умни устройства за измерване на електричество

  Електроразпределното дружество Enel Group планира да инсталира над 171 000 интелигентни измервателни устройства за клиентите си в областите Банат, Добруджа и Мунтения, Румъния. Инвестиционните проекти възлизат на стойност над 11 млн. евро.

 • Сръбската нефтохимическа компания Petrohemija търси инвеститори

  До края на годината ще стартира търгът за придобиването на нефтохимическия гигант, базиран в гр. Панчево, Сърбия – Petrohemija. Дружества от Русия, Полша и Румъния изявяват интерес към закупуване на компанията, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Компания Sin Cars представи прототип на български електромобил

  Българската компания Sin Cars представи прототип на първия си електромобил за градска среда, произведен в България – модел L-city, научи Борса.bg. Автомобилът бе демонстриран за първи път по време на Международното автомобилно изложение в Женева през март.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6