Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Искар България ЕООД

Искар България ЕООД

http://www.iscar.bg/index.aspx/countryid/38

Искар България ЕООД е с предмет на дейност внос на металорежещи инструменти, сменяеми пластини и инструментални системи. Компанията е част от израелската фирма Iscar –  производител на уникални и иновативни режещи инструменти за металообработка и най-голямaта от петнадесетте международни металообработващи компании, образуващи групата IMC. С над 60-годишна история, фирмата се превръща от малко производствено предприятие, обслужващо местния пазар, в международна компания с представителства и клонове в над 50 страни по света.

 

Искар навлиза в България преди повече от 20 години, през които дружеството постепенно се налага и утвърждава като един от лидерите сред доставчиците на металорежещи инструменти и към настоящия момент е вторият по продажби доставчик в страната.

 

Продуктите на Искар България се характеризират с високото качество и ефективност, а повишаването на производителността и ефикасността на предприятията е основно мото на компанията.

Искар България ЕООД

Адрес: гр. Казанлък 6100, ул. "Старозагорска" 1, ет. 1, офис Г

Телефон: 0431/643 610

E-mail: apostoloviscar@gmail.com 

Браншът In Brief

 • Подобряване в бизнес климата през юни отчита НСИ

  През юни т.г. общият показател на бизнес климата е нараснал с 11.4 пункта спрямо май т.г. Това се дължи на по-благоприятния бизнес климат във всички наблюдавани сектори – промишленост, строителство, търговия на дребно и услуги.

 • Zijin Mining с инвестиция от 1.26 млрд. долара в Сърбия

  Сръбската компания Zijin Bor Copper, част от китайската минна група Zijin Mining, ще инвестира 1.26 млрд. долара за ремонтни дейности и подобрения в безопасността и опазване на околната среда в минния комплекс в гр. Бор, Сърбия.

 • „Македонски железници – Инфраструктура“ получи 2.2 млн. евро

  През юни т.г. Министерството на транспорта и съобщенията на страната е предоставило над 2.2 млн. евро на Общественото предприятие „Македонски железници – Инфраструктура“. Средствата са заем от Европейската банка за възстановяване и развитие.

 • Румъния изгражда модерна болница в Букурещ

  До края на юли 2020 г. се приемат оферти за изграждането на болница „Saint Vasile cel Mare“ в Букурещкия квартал „Район 1“, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. От районното кметство съобщиха, че над 30 международни компании са поискали разяснения по процедурата.

 • Изграждат 4 завода в Тракия икономическа зона

  Предстои да бъдат изградени 4 нови завода в Тракия икономическа зона (ТИЗ), съобщава Money.bg, позовавайки се на изпълнителния директор на ТИЗ инж. Πлaмeн Πaнчeв, цитиран от „24 чaca“. За построяването им ще бъдат вложени близо 30-40 млн. евро.

 • София е сред топ 20 на най-технологичните градове в Европа

  София попадна в класацията за най-технологични градове в Европа – Tech Cities of the Future 2020/21, съставена от изданието fDi Intelligence и специализираната технологична медия The Next Web, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6