Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Т и Д Инженеринг ЕООД

Т и Д Инженеринг ЕООД

http://www.tid-engineering.bg/bg/

Т и Д Инженеринг е дружество с предмет на дейност инженеринг в областта на енергетиката, електротехниката и електрониката. В частност то се занимава с изграждане на индустриални мрежи от програмируеми контролери и средства за автоматизацията, както и системи за телеуправление и телесигнализция в енергетиката и индустрията.

 

Друга дейност на Т и Д Инженеринг е  реконструкция и модернизация на кранове; настройки и програмиране на PLC и SCADA системи; производство на специализирани контролери и необходимото програмно осигуряване за тях; реконструкция на силови и възлови подстанции – пълен инженеринг с проектиране и изграждане до ключ; електромонтаж, панелбилдинг и сервиз; изчисления за токове на късо съединение и на земно съединение,  енергийното натоварване на различни промишлени обекти, настройки на релейни защити,  избор на силова и контролна апаратура и др.

 

Фирмата е надежден инженерингов партньор с водещи компании като Шнайдер Електрик, Сименс, АББ, Шрак Техник, Дженерал Електрик.

Т и Д Инженеринг ЕООД

Адрес: гр. Варна 9010, ул. Перуника 46

Телефон: 052/312 100

Тел./факс: 052/312 658

E-mail: office@tid-engineering.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Сърбия с търг за изграждане на 5G мрежа от следващата година

  Търгът за прекарване на 5G мрежа в Сърбия вероятно ще бъде пуснат през 2020 г., съобщи сръбската Регулаторна агенция за електронни съобщения и пощенски услуги. От края на 2018 г. и началото на 2019 г. много европейски страни стартират подобни търгове.

 • Ikea отваря врати на втория си магазин в Букурещ, Румъния

  Шведският производител на мебели Ikea ще отвори врати на втория си магазин в Букурещ на 24 юни 2019 г. – наречен Ikea Pallady. Това е най-големият магазин на компанията в региона на Югоизточна Европа на стойност близо 90 млн. евро.

 • КонтурГлобал зарадва децата от с. Обручище с нови компютри

  Нови, модерни компютри подариха от КонтурГлобал Марица Изток 3 на децата от основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Обручище, община Гълъбово. В навечерието на един от най-светлите български празници училището отбеляза своя 160-годишен юбилей.

 • Enel инвестира в умни устройства за измерване на електричество

  Електроразпределното дружество Enel Group планира да инсталира над 171 000 интелигентни измервателни устройства за клиентите си в областите Банат, Добруджа и Мунтения, Румъния. Инвестиционните проекти възлизат на стойност над 11 млн. евро.

 • Сръбската нефтохимическа компания Petrohemija търси инвеститори

  До края на годината ще стартира търгът за придобиването на нефтохимическия гигант, базиран в гр. Панчево, Сърбия – Petrohemija. Дружества от Русия, Полша и Румъния изявяват интерес към закупуване на компанията, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Компания Sin Cars представи прототип на български електромобил

  Българската компания Sin Cars представи прототип на първия си електромобил за градска среда, произведен в България – модел L-city, научи Борса.bg. Автомобилът бе демонстриран за първи път по време на Международното автомобилно изложение в Женева през март.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6