Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Илва ООД

Илва ООД

www.ilva.bg

Илва ООД е българска фирма с предмет на дейност доставка на високотехнологични помпи и помпени агрегати. Компанията е оторизиран дистрибутор на водещия датски производител на помпи и помпени системи Grundfos.

 

Илва е традиционен доставчик на помпи за мандри в областта на енергетиката и индустрията, предлагайки съвременни технически решения, които спестяват разходи и оптимизират технологичния процес. Фирмата, съвместно с Грундфос България, предлага още техническа консултация за избор на помпи и помпени съоръжения за различни флуиди.

 

Българската фирма предлага още у нас и оборудването на утвърдената компания в областта на пречистването и третирането на отпадни води - Symbiona. Полската фирма е специализирана в производството на анаеробни мембранни реактори за отпадни води и отпадъци, различни мембранни системи и технологии, решения за термална хидролиза, обогатяване с въздух и др.

 

Компаниите Русис и Поликорп, партньори на Илва в предлагането на комплексни технологични и инженерингови решения в областта на хранително-вкусовата промишленост, предоставят пълен цикъл на изпълнение на мембранни инсталации в преработката на мляко - от проектиране до производство и монтаж, използване на СIP процеси, пълна автоматизация и включване на оборудването в единна автоматична система на млекопреработващите предприятия.

Илва ООД

Адрес: София 1638, ул. Павел Красов“ 27 

Телефон: 088 989 68 97

E-mail: office@ilva.bg

Партньори

Промоционални предложения от Илва ООД

  • Многостъпални вертикални помпи Grundfos CR(Е)/CRN(Е)

   Многостъпални вертикални помпи Grundfos CR(Е)/CRN(Е)

   Добре познатите многостъпални вертикални помпи на Grundfos с най-високо качество от сериите CR(Е) и CRN(Е) отново са тук! Вземете ги сега от фирма Илва и се възползвайте от 10% отстъпка.

   Промоцията е валидна

   от 16.09.2019 г. до 30.11.2019 г.

Браншът In Brief

 • Сърбия ще строи инсталация за генериране на енергия от отпадъци

  Международен консорциум сключи договор с Европейската банка за възстановяване и развитие и Международната финансова корпорация за финансиране на проект за изграждане на инсталация за енергия от отпадъци в Сърбия.

 • Bosch разкри инженеринг център за софтуер в столицата

  Немският технологичен гигант Bosch отвори врати на първия инженеринг център в столичния „София Тех Парк“. В новия център вече близо 200 софтуерни специалисти разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия.

 • Продавай успешно в Румъния и Гърция с eCommerce Academy

  На 31 октомври и 1 ноември 2019 г. в гр. София, България, ще се проведе четвъртото издание на събитието „Продавай успешно в Румъния“, което от т.г. се превъща в „Продавай успешно в Румъния и Гърция“. Мероприятието се организира от eCommerce Academy.

 • Македония в отлично икономическо сътрудничество със Словения

  Търговията между Македония и Словения бележи ръст от 10% за последните 10 години. По данни от анализ на Стопанската камара на Северна Македония стокообменът между двете страни през 2018 г. се оценява на 237.7 млн. евро.

 • Продукт на Festo е вписан в книгата на Гинес

  „Иновацията BionicOpter, разработена от Festo, е вписана в Книгата за световните рекорди на Гинес за 2020 г. като най-голямото летящо насекомо-робот”, информираха от Фесто ЕООД. Движението на устройството се доближава в максимална степен до това на водното конче.

 • Булконс Първомай модернизира производството си за 5 млн. лева

  Булконс Първомай инвестира 5 млн. лева в модернизиране на цеховете си и закупуване на изцяло ново оборудване за производство на лютеница. Новата поточна линия на компанията беше официално открита на 1 октомври 2019 г., научи Борса.bg от съобщение на производителя.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6