Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Илва ЕООД

Илва ЕООД

www.ilva.bg

Илва ЕООД е българска фирма с предмет на дейност доставка на високотехнологични помпи и помпени агрегати. Компанията е оторизиран дистрибутор на водещия датски производител на помпи и помпени системи Grundfos.

 

Илва е традиционен доставчик на помпи за мандри в областта на енергетиката и индустрията, предлагайки съвременни технически решения, които спестяват разходи и оптимизират технологичния процес. Фирмата, съвместно с Грундфос България, предлага още техническа консултация за избор на помпи и помпени съоръжения за различни флуиди.

 

Българската фирма предлага още у нас и оборудването на утвърдената компания в областта на пречистването и третирането на отпадни води - Symbiona. Полската фирма е специализирана в производството на анаеробни мембранни реактори за отпадни води и отпадъци, различни мембранни системи и технологии, решения за термална хидролиза, обогатяване с въздух и др.

 

Компаниите Русис и Поликорп, партньори на Илва в предлагането на комплексни технологични и инженерингови решения в областта на хранително-вкусовата промишленост, предоставят пълен цикъл на изпълнение на мембранни инсталации в преработката на мляко - от проектиране до производство и монтаж, използване на СIP процеси, пълна автоматизация и включване на оборудването в единна автоматична система на млекопреработващите предприятия.

Илва ЕООД

Адрес: София 1638, ул. Павел Красов“ 27 

Телефон: 088 989 68 97

E-mail: office@ilva.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Френската компания Akwel ще стартира производство в България

  Френският производител на автомобилни компоненти Akwel планира да открие завод в Плевен, България, научи Борса.bg от Balkanengineer.com. Компанията възнамерява да прехвърли част от своите мощности от съществуващия си завод в Турция към България.

 • Конкурсът на БАСФ за иноватори приема кандидати до 30 септември

  Срокът за подаване на кандидатури за конкурса „БАСФ Иновейшън Хъб 2022“ на химическата компания БАСФ ще продължи до полунощ на 30 септември, научи Борса.bg от БТА. Конкурсът предоставя финансова подкрепа за развитието на най-добрите иноватори и стартъпи.

 • Shwarz разширява веригата хипермаркети Kaufland в Румъния

  Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) отпусна заем в размер на 100 млн. евро на германската група Schwarz, научи Борса.bg от Balkanengineer.com. Средствата ще се използват за разширението на търговската верига Kaufland в Румъния и Молдова.

 • Нов център за информационни технологии в София от Amadeus Sofia

  „Амадеус София Лабс“ отваря център за информационни технологии в гр. София, за което получи сертификат клас „А“ по реда на Закона за насърчаване на инвестициите, научи Борса.bg от Economy.bg. Размерът на инвестицията е за близо половин милион лева.

 • ГБИТК организира конференция на тема „Кръгова икономика“

  На 29 септември 2022 г. Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) и Advantage Austria София организират конференция на тема „Кръгова икономика“, научи Борса.bg от ГБИТК. На събитието ще се представят публични политики и програми.

 • България ще доставя електроенергия на Северна Македония

  След сделка между премиерите на България и Северна Македония, Гълъб Донев и Димитър Ковачевски, България ще достави 200 MWh електроенергия на Северна Македония, за да помогне на страната да смекчи последиците от енергийната криза, научи Борса.bg.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6