Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Илва ЕООД

Илва ЕООД

www.ilva.bg

Илва ЕООД е българска фирма с предмет на дейност доставка на високотехнологични помпи и помпени агрегати. Компанията е оторизиран дистрибутор на водещия датски производител на помпи и помпени системи Grundfos.

 

Илва е традиционен доставчик на помпи за мандри в областта на енергетиката и индустрията, предлагайки съвременни технически решения, които спестяват разходи и оптимизират технологичния процес. Фирмата, съвместно с Грундфос България, предлага още техническа консултация за избор на помпи и помпени съоръжения за различни флуиди.

 

Българската фирма предлага още у нас и оборудването на утвърдената компания в областта на пречистването и третирането на отпадни води - Symbiona. Полската фирма е специализирана в производството на анаеробни мембранни реактори за отпадни води и отпадъци, различни мембранни системи и технологии, решения за термална хидролиза, обогатяване с въздух и др.

 

Компаниите Русис и Поликорп, партньори на Илва в предлагането на комплексни технологични и инженерингови решения в областта на хранително-вкусовата промишленост, предоставят пълен цикъл на изпълнение на мембранни инсталации в преработката на мляко - от проектиране до производство и монтаж, използване на СIP процеси, пълна автоматизация и включване на оборудването в единна автоматична система на млекопреработващите предприятия.

Илва ЕООД

Адрес: София 1638, ул. Павел Красов“ 27 

Телефон: 088 989 68 97

E-mail: office@ilva.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Линамар-Монтюпе представи своята екопрограма

  На 25 юни 2020 г. в гр. Русе се проведе заседание на Временната комисия за проучване на всички факти и обстоятелства, свързани със замърсяването на атмосферния въздух и за отпадъците в община Русе, в която взеха участие представители на Линамар-Монтюпе.

 • Продължава строежът на магистралата Кичево-Охрид в Македония

  Продължават строителството на магистралата между градовете Кичево и Охрид в Северна Македония. По-рано властите в страната дадоха обещание тази година приоритетно да бъде завършен строежът на отсечката между с. Върбяни и Охрид.

 • Либхер отново бе спонсор на фестивала Дефиле „Вино и гурме“

  „На 27 и 28 юни за шеста година Старият град в Пловдив стана домакин на фестивала Дефиле „Вино и гурме“, научи Борса.bg от един от спонсорите на събитието Либхер-Хаусгерете Марица“. Събитието откриха музикантите от „Биг бенд Пловдив“.

 • Сърбия осигурява благоприятни условия за технологичните стартъпи

  През последното десетилетие редица технологични предприемачи са стартирали свои компании в Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEnginner.com, който цитира Бранко Милутинович, един от основателите на гейминг компанията Nordeus.

 • Алкомет ще произвежда автомобилни части за немски бранд

  Алкомет ще инвестира над 13.5 млн. евро за производството на автомобилни части. Дружеството ще реализира на пазара елементи за ходовата част на автомобила и за акумулатори на електроавтомобили за немски автомобилен лидер.

 • Wizz Air откри нова база в Румъния

  Авиокомпанията Wizz Air откри нова база в румънския град Бакъу, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Това е 31-вата база на нискотарифните авиолинии и през ноември т.г. в нея ще бъдат разположени два самолета Airbus A320 за летището в града.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6