Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Илва ООД

Илва ООД

www.ilva.bg

Илва ООД е българска фирма с предмет на дейност доставка на високотехнологични помпи и помпени агрегати. Компанията е оторизиран дистрибутор на водещия датски производител на помпи и помпени системи Grundfos.

 

Илва е традиционен доставчик на помпи за мандри в областта на енергетиката и индустрията, предлагайки съвременни технически решения, които спестяват разходи и оптимизират технологичния процес. Фирмата, съвместно с Грундфос България, предлага още техническа консултация за избор на помпи и помпени съоръжения за различни флуиди.

 

Българската фирма предлага още у нас и оборудването на утвърдената компания в областта на пречистването и третирането на отпадни води - Symbiona. Полската фирма е специализирана в производството на анаеробни мембранни реактори за отпадни води и отпадъци, различни мембранни системи и технологии, решения за термална хидролиза, обогатяване с въздух и др.

 

Компаниите Русис и Поликорп, партньори на Илва в предлагането на комплексни технологични и инженерингови решения в областта на хранително-вкусовата промишленост, предоставят пълен цикъл на изпълнение на мембранни инсталации в преработката на мляко - от проектиране до производство и монтаж, използване на СIP процеси, пълна автоматизация и включване на оборудването в единна автоматична система на млекопреработващите предприятия.

Илва ООД

Адрес: София 1638, ул. Павел Красов“ 27 

Телефон: 088 989 68 97

E-mail: office@ilva.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Финансиране от ОПОС за ПИП ще получат шест ВиК дружества

  Министерството на околната среда и водите и Министерството на регионалното развитие и благоустройството сключиха договор за подпомагане регионалното инвестиционно планиране в отрасъл ВиК на стойност 22.8 млн. лева по ОПОС.

 • В Македония се състоя регионална среща за качеството на въздуха

  Представители на правителствата на Северна Македония, Сърбия, Косово, Босна и Херцеговина проведоха регионална конференция за управление на качеството на въздуха на Западните Балкани. Срещата се състоя на 21 ноември в гр. Скопие.

 • Теси бе партньор на кампания за безопасно пътуване на децата

  Теси стана партньор на кампанията „С предпазен колан на задната седалка“, съобщиха за Борса.bg от българската компания. Инициативата е на Община Шумен и се проведе под патронажа на Президента на Република България, г-н Румен Радев.

 • България ще предостави честоти за 5G мрежа до средата на 2020 г.

  До средата на 2020 г. България ще стартира процедура по предоставяне на честотен ресурс, чрез който мобилните оператори да започнат изграждането на мобилните си 5G мрежи. Това стана ясно по време на първия по рода си форум за внедряването на 5G в страната.

 • Nibe Industrier става собственик на сръбския завод на Gorenje

  Шведският производител на бойлери Nibe Industrier става собственик на завода за домакински уреди на Gorenje в Сърбия. Сумата за сделката не е разкрита. Досега Gorenje присъстваше в Сърбия чрез дъщерното си дружество Gorenje Tiki.

 • Innovation Accelerator Bulgaria ще финансира стартъп компании

  Innovation Accelerator Bulgaria търси иновативни стартъп компании, които да подкрепи с инвестиция. Фирмите в начален етап на развитие ще бъдат финансирани със суми между 25 000 и 50 000 евро, а по-напредналите могат да получат от 50 000 до 1 млн. евро.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6