Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

ИВД Инженеринг ООД

ИВД Инженеринг ООД

http://ivdengineering.com

ИВД Инженеринг ООД е новоучредено дружество, специализирано в областта на автоматизацията и електрическото оборудване, обслужването и инженеринга на технически средства и бутални винтови и турбовъздушни компресори. Компанията е официален представител за България на американския производител Ingersoll Rand – лидер в производството на индустриални компресори на въздух и цялостна окомплектовка за тях.

 

ИВД Инженеринг предлага още богата продуктова гама от високотехнологични програмируеми логически контролери (PLCs), процесорни контролери, честотни преобразуватели, софт стартери, средства за енергиен мениджмънт, ел. апаратура за защита и контрол, сензори и др.

 

Сред водещите производители, чиито продуктови решения компанията предоставя на българския пазар, са израелската фирма Unitronics, световния лидер в областта на разработката и производството на прибори и системи за контрол на качеството и потреблението на електрическата енергия Satec, утвърдения производител на ел. апаратура за защита и контрол Chint и др.

ИВД Инженеринг ООД

Адрес: гр. Стара Загора 6000, кв. Самара 3, бл. 9

Телефон: 0895 429 066, 0885 475 787 

E-mail: ip.vladimirov@gmail.com, office@ivdengineering.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Aero-East-Europe ще строи завод за самолети в Сърбия

  През март 2020 г., Aero-East-Europe ще започне изграждането на нов завод за производството на самолети в гр. Ягодина, Централна Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Очаква се строителните работи да бъдат завършени за период от две години.

 • Български сервиз за минна техника стана партньор на Rolls-Royce

  Геотрейдинг стана единственият партньор в България на Rolls-Royce Power Systems за продуктите и решенията за минната индустрия с бранда MTU. От няколко години фирмата е системен интегратор на двигателите MTU, произвеждани от британската компания.

 • ВТL Іnduѕtrіеѕ изгражда производствена бaзa в гр. Πлoвдив

  Свeтoвният пpoизвoдитeл нa електронна мeдицинcĸа апаратура ВТL Іnduѕtrіеѕ изгpaждa нова база със завод, складове и aдминиcтpaтивни cгpaди в гр. Πлoвдив, научи Борса.bg. Инвестицията е в размер на 20 млн. лeвa.

 • Швейцарски производител отваря фабрика за 9 млн. евро в Скопие

  Разработчикът на сензорни решения Baumer откри нова фабрика в Технологична индустриалнa развойнa зонa Скопие 1, Северна Македония. Швейцарската компания планира да инвестира 9 млн. евро в проекта си, който ще бъде осъществен в три фази.

 • С дарение от КонтурГлобал бе обновена зала по механотерапия

  Обновената зала за механотерапия стартира своята дейност в Дома за възрастни хора с физически увреждания в гр. Стара Загора. Залата бе ремонтирана и оборудвана с най-съвременна терапевтична апаратура с дарение от ТЕЦ КонтурГлобал Марица Изток 3.

 • А1 вече предлага у нас новото поколение SIM карти – eSIM

  Българският мобилен оператор А1 е първият в страната, предлагащ услугата за активиране на eSIM, научи Борса.bg от съобщение на дружеството. Новото поколение SIM карти, които са вградени в смарт устройствата, ще заместват физическите карти.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6