Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

ИВД Инженеринг ООД

ИВД Инженеринг ООД

http://ivdengineering.com

ИВД Инженеринг ООД е новоучредено дружество, специализирано в областта на автоматизацията и електрическото оборудване, обслужването и инженеринга на технически средства и бутални винтови и турбовъздушни компресори. Компанията е официален представител за България на американския производител Ingersoll Rand – лидер в производството на индустриални компресори на въздух и цялостна окомплектовка за тях.

 

ИВД Инженеринг предлага още богата продуктова гама от високотехнологични програмируеми логически контролери (PLCs), процесорни контролери, честотни преобразуватели, софт стартери, средства за енергиен мениджмънт, ел. апаратура за защита и контрол, сензори и др.

 

Сред водещите производители, чиито продуктови решения компанията предоставя на българския пазар, са израелската фирма Unitronics, световния лидер в областта на разработката и производството на прибори и системи за контрол на качеството и потреблението на електрическата енергия Satec, утвърдения производител на ел. апаратура за защита и контрол Chint и др.

ИВД Инженеринг ООД

Адрес: гр. Стара Загора 6000, кв. Самара 3, бл. 9

Телефон: 0895 429 066, 0885 475 787 

E-mail: ip.vladimirov@gmail.com, office@ivdengineering.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Къде се намира Македония по отношение на цифровизацията?

  Основни фактори за развиване на цифровото бъдеще на страната биват готовността на държавата и компаниите, фокусирани върху инвестициите в този сектор, както и информираността на гражданите да използват подобни услуги.

 • БДЖ подписа договор на стойност 55.5 млн. лева със Siemens

  Български държавни железници (БДЖ) и Siemens сключиха договор за доставката на 10 нови електрически локомотива на стойност 55.5 млн. лева без ДДС. Това е първата сериозна инвестиция в подновяване на тяговия подвижен състав на компанията от 15 години насам.

 • Jadar Resources откри ценни находища на литий и бор в Сърбия

  Австралийската компания Jadar Resources откри потенциални находища с литий и бор на територията на община Рековац, Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Ценните метали са незаменими при производството на батерии и електрически превозни средства.

 • Българска фирма с умна камера, измерваща телесна температура

  Българската IoT фирма Алтерко Роботикс представи умна камера за дистанционно измерване на телесна температура само за 0.5 s, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Иновацията, наречена MyKi Tcam, се отличава също с точност на работа от +/- 0.3 °C.

 • Русенска фирма инвестира 5.3 млн. лева в преработвателен завод

  Русенската компания Агрола Екоинвест ще инвестира 5.3 млн. лева в завод за преработване на плодове в с. Новград, община Ценово. Предприятието ще разполага с обща площ от 3850 кв.м и ще бъде финансирано по Програмата за развитие на селските райони.

 • Македонската компания TeachHoot с онлайн платформа за обучение

  TeachHoot е една от компаниите, започнали образователната революция на онлайн частните уроци в Северна Македония. Фирмата разработва платформа за изцяло онлайн обучение, помагаща на учениците да намерят най-подходящия учител за тях.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6