Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

ЕТ Мултиинженеринг

ЕТ Мултиинженеринг

http://multiengineering-bg.com/

Мултиинженеринг е българска инженерингова фирма, оперираща в областта на машиностроенето. Специализирана е в конструирането и изработката на транспортни ленти, транспортьори и цели транспортни системи от стомана и неръждаема стомана. Дружеството разполага с много добре оборудвани производствени бази в градовете София и Велико Търново.

 

Мултиинженеринг постепенно разширява обхвата на производството си с конструиране и изработване на специализирани машини и детайли. Нейн приоритет е нестандартното оборудване, а основният й пазарен сектор, към който се е насочила, е хранително-вкусовата и леката промишленост.

 

Фирмата е добре известна в бранша, а техническата ú база съответства на най-високите съвременни изисквания и разполага с всичко необходимо за профилактика, сервиз и ремонт на транспортни системи. Това направление от дейността си компанията развива успешно през последните години и вече може да се похвали с високо качество на предлаганите услуги и доказано дългосрочно сътрудничество с чуждестранни партньори.

ЕТ Мултиинженеринг

Адрес: София 1784, бул. "Цариградско шосе" № 72 (БАН – ЦПР, НПО)

Телефон: 0898 523 739, 0884 924 272, 02/875 21 09

E-mail: multiengineering@gmail.com; office@multiengineering-bg.com

 

Клон Велико Търново

Телефон: 0888 372 116

Е-mail: multiengineering@gmail.comoffice@multiengineering-bg.com

Партньори

Обяви за работа от ЕТ Мултиинженеринг

Браншът In Brief

 • IT, машинни и електроинженери са сред най-търсените в Сърбия

  През 2019 г. Сърбия регистрира увеличение на офертите за работа с 14% в сравнение с 2018 г. Над 225 000 кандидати са имали възможност да намерят работа в 48 893 обяви, като най-голям брой са били насочени към набирането на кадри за средно ниво позиции (64%).

 • Македония финансира младежи в сферата на науката и технологиите

  Тази мярка е предназначена за всички образователни институции и сдружения, които извършват дейности в подкрепа на талантливи ученици и студенти или работят върху развитието на предприемачески умения сред младите хора.

 • Digital4Bulgaria със събития в подкрепа на дигиталния сектор

  Инициативата стартира през 2016 г., когато се провежда първото от поредицата събития в гр. Пловдив – „Digital4Plovdiv“, което постепенно се утвърждава като един от най-стойностните форуми у нас. През 2019 г. се провеждат две големи конференции и във Варна.

 • Американската софтуерна компания ATPCO ще отвори офис в София

  Първоначално в новия български офис ще работят петима служители, които ще бъдат ангажирани с разработването на новия интерфейс Next Generation Storefront (NGS)™ на ATPCO, както и с изграждането на нови демо версии на други фирмени продукти.

 • Българска фирма произвежда зарядни станции за Hyundai и Jaguar

  Компания еСаrѕ трябва cĸopo да получи лицeнз, ĸoйтo дa ѝ пoзвoли дa разшири експорта на продуктите си нa международните пaзapи. Очаква се също към клиентите на българското дружество да се присъединят автомобилните производители Аudі и Vоlkѕwаgеn.

 • Сърбия с новооткрити находища на злато за 1 млрд. долара

  Работейки в рамките на проекта „Tlamino“, канадското дружество Medgold Resources открива находища с около 7 млн. тона руда на една локация, съдържащи към 19.3 тона злато. Количеството на благородния метал е на стойност малко над 1 млрд. долара.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6