Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

ЕТ Мултиинженеринг

ЕТ Мултиинженеринг

http://multiengineering-bg.com/

Мултиинженеринг е българска инженерингова фирма, оперираща в областта на машиностроенето. Специализирана е в конструирането и изработката на транспортни ленти, транспортьори и цели транспортни системи от стомана и неръждаема стомана. Дружеството разполага с много добре оборудвани производствени бази в градовете София и Велико Търново.

 

Мултиинженеринг постепенно разширява обхвата на производството си с конструиране и изработване на специализирани машини и детайли. Нейн приоритет е нестандартното оборудване, а основният й пазарен сектор, към който се е насочила, е хранително-вкусовата и леката промишленост.

 

Фирмата е добре известна в бранша, а техническата ú база съответства на най-високите съвременни изисквания и разполага с всичко необходимо за профилактика, сервиз и ремонт на транспортни системи. Това направление от дейността си компанията развива успешно през последните години и вече може да се похвали с високо качество на предлаганите услуги и доказано дългосрочно сътрудничество с чуждестранни партньори.

ЕТ Мултиинженеринг

Адрес: София 1784, бул. "Цариградско шосе" № 72 (БАН – ЦПР, НПО)

Телефон: 0898 523 739, 0884 924 272, 02/875 21 09

E-mail: multiengineering@gmail.com; office@multiengineering-bg.com

 

Клон Велико Търново

Телефон: 0888 372 116

Е-mail: multiengineering@gmail.comoffice@multiengineering-bg.com

Партньори

Обяви за работа от ЕТ Мултиинженеринг

Браншът In Brief

 • ACWA Power продаде фотоволтаична централа в България

  ACF Renewable Energy Limited, дъщерно дружество на ACWA Power, финализира продажбата на своя 100-процентов дял в ACWA Power CF Karad PV Park EAD – собственик на фотоволтаичната електроцентрала с мощност 60.4 MWp в с. Караджалово.

 • Ще бъде създадена Агенция за научни изследвания и иновации

  Правителството одобри постановление за създаването на Държавна агенция за научни изследвания и иновации, съобщава Investor.bg. Тя ще разработва и изпълнява политиката по научни изследвания, иновации и трансфер на технологии в България.

 • Компании стартират работа в индустриален парк Марково

  Приключи строителството на първите два обекта в индустриален парк Марково, съобщава Investor.bg. Още пет фирми са в процес на проектиране и изграждане на логистичните си центрове и скоро ще посрещнат своите клиенти и служители.

 • Technosteel строи фабрика в Сърбия

  Италианската компания Technosteel планира да изгради нова производствена база в община Рума, Сърбия. Плановете на компанията са строежът да бъде финализиран през март или април 2021 г. След това Technosteel предвижда изграждането на още три съоръжения до 2023 г.

 • OMV Petrom и Enel X инсталират 10 станции за е-мобили в Румъния

  OMV Petrom и Enel X România ще инсталират 10 станции за бързо зареждане на електрически автомобили в бензиностанциите OMV и Petrom в следващите месеци. Съоръженията ще бъдат разположени в обхват от около 380 km по основните пътища в страната.

 • Progress със сделка за закупуване на Chef

  Софтуерната компания Progress e подписала окончателно споразумение за придобиване на световния лидер в сферата на DevOps и DevSecOps Chef. Сделката възлиза на 220 млн. долара, а процедурата се очаква да бъде финализирана през октомври 2020 г.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6