Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

ЕТ Мултиинженеринг

ЕТ Мултиинженеринг

http://multiengineering-bg.com/

Мултиинженеринг е българска инженерингова фирма, оперираща в областта на машиностроенето. Специализирана е в конструирането и изработката на транспортни ленти, транспортьори и цели транспортни системи от стомана и неръждаема стомана. Дружеството разполага с много добре оборудвани производствени бази в градовете София и Велико Търново.

 

Мултиинженеринг постепенно разширява обхвата на производството си с конструиране и изработване на специализирани машини и детайли. Нейн приоритет е нестандартното оборудване, а основният й пазарен сектор, към който се е насочила, е хранително-вкусовата и леката промишленост.

 

Фирмата е добре известна в бранша, а техническата ú база съответства на най-високите съвременни изисквания и разполага с всичко необходимо за профилактика, сервиз и ремонт на транспортни системи. Това направление от дейността си компанията развива успешно през последните години и вече може да се похвали с високо качество на предлаганите услуги и доказано дългосрочно сътрудничество с чуждестранни партньори.

ЕТ Мултиинженеринг

Адрес: София 1784, бул. "Цариградско шосе" № 72 (БАН – ЦПР, НПО)

Телефон: 0898 523 739, 0884 924 272, 02/875 21 09

E-mail: multiengineering@gmail.com; office@multiengineering-bg.com

 

Клон Велико Търново

Телефон: 0888 372 116

Е-mail: multiengineering@gmail.comoffice@multiengineering-bg.com

Партньори

Обяви за работа от ЕТ Мултиинженеринг

Браншът In Brief

 • Международна делегация посети предприятия на ФЕРО Инвест

  Делегация от 30 души от организации и институции в областта на енергетиката, енергийната ефективност, енергийния преход, зелената енергия и опазването на околната среда от Франция, Австрия, Швейцария, Словения, Румъния, България, Украйна.

 • Delgaz Grid ще инвестира в електро и газоразпределителните мрежи

  Румънският дистрибутор на електроенергия и природен газ Delgaz Grid, член на германската група E.ON, планира да инвестира около 2.2 милиарда евро в мрежите, които управлява, до 2030 г. Това научи Ботрса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Софтуерната компания Ampeco ще разшири пазарните си позиции

  В края на януари т.г.българската компания Ampeco, която предоставя цялостни софтуерни решения за доставчиците на услуги за зареждане на електрически превозни средства, обяви, че е получила финансиране в размер на 13 млн. долара в рунд от Серия А.

 • Първият плаващ соларен парк в Монтана ще заработи до 4 години

  Πъpвият плaвaщ coлapeн пapĸ в Бългapия мoжe дa зapaбoти дo 4 гoдини. Toй щe ce нaмиpa нa тepитopиятa нa язoвиp Oгocтa. Пъpвoнaчaлнo плaнoвeтe ca били тoзи пapĸ дa бъдe c мoщнocт oĸoлo 1 GW, нo в ĸpaйнa cмeтĸa мoщнocттa щe бъдe мeждy 500 и 800 MW, научи Борса.bg.

 • Завърши строежът на ПСПВ в Шумен

  Строежът на пречиствателната станция за питейни води за водоснабдителната система на Шумен е напълно завършен, научи Борса.bg от БТА. Това съобщи инж. Дочко Дочев, който осъществява надзора на станцията и изпълнението на Лот 2.

 • В Русе стартира строежът на разпределителен център на Антон Вилл

  В гр. Русе започна изграждането на нов разпределителен център на фирмата производител на дамски облекла от естествени и синтетични тъкани Антоан Вилл, научи Борса.bg от БТА. Сградата се очаква да бъде на площ от около 1200 m².

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6