Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

ЕТ Мултиинженеринг

ЕТ Мултиинженеринг

http://multiengineering-bg.com/

Мултиинженеринг е българска инженерингова фирма, оперираща в областта на машиностроенето. Специализирана е в конструирането и изработката на транспортни ленти, транспортьори и цели транспортни системи от стомана и неръждаема стомана. Дружеството разполага с много добре оборудвани производствени бази в градовете София и Велико Търново.

 

Мултиинженеринг постепенно разширява обхвата на производството си с конструиране и изработване на специализирани машини и детайли. Нейн приоритет е нестандартното оборудване, а основният й пазарен сектор, към който се е насочила, е хранително-вкусовата и леката промишленост.

 

Фирмата е добре известна в бранша, а техническата ú база съответства на най-високите съвременни изисквания и разполага с всичко необходимо за профилактика, сервиз и ремонт на транспортни системи. Това направление от дейността си компанията развива успешно през последните години и вече може да се похвали с високо качество на предлаганите услуги и доказано дългосрочно сътрудничество с чуждестранни партньори.

ЕТ Мултиинженеринг

Адрес: София 1784, бул. "Цариградско шосе" № 72 (БАН – ЦПР, НПО)

Телефон: 0898 523 739, 0884 924 272, 02/875 21 09

E-mail: multiengineering@gmail.com; office@multiengineering-bg.com

 

Клон Велико Търново

Телефон: 0888 372 116

Е-mail: multiengineering@gmail.comoffice@multiengineering-bg.com

Партньори

Обяви за работа от ЕТ Мултиинженеринг

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6