Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

ЕТ Мултиинженеринг

ЕТ Мултиинженеринг

http://multiengineering-bg.com/

Мултиинженеринг е българска инженерингова фирма, оперираща в областта на машиностроенето. Специализирана е в конструирането и изработката на транспортни ленти, транспортьори и цели транспортни системи от стомана и неръждаема стомана. Дружеството разполага с много добре оборудвани производствени бази в градовете София и Велико Търново.

 

Мултиинженеринг постепенно разширява обхвата на производството си с конструиране и изработване на специализирани машини и детайли. Нейн приоритет е нестандартното оборудване, а основният й пазарен сектор, към който се е насочила, е хранително-вкусовата и леката промишленост.

 

Фирмата е добре известна в бранша, а техническата ú база съответства на най-високите съвременни изисквания и разполага с всичко необходимо за профилактика, сервиз и ремонт на транспортни системи. Това направление от дейността си компанията развива успешно през последните години и вече може да се похвали с високо качество на предлаганите услуги и доказано дългосрочно сътрудничество с чуждестранни партньори.

ЕТ Мултиинженеринг

Адрес: София 1784, бул. "Цариградско шосе" № 72 (БАН – ЦПР, НПО)

Телефон: 0898 523 739, 0884 924 272, 02/875 21 09

E-mail: multiengineering@gmail.com; office@multiengineering-bg.com

 

Клон Велико Търново

Телефон: 0888 372 116

Е-mail: multiengineering@gmail.comoffice@multiengineering-bg.com

Партньори

Браншът In Brief

 • John Deere планира изграждането на логистичен център в Сърбия

  Американският производител на селскостопанска техника и машини John Deere планира изграждането на логистичен комплекс в Сърбия. Стойността на проекта е между 5 и 6 млн. евро. Логистичното съоръжение ще бъде изградено в гр. Сремска Митровица.

 • Производител на стъкло инвестира 29 млн. евро в завод в България

  Португалският производител на стъкло ВА Glаѕѕ инвестира 29 млн. евро в ново оборудване за завода cи в гр. Πлoвдив, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Производственият капацитет на дружеството вече достига до 1205 тoнa oпaĸoвъчнo cтъĸлo нa дeн.

 • Британската компания Tide отвори врати на нов офис в София

  Британското финтех дружество Tide, предлагащо услуги за бързо бизнес банкиране, отвори свой офис за 100 служители в гр. София, научи Борса.bg. Работните площи се разполагат върху близо 2 000 кв. м. в Бизнес център Мегапарк.

 • Македония с проект за обучение на front-end разработчици

  Асоциацията за регионално развитие Balkan Economic Forum в сътрудничество с уеб академията Everest стартира проект за обучение на кадри в сферата на уеб разработката в Северна Македония, научи Борса.bg от BalkaEngineer.com.

 • Захарни заводи представи ново оборудване за 1.6 млн. лева

  На 30 август 2019 г. Захарни заводи откри нова производствена линия за пакетиране на захар в хартиена опаковка. Последното поколение оборудване, произведено в Германия, е в размер на 1.6 млн. лева, научи още Борса.bg от съобщение на компанията.

 • Ръст за промишленото производство на Северна Македония

  Северна Македония отбелязва ръст в промишленото си производствопрез юли в размер на 5.8% в сравнение със същия месец на предходната година. Секторът на добива на руди и естествен камът бележи увеличение, а електроснабдяването и доставката на газ.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6