Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Енерджи-Ка ЕООД

Енерджи-Ка ЕООД

http://www.energy-ka.net

Енерджи-Ка ЕООД е част от група CARAGLIO (КАРАЛЬО), съчетавайки в себе си знанието и опита на италианските фирми-участници в нея. Групата е концентрирала усилията си в енергийния сектор и се е утвърдила като доставчик на инженерингови услуги, индустриални инсталации и инсталации в обслужващия сектор, автоматизация на процеси и комплексни технически решения за производство на енергия.

 

Като представител на групата, Енерджи-Ка проектира, изгражда и инсталира „до ключ” всички електрически инсталации и цялото оборудване, необходимо за разпределение на електрическата енергия. Енерджи Ка е специализирана в проектирането, изграждането и поддръжката на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации, противопожарни и пожароизвестителни инсталации, както и пълна гама слаботокови инсталации и системи за управление на сгради (BMS).

 

Компанията е реализирала множество проекти – от изграждането на инсталации във фабрики до такива в търговски центрове, офис сгради и хотели, във ВЕЦ-ове, ТЕЦ-ове, както и фотоволтаични инсталации.

Енерджи-Ка ЕООД

Адрес: Пловдив 4004, бул. „Кукленско шосе” 9П

Телефон: 032/676 145; 032/676 136

E-mail: energy-ka@energy-ka.net

 

Адрес: София 1040, бул. „Драган Цанков” 36, Интерпред СТЦ-София, офис Б408

Телефон: 02/969 50 73

E-mail: office.sofia@energy-ka.net

 

Адрес: Сливен 8800, Индустриална зона – Запад, Старозагорско шосе

Телефон: 044/625 295

E-mail: office.sliven@energy-ka.net

Партньори

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6