Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Енерджи-Ка ЕООД

Енерджи-Ка ЕООД

http://www.energy-ka.net

Енерджи-Ка ЕООД е част от група CARAGLIO (КАРАЛЬО), съчетавайки в себе си знанието и опита на италианските фирми-участници в нея. Групата е концентрирала усилията си в енергийния сектор и се е утвърдила като доставчик на инженерингови услуги, индустриални инсталации и инсталации в обслужващия сектор, автоматизация на процеси и комплексни технически решения за производство на енергия.

 

Като представител на групата, Енерджи-Ка проектира, изгражда и инсталира „до ключ” всички електрически инсталации и цялото оборудване, необходимо за разпределение на електрическата енергия. Енерджи Ка е специализирана в проектирането, изграждането и поддръжката на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации, противопожарни и пожароизвестителни инсталации, както и пълна гама слаботокови инсталации и системи за управление на сгради (BMS).

 

Компанията е реализирала множество проекти – от изграждането на инсталации във фабрики до такива в търговски центрове, офис сгради и хотели, във ВЕЦ-ове, ТЕЦ-ове, както и фотоволтаични инсталации.

Енерджи-Ка ЕООД

Адрес: Пловдив 4004, бул. „Кукленско шосе” 9П

Телефон: 032/676 145; 032/676 136

E-mail: energy-ka@energy-ka.net

 

Адрес: София 1040, бул. „Драган Цанков” 36, Интерпред СТЦ-София, офис Б408

Телефон: 02/969 50 73

E-mail: office.sofia@energy-ka.net

 

Адрес: Сливен 8800, Индустриална зона – Запад, Старозагорско шосе

Телефон: 044/625 295

E-mail: office.sliven@energy-ka.net

Партньори

Браншът In Brief

 • John Deere планира изграждането на логистичен център в Сърбия

  Американският производител на селскостопанска техника и машини John Deere планира изграждането на логистичен комплекс в Сърбия. Стойността на проекта е между 5 и 6 млн. евро. Логистичното съоръжение ще бъде изградено в гр. Сремска Митровица.

 • Производител на стъкло инвестира 29 млн. евро в завод в България

  Португалският производител на стъкло ВА Glаѕѕ инвестира 29 млн. евро в ново оборудване за завода cи в гр. Πлoвдив, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Производственият капацитет на дружеството вече достига до 1205 тoнa oпaĸoвъчнo cтъĸлo нa дeн.

 • Британската компания Tide отвори врати на нов офис в София

  Британското финтех дружество Tide, предлагащо услуги за бързо бизнес банкиране, отвори свой офис за 100 служители в гр. София, научи Борса.bg. Работните площи се разполагат върху близо 2 000 кв. м. в Бизнес център Мегапарк.

 • Македония с проект за обучение на front-end разработчици

  Асоциацията за регионално развитие Balkan Economic Forum в сътрудничество с уеб академията Everest стартира проект за обучение на кадри в сферата на уеб разработката в Северна Македония, научи Борса.bg от BalkaEngineer.com.

 • Захарни заводи представи ново оборудване за 1.6 млн. лева

  На 30 август 2019 г. Захарни заводи откри нова производствена линия за пакетиране на захар в хартиена опаковка. Последното поколение оборудване, произведено в Германия, е в размер на 1.6 млн. лева, научи още Борса.bg от съобщение на компанията.

 • Ръст за промишленото производство на Северна Македония

  Северна Македония отбелязва ръст в промишленото си производствопрез юли в размер на 5.8% в сравнение със същия месец на предходната година. Секторът на добива на руди и естествен камът бележи увеличение, а електроснабдяването и доставката на газ.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6