Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Енерджи-Ка ЕООД

Енерджи-Ка ЕООД

http://www.energy-ka.net

Енерджи-Ка ЕООД е част от група CARAGLIO (КАРАЛЬО), съчетавайки в себе си знанието и опита на италианските фирми-участници в нея. Групата е концентрирала усилията си в енергийния сектор и се е утвърдила като доставчик на инженерингови услуги, индустриални инсталации и инсталации в обслужващия сектор, автоматизация на процеси и комплексни технически решения за производство на енергия.

 

Като представител на групата, Енерджи-Ка проектира, изгражда и инсталира „до ключ” всички електрически инсталации и цялото оборудване, необходимо за разпределение на електрическата енергия. Енерджи Ка е специализирана в проектирането, изграждането и поддръжката на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации, противопожарни и пожароизвестителни инсталации, както и пълна гама слаботокови инсталации и системи за управление на сгради (BMS).

 

Компанията е реализирала множество проекти – от изграждането на инсталации във фабрики до такива в търговски центрове, офис сгради и хотели, във ВЕЦ-ове, ТЕЦ-ове, както и фотоволтаични инсталации.

Енерджи-Ка ЕООД

Адрес: Пловдив 4004, бул. „Кукленско шосе” 9П

Телефон: 032/676 145; 032/676 136

E-mail: energy-ka@energy-ka.net

 

Адрес: София 1040, бул. „Драган Цанков” 36, Интерпред СТЦ-София, офис Б408

Телефон: 02/969 50 73

E-mail: office.sofia@energy-ka.net

 

Адрес: Сливен 8800, Индустриална зона – Запад, Старозагорско шосе

Телефон: 044/625 295

E-mail: office.sliven@energy-ka.net

Партньори

Браншът In Brief

 • Сърбия с търг за изграждане на 5G мрежа от следващата година

  Търгът за прекарване на 5G мрежа в Сърбия вероятно ще бъде пуснат през 2020 г., съобщи сръбската Регулаторна агенция за електронни съобщения и пощенски услуги. От края на 2018 г. и началото на 2019 г. много европейски страни стартират подобни търгове.

 • Ikea отваря врати на втория си магазин в Букурещ, Румъния

  Шведският производител на мебели Ikea ще отвори врати на втория си магазин в Букурещ на 24 юни 2019 г. – наречен Ikea Pallady. Това е най-големият магазин на компанията в региона на Югоизточна Европа на стойност близо 90 млн. евро.

 • КонтурГлобал зарадва децата от с. Обручище с нови компютри

  Нови, модерни компютри подариха от КонтурГлобал Марица Изток 3 на децата от основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Обручище, община Гълъбово. В навечерието на един от най-светлите български празници училището отбеляза своя 160-годишен юбилей.

 • Enel инвестира в умни устройства за измерване на електричество

  Електроразпределното дружество Enel Group планира да инсталира над 171 000 интелигентни измервателни устройства за клиентите си в областите Банат, Добруджа и Мунтения, Румъния. Инвестиционните проекти възлизат на стойност над 11 млн. евро.

 • Сръбската нефтохимическа компания Petrohemija търси инвеститори

  До края на годината ще стартира търгът за придобиването на нефтохимическия гигант, базиран в гр. Панчево, Сърбия – Petrohemija. Дружества от Русия, Полша и Румъния изявяват интерес към закупуване на компанията, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Компания Sin Cars представи прототип на български електромобил

  Българската компания Sin Cars представи прототип на първия си електромобил за градска среда, произведен в България – модел L-city, научи Борса.bg. Автомобилът бе демонстриран за първи път по време на Международното автомобилно изложение в Женева през март.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6