Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Енейбъл България ЕООД

Енейбъл България ЕООД

https://enabl-wind.com

Енейбъл България ЕООД е част от ENABL – световен лидер в сферата на вятърната енергия. Брандът ENABL е създаден след сливането на 1 март 2021 г. на четирите компании SONNE A/S, BIIR A/S, Blaaholm A/S и Eltronic Wind Solutions A/S. ENABL предоставя инженерни услуги и аутсорсинг, оборудване и глобално обслужване в рамките на целия жизнен цикъл на вятърните турбини. 

 

Енейбъл България присъства у нас от 2018 г. и към момента разполага с екип от десетки служители, който непрекъснато разширява.

 

Услугите, които българското дружеството предлага, включват:

 - Инженеринг;

 - Дизайн;

 - Изчисление на FEA;

 - Изготвяне на техническа документация;

 - Управление на проекти.

 

Бизнесът на ENABL се основава на устойчиво управление, с ясни и добре дефинирани процедури за работа и следване на признатите стандарти. Компанията се стреми да повишава ефективността на своята дейност чрез дигитализация и автоматизация на процесите, минимизирайки въздействието върху околната среда.

 

Централният офис на ENABL е разположено в Дания. Освен в България офисите на компанията са локализирани в Китай, Тайван, Украйна, Индия, Великобритания и Съединените американски щати. В глобален план екипът на ENABL се състои от над 600 квалифицирани инженери, технически специалисти и административен персонал.

 

ENABL осигурява динамична работна среда и активно се стреми да развива служителите си чрез редовна обратна връзка и оценка на тяхната работа, както и обучителни курсове за обогатяване на техните умения.

 

За да гарантира високо ниво на качеството за всички решения, които доставя, ENABL разполага със система за управление на качеството, включваща процедури, инструкции, шаблони и инструменти. Компанията е сертифицира според стандартите ISO 9001, 14001 и 45001.

Енейбъл България ЕООД

Адрес: София, бул. „Стефан Стамболов“ № 6, ет. 6, офис 6
Телефон: 0883 264 202
E-mail: lebu@enabl.dk

Обяви за работа от Енейбъл България ЕООД

Браншът In Brief

 • Френската компания Akwel ще стартира производство в България

  Френският производител на автомобилни компоненти Akwel планира да открие завод в Плевен, България, научи Борса.bg от Balkanengineer.com. Компанията възнамерява да прехвърли част от своите мощности от съществуващия си завод в Турция към България.

 • Конкурсът на БАСФ за иноватори приема кандидати до 30 септември

  Срокът за подаване на кандидатури за конкурса „БАСФ Иновейшън Хъб 2022“ на химическата компания БАСФ ще продължи до полунощ на 30 септември, научи Борса.bg от БТА. Конкурсът предоставя финансова подкрепа за развитието на най-добрите иноватори и стартъпи.

 • Shwarz разширява веригата хипермаркети Kaufland в Румъния

  Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) отпусна заем в размер на 100 млн. евро на германската група Schwarz, научи Борса.bg от Balkanengineer.com. Средствата ще се използват за разширението на търговската верига Kaufland в Румъния и Молдова.

 • Нов център за информационни технологии в София от Amadeus Sofia

  „Амадеус София Лабс“ отваря център за информационни технологии в гр. София, за което получи сертификат клас „А“ по реда на Закона за насърчаване на инвестициите, научи Борса.bg от Economy.bg. Размерът на инвестицията е за близо половин милион лева.

 • ГБИТК организира конференция на тема „Кръгова икономика“

  На 29 септември 2022 г. Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) и Advantage Austria София организират конференция на тема „Кръгова икономика“, научи Борса.bg от ГБИТК. На събитието ще се представят публични политики и програми.

 • България ще доставя електроенергия на Северна Македония

  След сделка между премиерите на България и Северна Македония, Гълъб Донев и Димитър Ковачевски, България ще достави 200 MWh електроенергия на Северна Македония, за да помогне на страната да смекчи последиците от енергийната криза, научи Борса.bg.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6