Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

ВЕМ Сервиз и Инженеринг ЕООД

ВЕМ Сервиз и Инженеринг ЕООД

http://www.wemservice.com

ВЕМ Сервиз и Инженеринг ЕООД е българска инженерингова фирма, развиваща дейност в сферата на инверторите и инверторните системи. Компанията е партньор на утвърдения английски производител на инверторни устройства Invertek Drives.

 

Invertek Drives осигурява работа на над 175 човека по целия цвят, в т.ч. висококвалифицирани кадри и доказани специалисти, като повече от 150 от тях се намират в седалището и заводите на компанията в Welshpool, Великобритания. Фирмата цени и подкрепя всички свои партньори по света и служители на различните нива на управление и в тази връзка провежда вътрешна „Техническа програма“, която насърчава и възнаграждава отдадеността и индивидуалните усилия на екипа и на специалистите от различните държави, които предлагат и влагат в своята дейност изделията на Invertek Drives.

 

ВЕМ Сервиз и Инженеринг ЕООД предлага на българския пазар разнообразие от инвертори на английския лидер с различни приложения, включително при ОВК инсталации, за управления на помпи, инверторни решения, подходящи за редукторни и безредукторни подемни приложения, например асансьори, както и такива за обща употреба. Фирмата предлага и допълнителни изделия, в т.ч. спирачни резистори, EMC и изходни филтри, дросели, комуникационни интерфейси, дистанционни клавиатури, входно-изходни модули, локални изолатори, адаптери и др.

 

Българската фирма има множество успешно реализирани проекти в различни сфери на индустрията.

ВЕМ Сервиз и Инженеринг ЕООД

Адрес: Пловдив, ул. „Цар Асен I“ 34

Телефон: 0879 241 479

E-mail: info@wemservice.com

 

Партньори

Браншът In Brief

 • България Ер Меинтенанс разширява базата на Луфтханза

  България Ер Меинтенанс планира да инвестира 27 млн. лв. в разширяване капацитета на съществуващата база за обслужване и ремонт на самолети, оперирана от Луфтханза Техник София, както и обособяването на Част 145 Организация за техническо обслужване.

 • БТЛ Индъстрийз инвестира във фабрика в гр. Пловдив

  БТЛ Индъстрийз изпълнява сертифициран инвестиционен проект за изграждане на фабрика за производство на електронна медицинска апаратура в гр. Пловдив. Проектът предвижда инвестиции в размер на 10.5 млн. лв. и разкриване на 80 работни позиции.

 • Nidec Corporation планира изграждането на фабрика в Сърбия

  Японската компания Nidec Corporation планира изграждането на база за производство на малки електродвигатели в индустриалната зона в близост до рафинерията в гр. Нови Сад, Сърбия. Ще бъдат разкрити и няколко хиляди работни места.

 • Северна Македония се изкачва в Глобалния иновационен индекс

  Северна Македония зае 57 място в класацията на Глобалния иновационен индекс за 2020 година. Страната се е изкачила с две позиции спрямо предходната и с 27 в сравнение с 2018 г. По отношение на инвестициите от местните институции, страната се изкачва с 6 позиции.

 • Представиха първия мапинг на българската индустрия

  Министерството на икономиката, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Българската работодателска асоциация Иновативни технологии (БРАИТ) представиха първия мапинг на българската индустрия.

 • ABB с уебинар за умното управление на електроенергията

  Днес, 23 септември 2020 г., от 17:00 до 18:00 ч. ABB организира безплатен уебинар, насочен към дигитализацията в управлението на електрическата енергия. Уебинарът ще се проведе на английски език, а водещи ще бъдат трима специалисти от ABB.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6