Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ем Джи Про ЕООД

Ем Джи Про ЕООД

http://mgpro.bg/

Ем Джи Про ЕООД е водеща българска инженерингова компания, развиваща дейност в областта на енергийния мениджмънт, зарядните станции за електромобили и изпълняваща инженерингови задачи за автоматизация на процеси в широк обхват от индустриални приложения.

 

Ем Джи Про изгражда системи за енергиен мениджмънт, базирани на софтуера OpCoEMS и мрежовите анализатори на испанската фирма Circutorи турската Entes. Circutor и Entes са специалисти в областта на количественото и качественото измерването на електроенергията, компенсацията на реактивна енергия, филтриране на хармоници и др. OpCoEMS е лесна и интуитивна за използване WEB базирана система за енергиен мениджмънт, с богат набор от функционални възможности, характеризираща се с универсалност, разпределеност и гъвкавост.

 

Компанията е представител на испанския производител на зарядни станции за електромобили Circontrol. Той е един от пионерите в развоя на зарядна инфраструктура с инсталирани по света над 10 000 точки на зареждане. Ем Джи Про предлага на българския пазар пълна гама от изделията на испанската компания – от най-малки зарядни станции за домашна употреба до мощни DC станции за бърз заряд.

 

Зад успеха на Ем Джи Про стои доказан екип от опитни и утвърдени специалисти, познаващи в детайли характеристиките и функциите на техническите решения и системи на водещи европейски производители в сферата на автоматизацията и има многобройни референции.

Ем Джи Про ЕООД

Адрес: 1618 София, бул. „Братя Бъкстон“ 67А, офис 1

Телефон: 0877 757 166

E-mail: sg@mgpro.eu

Партньори

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6