Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ем Джи Про ЕООД

Ем Джи Про ЕООД

http://mgpro.bg/

Ем Джи Про ЕООД е водеща българска инженерингова компания, развиваща дейност в областта на продуктите и софтуерните системи за процесна автоматизация, енергийния мениджмънт и електромобилността.

 

Дружеството е дистрибутор за България на първата базирана изцяло на чиста уеб технология SCADA система – atvise®, разработена от австрийската фирма Bachmann Visutec. Зад успеха на atvise® се крият утвърденото ноу-хау на компанията и богатият опит на екипа й от инженери в областта на информационните технологии, съхранението и обработката на бази данни, контрола и управлението на процеси/SCADA. Системните решения на Bachmann Visutec намират многобройни приложения в различни клонове на икономиката, като транспорт, енергетика, водоснабдяване, производство, инженеринг, инфраструктура, администрация и др.

 

Ем Джи Про предлага на българския пазар широка гама от технически изделия на водещи световни производители, сред които Phoenix Contact, Eaton, Wago, Weintek, Circutor и др. Наред с тях, дружеството предоставя на своите клиенти висококачествени зарядни станции за електромобили Etrel, както и софтуер за управление на мрежа от зарядни станции Etrel Ocean.

 

Ем Джи Про  има реализирани множество проекти в сферата сградната автоматизация, енергийния мениджмънт, телеконтрола, управлението на машини и др.

 

Компанията разполага с екип от доказани, висококвалифицирани специалисти, познаващи в детайли характеристиките и функциите на техническите решения и системи за процесна автоматизация.

Ем Джи Про ЕООД

Адрес: 1618 София, ул. „Българска легия“ 2Б

Телефон: 02/421 79 80, 0877 757 166

E-mail: info@mgpro.bg

Партньори

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6