Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ем Джи Про ЕООД

Ем Джи Про ЕООД

http://mgpro.bg/

Ем Джи Про ЕООД е водеща българска инженерингова компания, развиваща дейност в областта на продуктите и софтуерните системи за процесна автоматизация, енергийния мениджмънт и електромобилността.

 

Дружеството е дистрибутор за България на първата базирана изцяло на чиста уеб технология SCADA система – atvise®, разработена от австрийската фирма Bachmann Visutec. Зад успеха на atvise® се крият утвърденото ноу-хау на компанията и богатият опит на екипа й от инженери в областта на информационните технологии, съхранението и обработката на бази данни, контрола и управлението на процеси/SCADA. Системните решения на Bachmann Visutec намират многобройни приложения в различни клонове на икономиката, като транспорт, енергетика, водоснабдяване, производство, инженеринг, инфраструктура, администрация и др.

 

Ем Джи Про предлага на българския пазар широка гама от технически изделия на водещи световни производители, сред които Phoenix Contact, Eaton, Wago, Weintek, Circutor и др. Наред с тях, дружеството предоставя на своите клиенти висококачествени зарядни станции за електромобили Etrel, както и софтуер за управление на мрежа от зарядни станции Etrel Ocean.

 

Ем Джи Про  има реализирани множество проекти в сферата сградната автоматизация, енергийния мениджмънт, телеконтрола, управлението на машини и др.

 

Компанията разполага с екип от доказани, висококвалифицирани специалисти, познаващи в детайли характеристиките и функциите на техническите решения и системи за процесна автоматизация.

Ем Джи Про ЕООД

Адрес: 1618 София, ул. „Българска легия“ 2Б

Телефон: 02/421 79 80, 0877 757 166

E-mail: info@mgpro.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Линамар-Монтюпе представи своята екопрограма

  На 25 юни 2020 г. в гр. Русе се проведе заседание на Временната комисия за проучване на всички факти и обстоятелства, свързани със замърсяването на атмосферния въздух и за отпадъците в община Русе, в която взеха участие представители на Линамар-Монтюпе.

 • Продължава строежът на магистралата Кичево-Охрид в Македония

  Продължават строителството на магистралата между градовете Кичево и Охрид в Северна Македония. По-рано властите в страната дадоха обещание тази година приоритетно да бъде завършен строежът на отсечката между с. Върбяни и Охрид.

 • Либхер отново бе спонсор на фестивала Дефиле „Вино и гурме“

  „На 27 и 28 юни за шеста година Старият град в Пловдив стана домакин на фестивала Дефиле „Вино и гурме“, научи Борса.bg от един от спонсорите на събитието Либхер-Хаусгерете Марица“. Събитието откриха музикантите от „Биг бенд Пловдив“.

 • Сърбия осигурява благоприятни условия за технологичните стартъпи

  През последното десетилетие редица технологични предприемачи са стартирали свои компании в Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEnginner.com, който цитира Бранко Милутинович, един от основателите на гейминг компанията Nordeus.

 • Алкомет ще произвежда автомобилни части за немски бранд

  Алкомет ще инвестира над 13.5 млн. евро за производството на автомобилни части. Дружеството ще реализира на пазара елементи за ходовата част на автомобила и за акумулатори на електроавтомобили за немски автомобилен лидер.

 • Wizz Air откри нова база в Румъния

  Авиокомпанията Wizz Air откри нова база в румънския град Бакъу, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Това е 31-вата база на нискотарифните авиолинии и през ноември т.г. в нея ще бъдат разположени два самолета Airbus A320 за летището в града.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6