Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ем Джи Про ЕООД

Ем Джи Про ЕООД

http://mgpro.bg/

Ем Джи Про ЕООД е водеща българска инженерингова компания, развиваща дейност в областта на продуктите и софтуерните системи за процесна автоматизация, енергийния мениджмънт и електромобилността.

 

Дружеството е дистрибутор за България на първата базирана изцяло на чиста уеб технология SCADA система – atvise®, разработена от австрийската фирма Bachmann Visutec. Зад успеха на atvise® се крият утвърденото ноу-хау на компанията и богатият опит на екипа й от инженери в областта на информационните технологии, съхранението и обработката на бази данни, контрола и управлението на процеси/SCADA. Системните решения на Bachmann Visutec намират многобройни приложения в различни клонове на икономиката, като транспорт, енергетика, водоснабдяване, производство, инженеринг, инфраструктура, администрация и др.

 

Ем Джи Про предлага на българския пазар широка гама от технически изделия на водещи световни производители, сред които Phoenix Contact, Eaton, Wago, Weintek, Circutor и др. Наред с тях, дружеството предоставя на своите клиенти висококачествени зарядни станции за електромобили Etrel, както и софтуер за управление на мрежа от зарядни станции Etrel Ocean.

 

Ем Джи Про  има реализирани множество проекти в сферата сградната автоматизация, енергийния мениджмънт, телеконтрола, управлението на машини и др.

 

Компанията разполага с екип от доказани, висококвалифицирани специалисти, познаващи в детайли характеристиките и функциите на техническите решения и системи за процесна автоматизация.

Ем Джи Про ЕООД

Адрес: 1618 София, ул. „Българска легия“ 2Б

Телефон: 02/421 79 80, 0877 757 166

E-mail: info@mgpro.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Международна делегация посети предприятия на ФЕРО Инвест

  Делегация от 30 души от организации и институции в областта на енергетиката, енергийната ефективност, енергийния преход, зелената енергия и опазването на околната среда от Франция, Австрия, Швейцария, Словения, Румъния, България, Украйна.

 • Delgaz Grid ще инвестира в електро и газоразпределителните мрежи

  Румънският дистрибутор на електроенергия и природен газ Delgaz Grid, член на германската група E.ON, планира да инвестира около 2.2 милиарда евро в мрежите, които управлява, до 2030 г. Това научи Ботрса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Софтуерната компания Ampeco ще разшири пазарните си позиции

  В края на януари т.г.българската компания Ampeco, която предоставя цялостни софтуерни решения за доставчиците на услуги за зареждане на електрически превозни средства, обяви, че е получила финансиране в размер на 13 млн. долара в рунд от Серия А.

 • Първият плаващ соларен парк в Монтана ще заработи до 4 години

  Πъpвият плaвaщ coлapeн пapĸ в Бългapия мoжe дa зapaбoти дo 4 гoдини. Toй щe ce нaмиpa нa тepитopиятa нa язoвиp Oгocтa. Пъpвoнaчaлнo плaнoвeтe ca били тoзи пapĸ дa бъдe c мoщнocт oĸoлo 1 GW, нo в ĸpaйнa cмeтĸa мoщнocттa щe бъдe мeждy 500 и 800 MW, научи Борса.bg.

 • Завърши строежът на ПСПВ в Шумен

  Строежът на пречиствателната станция за питейни води за водоснабдителната система на Шумен е напълно завършен, научи Борса.bg от БТА. Това съобщи инж. Дочко Дочев, който осъществява надзора на станцията и изпълнението на Лот 2.

 • В Русе стартира строежът на разпределителен център на Антон Вилл

  В гр. Русе започна изграждането на нов разпределителен център на фирмата производител на дамски облекла от естествени и синтетични тъкани Антоан Вилл, научи Борса.bg от БТА. Сградата се очаква да бъде на площ от около 1200 m².

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6