Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ем Джи Про ЕООД

Ем Джи Про ЕООД

http://mgpro.bg/

Ем Джи Про ЕООД е водеща българска инженерингова компания, развиваща дейност в областта на енергийния мениджмънт, зарядните станции за електромобили и изпълняваща инженерингови задачи за автоматизация на процеси в широк обхват от индустриални приложения.

 

Ем Джи Про изгражда системи за енергиен мениджмънт, базирани на софтуера OpCoEMS и мрежовите анализатори на испанската фирма Circutorи турската Entes. Circutor и Entes са специалисти в областта на количественото и качественото измерването на електроенергията, компенсацията на реактивна енергия, филтриране на хармоници и др. OpCoEMS е лесна и интуитивна за използване WEB базирана система за енергиен мениджмънт, с богат набор от функционални възможности, характеризираща се с универсалност, разпределеност и гъвкавост.

 

Компанията е представител на испанския производител на зарядни станции за електромобили Circontrol. Той е един от пионерите в развоя на зарядна инфраструктура с инсталирани по света над 10 000 точки на зареждане. Ем Джи Про предлага на българския пазар пълна гама от изделията на испанската компания – от най-малки зарядни станции за домашна употреба до мощни DC станции за бърз заряд.

 

Зад успеха на Ем Джи Про стои доказан екип от опитни и утвърдени специалисти, познаващи в детайли характеристиките и функциите на техническите решения и системи на водещи европейски производители в сферата на автоматизацията и има многобройни референции.

Ем Джи Про ЕООД

Адрес: 1618 София, бул. „Братя Бъкстон“ 67А, офис 1

Телефон: 0877 757 166

E-mail: sg@mgpro.eu

Партньори

Браншът In Brief

 • SAP ще увеличи капитализацията си с 90 млрд. евро до 2023 г.

  SAP – една от най-големите технологични компании в Европа, която разполага с офис и в България, планира да увеличи капитализацията си с 90 млрд. евро до 2023 г., научи Борса.bg. Очаква се пазарната ѝ мощност да достигне между 250 и 300 млрд. долара.

 • Българският IT дистрибутор Солитрон вече е собственост на ALSO

  Швейцарската компания ALSO е новият собственик на българския IT дистрибутор Солитрон, научи Борса.bg. Българската компания, основана през 1991 г. в гр. София, е с пазарен дял от над 30% и оборот от 110 млн. евро.

 • CTP Invest завършва логистичен център в Сърбия през юни 2019 г.

  Дистрибуционно-логистичният център, който започна да изгражда холандската компания CTP Invest в индустриалната зона на Шимановци, Сърбия, се очаква да бъде завършен към средата на тази година, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • След 10-годишна пауза в Румъния отново ще произвеждат трактори

  След 10-годишна пауза отново стартира производството на румънски селскостопански трактори – вече е факт първият такъв от модел TAGRO. Очаква се серийното производство да започне още тази година след сертифициране от румънския регистър на автомобилите (RAR).

 • Заповядайте на семинар за Autodesk решения за ВиК мрежи

  На 24 април 2019 г. в хотел „Новотел София” ще се проведе семинар, посветен на актуални софтуерни решения на Autodesk за проектиране на ВиК мрежи, информираха за Борса.bg от Българска асоциация по водите (БАВ), които са едни от организаторите на събитието.

 • Магна Пауъртрейн Пловдив е с нов собственик

  Магна Пауъртрейн Пловдив, производител на автомобилни компоненти, е с нов собственик – южнокорейската компания Hanon Systems. Придобиването е част от глобална сделка за девет завода на канадската фирма Magna, научи Борса.bg.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6