Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ем Джи Про ЕООД

Ем Джи Про ЕООД

http://mgpro.eu/wp/

Ем Джи Про ЕООД е водеща българска инженерингова компания, развиваща дейност в областта на енергийния мениджмънт, зарядните станции за електромобили и изпълняваща инженерингови задачи за автоматизация на процеси в широк обхват от индустриални приложения.

 

Ем Джи Про изгражда системи за енергиен мениджмънт, базирани на софтуера OpCoEMS и мрежовите анализатори на испанската фирма Circutorи турската Entes. Circutor и Entes са специалисти в областта на количественото и качественото измерването на електроенергията, компенсацията на реактивна енергия, филтриране на хармоници и др. OpCoEMS е лесна и интуитивна за използване WEB базирана система за енергиен мениджмънт, с богат набор от функционални възможности, характеризираща се с универсалност, разпределеност и гъвкавост.

 

Компанията е представител на испанския производител на зарядни станции за електромобили Circontrol. Той е един от пионерите в развоя на зарядна инфраструктура с инсталирани по света над 10 000 точки на зареждане. Ем Джи Про предлага на българския пазар пълна гама от изделията на испанската компания – от най-малки зарядни станции за домашна употреба до мощни DC станции за бърз заряд.

 

Зад успеха на Ем Джи Про стои доказан екип от опитни и утвърдени специалисти, познаващи в детайли характеристиките и функциите на техническите решения и системи на водещи европейски производители в сферата на автоматизацията и има многобройни референции.

Ем Джи Про ЕООД

Адрес: 1618 София, бул. „Братя Бъкстон“ 67А, офис 1

Телефон: 0877 757 166

E-mail: sg@mgpro.eu

Партньори

Браншът In Brief

 • Строи се компостираща инсталация за Враца и Мездра

  Компостираща инсталация за преработка на разделно събрани зелени и/или биоразградими битови отпадъци ще бъде изградена за общините Враца и Мездра, информираха за Борса.bg от Министерство на околната среда и водите (МОСВ).

 • Интегра Пластикс строи завод за рециклиране на пластмаси

  Завод за рециклируема пластмаса строи Интегра Пластикс, компания, специализирана в производството на полиетилен. Съоръжението ще е в близост до гр. Елин Пелин, като инвестицията ще е в размер на 40 млн. евро, информираха за Борса.bg от компанията.

 • Calzedonia, Euroin и Witzenmann инвестират в гр. Кула, Сърбия

  Двете италиански компании Calzedonia и Euroin и немската Witzenmann планират да инвестират в индустриалната зона на гр. Кула, Сърбия, до края на 2018 г. Фабриката на италианския производител Calzedonia ще започне работа още през ноември.

 • Ford инвестира в център за HR развитие в Крайова

  Американският автомобилен гигант Ford инвестира 1 млн. долара в Център за развитие на човешките ресурси и регионални инициативи в Крайова, Южна Румъния, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Това е първият европейски център на Ford.

 • БАВ и КСБ организират конференция за ОПОС и ПРСР

  Българска асоциация по водите (БАВ) и Камара на строителите в България (КСБ) организират за осма поредна година национална конференция „Оперативна програма „Околна среда“ (ОПОС) и „Програма за развитие на селските райони“ (ПРСР) в периода 2014 – 2020 г.“.

 • Verint открива развоен център в Букурещ, Румъния

  Verint, световен лидер в една от най-бързо развиващите се области на ИТ технологиите днес – киберсигурността, обяви откриването на център за изследване и развитие в Румъния. Новият офис на Verint ще бъде разположен в бизнес центъра Astoria в Букурещ.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6