Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ел Ди Джи ООД

Ел Ди Джи ООД

www.ldg-bg.com

Фирма Ел Ди Джи ООД е основана през 2004 г. с основен предмет на дейност внос и дистрибуция на висококачествени продукти и решения за различни видове електроинсталации и популяризирането им сред професионалните потребители. Мотото на компанията е „От професионалисти за професионалисти“, тъй като основна цел на LDG е създаване и запазване на партньорски взаимоотношения с водещи търговски, инженерингови и строителни фирми.

 

Компанията предлага електроинсталационни материали, прекъсвачи и дефектнотокови защити ниско напрежение, разпределителни табла ниско напрежение, аварийно осветление, структурно окабеляване, домофонни системи, кабелоносещи системи, кабели, проводници и кабелна апаратура, осветителни тела, индустриални щепселни съединения и мн.др.

 

LDG печели своите клиенти с предварително професионално консултиране, продажба на качествени продукти, оптимална стокова наличност, доставки до обектите, професионална помощ и съвети по време на инсталацията чрез своя комплексен подход, а именно продукти с квалифицирана консултация.

 

Освен това компанията разработва програми за обучение и прави продуктови презентации на нови продукти за професионални потребители.

 

Фирмата работи упорито и последователно в изграждането на пазарен имидж на надежден търговски партньор, който работи с техника от утвърдени марки и предоставя професионално обслужване. Сред нейните партньори са Legrand, Bticino, SCAME, Wera, Knipex, Bessey, PARAT, Schneider Electric, Merten, АББ България, Bachmann, GAO, BM Group, Ide Electric, Commel-Zagreb, General Electric, AS – Schwabe, Siemens, EVOline, ASA International Group, Kaiser, EURO 2000, Uniwipe.

Ел Ди Джи ООД

Адрес: гр. София 1415, ул. Околовръстен път №68 (в близост до колелото на бул. Черни връх)

Телефон: 02/862 88 75; 02/862 78 71, 0884 204 284

E-mail: sales@ldg-bg.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Линамар-Монтюпе представи своята екопрограма

  На 25 юни 2020 г. в гр. Русе се проведе заседание на Временната комисия за проучване на всички факти и обстоятелства, свързани със замърсяването на атмосферния въздух и за отпадъците в община Русе, в която взеха участие представители на Линамар-Монтюпе.

 • Продължава строежът на магистралата Кичево-Охрид в Македония

  Продължават строителството на магистралата между градовете Кичево и Охрид в Северна Македония. По-рано властите в страната дадоха обещание тази година приоритетно да бъде завършен строежът на отсечката между с. Върбяни и Охрид.

 • Либхер отново бе спонсор на фестивала Дефиле „Вино и гурме“

  „На 27 и 28 юни за шеста година Старият град в Пловдив стана домакин на фестивала Дефиле „Вино и гурме“, научи Борса.bg от един от спонсорите на събитието Либхер-Хаусгерете Марица“. Събитието откриха музикантите от „Биг бенд Пловдив“.

 • Сърбия осигурява благоприятни условия за технологичните стартъпи

  През последното десетилетие редица технологични предприемачи са стартирали свои компании в Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEnginner.com, който цитира Бранко Милутинович, един от основателите на гейминг компанията Nordeus.

 • Алкомет ще произвежда автомобилни части за немски бранд

  Алкомет ще инвестира над 13.5 млн. евро за производството на автомобилни части. Дружеството ще реализира на пазара елементи за ходовата част на автомобила и за акумулатори на електроавтомобили за немски автомобилен лидер.

 • Wizz Air откри нова база в Румъния

  Авиокомпанията Wizz Air откри нова база в румънския град Бакъу, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Това е 31-вата база на нискотарифните авиолинии и през ноември т.г. в нея ще бъдат разположени два самолета Airbus A320 за летището в града.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6