Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ел Ди Джи ООД

Ел Ди Джи ООД

https://ldg-bg.com

Фирма Ел Ди Джи ООД е основана през 2004 г. с основен предмет на дейност внос и дистрибуция на висококачествени продукти и решения за различни видове електроинсталации и популяризирането им сред професионалните потребители. Мотото на компанията е „От професионалисти за професионалисти“, тъй като основна цел на LDG е създаване и запазване на партньорски взаимоотношения с водещи търговски, инженерингови и строителни фирми.

 

Компанията предлага електроинсталационни материали, прекъсвачи и дефектнотокови защити ниско напрежение, разпределителни табла ниско напрежение, аварийно осветление, структурно окабеляване, домофонни системи, кабелоносещи системи, кабели, проводници и кабелна апаратура, осветителни тела, индустриални щепселни съединения и мн.др.

 

LDG печели своите клиенти с предварително професионално консултиране, продажба на качествени продукти, оптимална стокова наличност, доставки до обектите, професионална помощ и съвети по време на инсталацията чрез своя комплексен подход, а именно продукти с квалифицирана консултация.

 

Освен това компанията разработва програми за обучение и прави продуктови презентации на нови продукти за професионални потребители.

 

Фирмата работи упорито и последователно в изграждането на пазарен имидж на надежден търговски партньор, който работи с техника от утвърдени марки и предоставя професионално обслужване. Сред нейните партньори са Legrand, Bticino, SCAME, Wera, Knipex, Bessey, PARAT, Schneider Electric, Merten, АББ България, Bachmann, GAO, BM Group, Ide Electric, Commel-Zagreb, General Electric, AS – Schwabe, Siemens, EVOline, ASA International Group, Kaiser, EURO 2000, Uniwipe.

Ел Ди Джи ООД

Адрес: гр. София 1415, ул. Околовръстен път №68 (в близост до колелото на бул. Черни връх)

Телефон: 02/862 88 75; 02/862 78 71, 0884 204 284

E-mail: sales@ldg-bg.com

 

Партньори

Промоционални предложения от Ел Ди Джи ООД

  • Промоции за октомври от LDG

   Промоции за октомври от LDG

   Eсента пристъпва със ситни стъпки и постепенно обагря листата на дърветата в различни цветове. А от фирма LDG също са подготвили за вас нови цветни промоционални предложения. Вижте ги!

   Промоцията е валидна

   от 02.10.2020 г. до 31.10.2020 г.

Браншът In Brief

 • Програма за подобряване на градската среда обяви Столична община

  Столична община обяви старта на програмата за реализация на проекти за подобряване на градската среда „София избира“, чиято цел е да насърчи прякото участие на граждани и организации в предлагането на проекти и разпределението на бюджета на общината.

 • SUSE открива инженерен и иновационен хъб в България

  Най-голямата независима организация, разработваща решения с отворен код – SUSE, ще инвестира в нов инженерен и иновационен хъб в България. Центърът ще бъде разположен в София и по план ще започне да функционира изцяло в следващите 6 месеца.

 • ЧЕЗ Разпределение България получи „Зелен Оскар“

  ЧЕЗ Разпределение България получи наградата „Зелен Оскар“ в конкурса на b2b Media „Най-зелените компании в България“. Дружеството спечели трето място в категория „Енергетика, воден сектор“ за своята политика за опазване на околната среда и биоразнообразието.

 • Екипът на Фесто Производство ще участва на Postbank Business Run

  Представители на Фесто Производство ще вземат участие в тазгодишното седмо издание на маратона Postbank Business Run, научи Борса.bg от компанията. Състезанието ще се проведе на територията на Бизнес Парк София, а стартът е в 10:00 ч.

 • Румен Радев връчи Награда „Джон Атанасов“ за 2020 г.

  На 5 октомври 2020 г. президентът Румен Радев приветства на церемония тазгодишните лауреати в президентската инициатива Награда „Джон Атанасов“, съобщиха от Президентството. Носител на голямата Награда „Джон Атанасов“ е д-р Златко Минев.

 • Сърбия продължава развитието на индустриалната зона в Лесковац

  Продължава развитието на индустриалната зона в град Лесковац. Осигурени са 13.5 млн. динара за строителството на част от дъждовната канализационна система с дължина от 220 m. Строителните дейности трябва да бъдат финализирани в срок от 2 месеца и половина.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6