Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Електросфера ЕООД / Antelope Audio

Електросфера ЕООД / Antelope Audio

https://en.antelopeaudio.com/

Електросфера ЕООД e водеща българска компания, развиваща дейност в областта на дигиталните аудио технологии. Дружеството е известно по цял свят под своя бранд Antelope Audio, предлагайки високотехнологична аудио техника както за професионални звукозаписни студиа, така и за домашна среда.

 

Antelope Audio се слави с множество иновативни разработки, сред които 32-канален аналогово-дигитален/дигитално-аналогов USB аудио интерфейс, изключително прецизен главен часовник и върховата технология Orion32, осигуряваща отлична производителност и гъвкавост за потребителя.

 

Компанията е сред първите, които предлагат 384 kHz USB цифрово-аналогови преобразуватели и първата, която интегрира 10 MHz атомен часовник в домашно студио, предоставяйки ненадмината точност, чистота и качество в аудио предаването и подробна звукова картина на аналоговите и цифровите записи. Това на свой ред носи на дружеството едно от най-престижните отличия в потребителската електроника – наградата за иновации CES 2013.

 

Продуктовата гама на Електросфера включва пълен набор от аудио интерфейси, моделиращи усилватели и микрофони, цифрови и аналогови преобразуватели, главни часовници, аналогови аудио процесори и др.

 

От своето основаване до сега компанията има за цел да отведе звукозаписния процес на следващо ниво, с помощта на дигитални технологии, които надхвърлят всички очаквания. Със своя непрекъснат цикъл на иновации, брандът Antelope Audio става предпочитаният избор в света на професионалната и викококласната домашна аудио техника. Технологиите на фирмата се използват от най-големите звукозаписни студиа в САЩ, Европа и Азия, както и от множество световноизвестни изпълнители и звукорежисьори, печелили награди „Грами“. Аудио оборудването на компанията е широко застъпено и при озвучаването на различни високотехнологични филми и продукции.

Електросфера ЕООД / Antelope Audio

Адрес: София 1113, бул. „Цариградско шосе“ 7-ми километър, сградата на БИЦ-ИЗОТ АД, ет. 6

Телефон: 02/439 15 48

E-mail: hr@antelopeaudio.com

Обяви за работа от Електросфера ЕООД / Antelope Audio

Браншът In Brief

 • До края на април настройват суперкомпютъра „Дискавърър“

  Над 30 специално създадени програми ще осигурят работата на суперкомпютъра „Дискавърър“ и ще спомогнат за използването на максималната мощност на машините, както и за реализирането на разнообразни изследвания.

 • КонтурГлобал дари над 350 000 лв. на медицински институции

  Средствата са били насочени предимно към локалните общности и лечебни заведения. В допълнение, КонтурГлобал Марица Изток 3 реализира инвестиция от над 800 000 лв. за защита на здравето на своя екип и подизпълнители.

 • Предстои изграждането на две нови летища в Сърбия

  В Сърбия ще бъдат изградени две нови летища – край гр. Добановци и гр. Нови Сад, става ясно от Пространствения план на страната за периода 2021 – 2035 г.. Документът бе публикуван от Министерството на строителството, транспорта и инфраструктурата.

 • Раздадоха архитектурните награди „Животворна светлина“ 2020

  На 25 март 2021 г. на онлайн церемония бяха раздадени apxитeĸтypнитe нaгpaди „Животворна светлина“ 2020. В седмото издание на конкурса участваха oбщo 108 пpoeĸтa oт 7 дъpжaви, сред които Бългapия, Cъpбия, Typция, Maĸeдoния, Pyмъния, Бocнa и Xepцeгoвинa и Чepнa гopa.

 • Северна Македония инвестира в LNG терминала в Александруполис

  Македонските държавни компании National Energy Resources (NER) и ESM подписаха Меморандуми за сътрудничество за инвестиции в проекта за изграждане на плаващ терминал за втечнен природен газ (LNG) и газова централа край гр. Александруполис в Гърция.

 • Канадската Armstrong мести част от производството си в Румъния

  Канадската група Armstrong Fluid Technology – производител на помпи за отоплителни, охладителни, санитарни и водоснабдителни инсталации, е прехвърлила в своята румънска фабрика в Джимболия, окръг Тимиш, част от производството от други европейски държави. Компанията разшири производствения капацитет на фабриката в Румъния, а продуктите, произведени в страната, вече обслужват клиентите на групата по целия свят.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6