Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Електра Помп ООД

Електра Помп ООД

http://electrapomp.com/bulgarian/

Електра Помп ООД е сред водещите търговски фирми в областта на помпите и помпените системи в региона на Варна и цялата страна. Предметът на дейност на фирмата включва: продажба, ремонт, гаранционно и следгаранционно обслужване и монтаж на сондажни помпени агрегати, потопяеми и наземни помпи за отпадни води, хоризонтални и вертикални центробежни наземни помпи, циркулационни помпи, вихрови помпи и хидрофорни системи. Продуктовата гама обхваща още омекотителни инсталации, монофазни и трифазни електродвигатели, взривозащитени електродвигатели, предназначени за всички отрасли от промишлеността и бита.

 

Компанията предлага оборудване за помпени съоръжения като ел. табла, резервоари, разширителни съдове, поплавъци за чиста и отпадна вода, манометри, пресостати и други аксесоари, както и пълен инженеринг и консултация при добива на вода и поддръжката на машини и съоръжения.

 

Фирмата е официален представител и вносител на световни производители на помпи и електродвигатели – италианските лидери SAER Elettropompe S.p.A., Faggiolati Pumps S.p.A.,  SEF Pumps, Matic s.r.l.

Електра Помп ООД

Фирмен магазин

Адрес: Варна 9000, ул. Бяла мура 2

Телефон: 052/614 787; 0888 997 309

E-mail: epomp@mail.bg

 

Ремонтна база

Адрес: Варна 9000, Западна Промишлена Зона, местност Клисе Баир

Телефон: 052/741 309

 

E-mail: epomp@mail.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • България Ер Меинтенанс разширява базата на Луфтханза

  България Ер Меинтенанс планира да инвестира 27 млн. лв. в разширяване капацитета на съществуващата база за обслужване и ремонт на самолети, оперирана от Луфтханза Техник София, както и обособяването на Част 145 Организация за техническо обслужване.

 • БТЛ Индъстрийз инвестира във фабрика в гр. Пловдив

  БТЛ Индъстрийз изпълнява сертифициран инвестиционен проект за изграждане на фабрика за производство на електронна медицинска апаратура в гр. Пловдив. Проектът предвижда инвестиции в размер на 10.5 млн. лв. и разкриване на 80 работни позиции.

 • Nidec Corporation планира изграждането на фабрика в Сърбия

  Японската компания Nidec Corporation планира изграждането на база за производство на малки електродвигатели в индустриалната зона в близост до рафинерията в гр. Нови Сад, Сърбия. Ще бъдат разкрити и няколко хиляди работни места.

 • Северна Македония се изкачва в Глобалния иновационен индекс

  Северна Македония зае 57 място в класацията на Глобалния иновационен индекс за 2020 година. Страната се е изкачила с две позиции спрямо предходната и с 27 в сравнение с 2018 г. По отношение на инвестициите от местните институции, страната се изкачва с 6 позиции.

 • Представиха първия мапинг на българската индустрия

  Министерството на икономиката, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Българската работодателска асоциация Иновативни технологии (БРАИТ) представиха първия мапинг на българската индустрия.

 • ABB с уебинар за умното управление на електроенергията

  Днес, 23 септември 2020 г., от 17:00 до 18:00 ч. ABB организира безплатен уебинар, насочен към дигитализацията в управлението на електрическата енергия. Уебинарът ще се проведе на английски език, а водещи ще бъдат трима специалисти от ABB.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6