Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Електра Помп ООД

Електра Помп ООД

http://electrapomp.com/bulgarian/

Електра Помп ООД е сред водещите търговски фирми в областта на помпите и помпените системи в региона на Варна и цялата страна. Предметът на дейност на фирмата включва: продажба, ремонт, гаранционно и следгаранционно обслужване и монтаж на сондажни помпени агрегати, потопяеми и наземни помпи за отпадни води, хоризонтални и вертикални центробежни наземни помпи, циркулационни помпи, вихрови помпи и хидрофорни системи. Продуктовата гама обхваща още омекотителни инсталации, монофазни и трифазни електродвигатели, взривозащитени електродвигатели, предназначени за всички отрасли от промишлеността и бита.

 

Компанията предлага оборудване за помпени съоръжения като ел. табла, резервоари, разширителни съдове, поплавъци за чиста и отпадна вода, манометри, пресостати и други аксесоари, както и пълен инженеринг и консултация при добива на вода и поддръжката на машини и съоръжения.

 

Фирмата е официален представител и вносител на световни производители на помпи и електродвигатели – италианските лидери SAER Elettropompe S.p.A., Faggiolati Pumps S.p.A.,  SEF Pumps, Matic s.r.l.

Електра Помп ООД

Фирмен магазин

Адрес: Варна 9000, ул. Бяла мура 2

Телефон: 052/614 787; 0888 997 309

E-mail: epomp@mail.bg

 

Ремонтна база

Адрес: Варна 9000, Западна Промишлена Зона, местност Клисе Баир

Телефон: 052/741 309

 

E-mail: epomp@mail.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Сентилион с подкрепа към екипа си и благотворителни каузи

  „Завършихме 2020 г. с ясното съзнание, че Сентилион беше там, където имаха нужда от нас, и че внесохме радост в живота на хората, които работят в компанията, техните семейства и нуждаещите се от помощ деца и възрастни в България“, споделиха от компанията.

 • Чайкафарма планира изграждането на нов завод

  Чайкафарма очаква одобрение за отпускането на заем в размер на 14 млн. евро за финансиране изграждането на нов завод в близост до София. Новият завод ще позволи на Чайкафарма да увеличи производството си до 950 млн. лекарствени таблетки годишно.

 • Алкомет с инвестиция в модернизирана линия за прахово боядисване

  Алкомет инвестира 1 400 000 лв. в модернизирана линия с най-новата технология за прахово боядисване, съобщи Българска стопанска камара. С това капацитетът на линията е увеличен три пъти в сравнение с периода преди нейната модернизация.

 • Строят скоростната магистрала Градско-Прилеп в Северна Македония

  С началото на предстоящия строителен сезон ще стартира с усилено темпо изграждането на новата скоростна магистрала Градско-Прилеп в Северна Македония. Магистралата е разположена на клон D от Паневропейския транспортен коридор 10.

 • Oradea Tech Hub с програма за подкрепа на румънски стартъпи

  В края на 2020 г. румънският център за технологични стартъпи Oradea Tech Hub постави началото на преакселераторската си програма Make IT in Oradea. Пилотната инициатива от програмата на центъра е стартиращият инкубатор Bright Labs.

 • Multivac е един от „50-те лидера за устойчивост и климат“

  Multivac е единственият доставчик на решения за опаковане, който попадна сред „50-те лидера за устойчивост и климат“ (50 Sustainability & Climate Leaders). Проектът 50 Sustainability & Climate Leaders е иницииран от Bloomberg и Организацията на обединените нации.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6