Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Електра Помп ООД

Електра Помп ООД

http://electrapomp.com/bulgarian/

Електра Помп ООД е сред водещите търговски фирми в областта на помпите и помпените системи в региона на Варна и цялата страна. Предметът на дейност на фирмата включва: продажба, ремонт, гаранционно и следгаранционно обслужване и монтаж на сондажни помпени агрегати, потопяеми и наземни помпи за отпадни води, хоризонтални и вертикални центробежни наземни помпи, циркулационни помпи, вихрови помпи и хидрофорни системи. Продуктовата гама обхваща още омекотителни инсталации, монофазни и трифазни електродвигатели, взривозащитени електродвигатели, предназначени за всички отрасли от промишлеността и бита.

 

Компанията предлага оборудване за помпени съоръжения като ел. табла, резервоари, разширителни съдове, поплавъци за чиста и отпадна вода, манометри, пресостати и други аксесоари, както и пълен инженеринг и консултация при добива на вода и поддръжката на машини и съоръжения.

 

Фирмата е официален представител и вносител на световни производители на помпи и електродвигатели – италианските лидери SAER Elettropompe S.p.A., Faggiolati Pumps S.p.A.,  SEF Pumps, Matic s.r.l.

Електра Помп ООД

Фирмен магазин

Адрес: Варна 9000, ул. Бяла мура 2

Телефон: 052/614 787; 0888 997 309

E-mail: epomp@mail.bg

 

Ремонтна база

Адрес: Варна 9000, Западна Промишлена Зона, местност Клисе Баир

Телефон: 052/741 309

 

E-mail: epomp@mail.bg

Партньори

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6