Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ви Ей Си България ЕООД

Ви Ей Си България ЕООД

http://www.vacbulgaria.com/

Ви Ей Си България е водеща българска инженерингова фирма с предмет на дейност в областта на отоплителните, вентилационните, климатичните, газовите инсталации и промишлените вентилационни и обезпрашителни системи.

 

Компанията разполага с централен офис, офис на техническата служба, производствена, складова и сервизна база. В дружеството работят повече от 50 високо квалифицирани специалисти, което дава възможност за извършване на проектантски, доставни, монтажни и изпитателни работи на обектите до ключ.

 

Фирмата притежава пълна проектантска правоспособност и изработва идейни и работни проекти на: отопление на вода, на газ, газово инфрачервено отопление/лъчисто отопление, промишлени вентилационни системи, климатични системи и др.

 

Ви Ей Си България предлага продуктите на утвърдената немска компания Schwank на българския пазар и има дългогодишен опит в избора, инсталирането и поддръжката на инсталации с техника на Schwank. 

Ви Ей Си България ЕООД

Адрес: София 1463, ул. Цар Aсен 95-99, ет. 3, ап. 10

Телефон: 02/953 04 49; 02/953 04 52; 0889 271 271

E-mail: office@vacbulgaria.com; bestmark@internet-bg.net

Партньори

Браншът In Brief

 • Контур-Глобал въведе строги мерки срещу COVID-19

  КонтурГлобал Марица Изток 3 въведе допълнителни мерки за ограничаване разпространението на COVID-19. Чрез тях дружеството ще гарантира сигурното производство на електрическа енергия, научи Борса.bg от енергийната компания.

 • Македония въвежда дигитално обучение за ученици и студенти

  Правителството на Северна Македония въведе електронно обучение за началните училища, гимназиите и унивеститетите по време на извънредното положение. По електронен път ще се провежда не само преподаването на нов материал, но и изпитването и оценяването.

 • Фирми в ТИЗ с Декларация за мерките срещу COVID-19

  Общо 33 компании от „Тракия икономическа зона“ (ТИЗ) и едно висше учебно заведение в гр. Пловдив се обединиха в обща Декларация към медиите и обществеността, в която обявяват, че работят с внимание и отговорност към обстановката с коронавирусната инфекция.

 • Румънски производител на бутилирана вода инвестира в завода си

  Румънската група Valvis Holding, производител на марката минерална вода AQUA Carpatica, регистрира увеличение на продажбите си с 250-300% през последните седмици. В резултат на това дружеството планира разширение на завода си за 20 млн. евро.

 • Tesla откри първите си зарядни станции за е-мобили в Сърбия

  Едната от зарядните станции е разположена в паркинга на магазин Ikea в сръбската столица, а другата – на магистрала E75 близо до гр. Алексинац в Централна Сърбия. Тази в Белград е оборудвана с шест зарядни точки, докато другата – с четири, всяка с капацитет до 150 kW.

 • ТЕД-БЕД с инвестиция за 8.5 млн. лева в нов производствен цех

  Базата разполага с първата изцяло автоматизирана линия за изрязване на полиуретанова пяна на Балканите. Пускането в експлоатация на цеха ще позволи проектирането на ергономични матраци с по-осезаем комфорт и прецизна поддръжка на спящия.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6