Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Евротех ЕООД

Евротех ЕООД

https://www.evrotech.bg/

Евротех ЕООД е утвърдена българска компания, занимаваща се с внос и търговия на помпи и вентили от водещи европейски производители. Техниката и техническите решения, които фирмата предлага, намират широко приложение в областта на хранително-вкусовата промишленост, производството на алкохолни и безалкохолни напитки, фармацевтиката и козметиката, химическата индустрия, керамичната и целулозната промишленост, водоснабдяването и водоподготовката и др.

 

Евротех е ексклузивен представител за България на редица утвърдени компании на световния пазар, сред които ANDRITZ Separation, ASCO NUMATICS, Bombas BOYSER, DESMI Pumping Technology, DP Pumps, LUTZ PUMPEN, LUTZ-JESCO, NETZSCH Pumps and Systems, SIRAI ELETTROMECCANICA, SPECK PUMPEN.

 

Като директен вносител,  Евротех предлага отлично съотношение „цена – качество” на цялата продуктова гама, осигурявайки професионална консултация при избора на правилното оборудване. 

Евротех ЕООД

Адрес: София 1111, ул. „Манастирска“ 54А

Телефон: 02/973 36 60; 02/971 32 73

E-mail: office@evrotech.bg, office@evrotech.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Демокрация и цифровизация – тема на Freja Forum 2019 в Македония

  Между 8 и 10 ноември 2019 г. се проведе 13-ото издание на Freja Forum в гр. Скопие, Северна Македония, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Основна тема на събитието бе демокрацията и справедливото цифрово бъдеще.

 • Заводът на Schneider Electric със сертификат за Smart Factory

  Заводът на Schneider Electric в гр. Пловдив получи международен сертификат, с който официално става Smart Factory, съобщиха за Борса.bg от компанията. Така заводът на фирмата e първият с подобно отличие на територията на Източна Европа.

 • България и Сърбия предвиждат фонд за малки и средни предприятия

  Специален фонд ще подпомага дейността и развитието на малки и средни предприятия в граничните области на България и Сърбия през бъдещия програмен период 2021-2027 г. Дружествата ще могат да получават безвъзмездно финансиране.

 • Мениджър на Теси ще бъде лектор на Cloud Sofia Summit

  Анита Стоянова, продуктов мениджър направление „Електрически бойлери“ в Теси, ще бъде специален гост-лектор на деветото издание на Cloud Sofia Summit. Събитието ще се състои на 20 ноември 2019 г. от 9:00 ч. в София Хотел Балкан, научи Борса.bg от фирмата.

 • Сърбия ще разработва платформа за изкуствен интелект с Huawei

  Сръбското правителство подписа Меморандум за разбирателство с китайската мултинационална технологична компания Huawei за разработването на платформа за изкуствен интелект, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • United Group придобива българския телеком оператор Vivacom

  Водещата телекомуникационна и медийна компания в Югоизточна Европа United Group подписа договор за придобиването на най-големия български оператор Vivacom, научи Борса.bg от съобщение на дружеството. Сделката е на стойност 1.2 млрд. евро.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6