Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Евротех ЕООД

Евротех ЕООД

https://www.evrotech.bg/

Евротех ЕООД е утвърдена българска компания, занимаваща се с внос и търговия на помпи и вентили от водещи европейски производители. Техниката и техническите решения, които фирмата предлага, намират широко приложение в областта на хранително-вкусовата промишленост, производството на алкохолни и безалкохолни напитки, фармацевтиката и козметиката, химическата индустрия, керамичната и целулозната промишленост, водоснабдяването и водоподготовката и др.

 

Евротех е ексклузивен представител за България на редица утвърдени компании на световния пазар, сред които ANDRITZ Separation, ASCO NUMATICS, Bombas BOYSER, DESMI Pumping Technology, DP Pumps, LUTZ PUMPEN, LUTZ-JESCO, NETZSCH Pumps and Systems, SIRAI ELETTROMECCANICA, SPECK PUMPEN.

 

Като директен вносител,  Евротех предлага отлично съотношение „цена – качество” на цялата продуктова гама, осигурявайки професионална консултация при избора на правилното оборудване. 

Евротех ЕООД

Адрес: София 1111, ул. „Манастирска“ 54А

Телефон: 02/973 36 60; 02/971 32 73

E-mail: office@evrotech.bg, office@evrotech.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Подобряване в бизнес климата през юни отчита НСИ

  През юни т.г. общият показател на бизнес климата е нараснал с 11.4 пункта спрямо май т.г. Това се дължи на по-благоприятния бизнес климат във всички наблюдавани сектори – промишленост, строителство, търговия на дребно и услуги.

 • Zijin Mining с инвестиция от 1.26 млрд. долара в Сърбия

  Сръбската компания Zijin Bor Copper, част от китайската минна група Zijin Mining, ще инвестира 1.26 млрд. долара за ремонтни дейности и подобрения в безопасността и опазване на околната среда в минния комплекс в гр. Бор, Сърбия.

 • „Македонски железници – Инфраструктура“ получи 2.2 млн. евро

  През юни т.г. Министерството на транспорта и съобщенията на страната е предоставило над 2.2 млн. евро на Общественото предприятие „Македонски железници – Инфраструктура“. Средствата са заем от Европейската банка за възстановяване и развитие.

 • Румъния изгражда модерна болница в Букурещ

  До края на юли 2020 г. се приемат оферти за изграждането на болница „Saint Vasile cel Mare“ в Букурещкия квартал „Район 1“, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. От районното кметство съобщиха, че над 30 международни компании са поискали разяснения по процедурата.

 • Изграждат 4 завода в Тракия икономическа зона

  Предстои да бъдат изградени 4 нови завода в Тракия икономическа зона (ТИЗ), съобщава Money.bg, позовавайки се на изпълнителния директор на ТИЗ инж. Πлaмeн Πaнчeв, цитиран от „24 чaca“. За построяването им ще бъдат вложени близо 30-40 млн. евро.

 • София е сред топ 20 на най-технологичните градове в Европа

  София попадна в класацията за най-технологични градове в Европа – Tech Cities of the Future 2020/21, съставена от изданието fDi Intelligence и специализираната технологична медия The Next Web, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6