Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

ДМ Арматурен ЕООД

ДМ Арматурен ЕООД

http://hawle.bg/

ДМ Арматурен ЕООД е утвърдена компания, която предлага на българския пазар широка гама от продукти за изграждане и рехабилитация на водоснабдителни и канализационни мрежи. 

 

Портфолиото на ДМ Арматурен ЕООД е представено от спирателна и присъединителна арматура за питейна вода, отпадъчни води, за газ и за ОВК, включително спирателни кранове, шибърни кранове, комбинирани кранове, тротоарни спирателни кранове, аксесоари за ТСК и СК, въздушници, водовземни скоби, фланци РЕ тръби, хидранти, фасонни части и фитинги, разделители на тръби, регулаторни вентили с марка Hawle. 

 

Сред изделията са включени още ултразвукови и магнитноиндуктивни водомери и системи за дистанционно отчитане на датската компания Kamstrup, интелигентни системи за радиочестотна идентификация на подземни комуникации посредством маркери, локатори на маркери и софтуер на Komplex (Словакия), бътерфлай спирателни кранове и обратни клапи на френския производител Socla; фланцови адаптори и муфи на италианската компания Nova Siria, част от Hawle Group, автоматични филтри с обратно промиване на Optifil, бранд на Hawle Group, както и пълен набор от продукти за канализация на KWT Group.

 

Mисията, която ДМ Арматурен си поставя, е да работи за изграждане на качествени водоснабдителни мрежи и улесняване работата по поддържането им. Стремежът на компанията е активна промяна на обществената нагласа в посока повишаване изискванията към изграждането на модерна инфраструктура в България, с гаранция за безаварийна експлоатация поколения напред.

 

Като самостоятелна компания ДМ Арматурен продължава да разширява продуктовата си гама в интерес на своите клиенти.  

ДМ Арматурен ЕООД

Централен офис

Адрес:1330 София, Бизнес център Сердика, бул. „Акад. Иван Гешов“ 2Е, офис 3/110

Телефон: 02/416 11 91; 02/931 12 77

E-mail: eyancheva@hawle.bg

 

Склад

Адрес: 1220 София, кв. Военна рампа, ул. „Локомотив“ 7

Партньори

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6