Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

ДМ Арматурен ЕООД

ДМ Арматурен ЕООД

http://hawle.bg/

ДМ Арматурен ЕООД е правоприемник на фирма Хавле Арматурен ЕООД, основана като дъщерно дружество на Hawle Armaturenwerke GmbH – световно утвърден австрийски производител на водопроводни и газопроводни компоненти. Компанията предлага на българския пазар широка гама от продукти за изграждане и рехабилитация на водоснабдителни и канализационни мрежи. 

 

Продуктовата гама на ДМ Арматурен ЕООД е представена от спирателна и присъединителна арматура за питейна вода, отпадъчни води, за газ и за ОВК, включително спирателни кранове, комбинирани кранове, тротоарни спирателни кранове, аксесоари за ТСК и СК, въздушници, водовземни скоби, фланци РЕ тръби, хидранти, фасонни части, шибъри и фитинги, разделители на тръби, регулаторни вентили с марка Hawle. 

 

Сред продуктовите изделия са включени още ултразвукови и магнитноиндуктивни водомери и системи за дистанционно отчитане на датската компания Kamstrup, интелигентни системи за радиочестотна идентификация на подземни комуникации посредством маркери, локатори на маркери и софтуер на Komplex (Словакия), бътерфлай спирателни кранове и обратни клапи на френския производител Socla; фланцови адаптори и муфи на италианската компания Nova Siria, част от Hawle Group, автоматични филтри с обратно промиване на Optifil, бранд на Hawle Group, както и пълен набор от продукти за канализация на KWT Group.

 

Mисията, която ДМ Арматурен си поставя, е да работи за изграждане на качествени водоснабдителни мрежи и улесняване работата по поддържането им. Стремежът на компанията се изразява в активна промяна на обществената нагласа в посока повишаване изискванията към изграждането на модерна инфраструктура в България, с гаранция за безаварийна експлоатация поколения напред.

 

Като самостоятелна компания ДМ Арматурен ще разширява продуктовата си гама в интерес на своите клиенти.  

ДМ Арматурен ЕООД

Централен офис

Адрес:1330 София, Бизнес център Сердика, бул. „Акад. Иван Гешов“ 2Е, офис 3/110

Телефон: 02/416 11 91; 02/931 12 77

E-mail: eyancheva@hawle.bg

 

Склад

Адрес: 1220 София, кв. Военна рампа, ул. „Локомотив“ 7

Партньори

Браншът In Brief

 • Сърбия с търг за изграждане на 5G мрежа от следващата година

  Търгът за прекарване на 5G мрежа в Сърбия вероятно ще бъде пуснат през 2020 г., съобщи сръбската Регулаторна агенция за електронни съобщения и пощенски услуги. От края на 2018 г. и началото на 2019 г. много европейски страни стартират подобни търгове.

 • Ikea отваря врати на втория си магазин в Букурещ, Румъния

  Шведският производител на мебели Ikea ще отвори врати на втория си магазин в Букурещ на 24 юни 2019 г. – наречен Ikea Pallady. Това е най-големият магазин на компанията в региона на Югоизточна Европа на стойност близо 90 млн. евро.

 • КонтурГлобал зарадва децата от с. Обручище с нови компютри

  Нови, модерни компютри подариха от КонтурГлобал Марица Изток 3 на децата от основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Обручище, община Гълъбово. В навечерието на един от най-светлите български празници училището отбеляза своя 160-годишен юбилей.

 • Enel инвестира в умни устройства за измерване на електричество

  Електроразпределното дружество Enel Group планира да инсталира над 171 000 интелигентни измервателни устройства за клиентите си в областите Банат, Добруджа и Мунтения, Румъния. Инвестиционните проекти възлизат на стойност над 11 млн. евро.

 • Сръбската нефтохимическа компания Petrohemija търси инвеститори

  До края на годината ще стартира търгът за придобиването на нефтохимическия гигант, базиран в гр. Панчево, Сърбия – Petrohemija. Дружества от Русия, Полша и Румъния изявяват интерес към закупуване на компанията, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Компания Sin Cars представи прототип на български електромобил

  Българската компания Sin Cars представи прототип на първия си електромобил за градска среда, произведен в България – модел L-city, научи Борса.bg. Автомобилът бе демонстриран за първи път по време на Международното автомобилно изложение в Женева през март.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6