Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

ДиТра ООД

ДиТра ООД

https://ditra.bg/

ДиТра ООД е CAD/CAM център на софтуерната компания ТехноЛогика, специализиран в инженерно 3D проектиране и дигитализирано производство. Дружеството е официален партньор за България, Сърбия и Северна Македония на глобалния лидер Dassault Systemes SolidWorks Corp.

 

ДиТра предлага широк набор от комплексни решения за инженерно проектиране, инженерни симулации, програмиране на CNC машини, 3D сканиране, 3D печат и цялостно управление на инженерната дейност.

 

Благодарение на своя дългогодишен опит и доказани традиции в областта на 3D технологиите, компанията може да се похвали с реализирани вече над 1700 CAD/CAM проекти в стотици водещи компании, предприятия и технически ВУЗ-ове. Интелигентните и висококласни решения, които ДиТра предоставя, са широко застъпени в най-различни области на индустрията, като машиностроене, автомобилна индустрия, хранително-вкусова промишленост, краностроене, фина механика и оптика, металообработка, инструментално производство, автоматизация и електрооборудване и др.

 

Дружеството подпомага индустриалното производство с най-модерни софтуерни инструменти за 3D проектиране на DS SolidWorks Corp., които подобряват качеството на изделията, повишават конкурентноспособността и улесняват създаването на иновации. Чрез партньорството си със световния производител Stratasys, ДиТра доставя и интегрира 3D принтери за множество промишлени сектори – машиностроене, електроника, архитектура, дентална медицина и др. А портативните метрологични 3D скенери на утвърдената международна компания Creaform спомагат на стотици български дружества да ускорят многократно процесите по инспекция и обратен инженеринг.

 

Центърът за 3D решения разполага с екип от доказани, висококвалифицирани технически експерти с богати познатия и опит в инженерното 3D проектиране и производство. Доказателство за това е пълният пакет от фирмени сертификати по стандартите на SolidWorks, които единствено ДиТра притежава от всички балкански компании.

ДиТра ООД

Адрес: 1756 София, ж.к. Дървеница, ул. „Софийско поле“ №3
Телефон: 02/91 912 777
E-mail: ditra@technologica.com

Партньори

Промоционални предложения от ДиТра ООД

  • SOLIDWORKS Composer

   SOLIDWORKS Composer

   Възползвайте се от новата промоция на ДиТра и повишете нивото на техническата си комуникация. Закупете SOLIDWORKS Composer сега и създавайте инструкции по-бързо, отколкото някога сте предполагали, че е възможно!

   Промоцията е валидна

   от 29.06.2021 г. до 30.09.2021 г.
  • 3D принтери Stratasys MakerBot METHOD и METHOD X

   3D принтери Stratasys MakerBot METHOD и METHOD X

   Удобен потребителски интерфейс, непрекъснат работен процес и още много. С принтерите Stratasys MakerBot METHOD и METHOD X получавате всичко, което може да се очаква от 3D печата, и то с отстъпка от ДиТра. Вижте!

   Промоцията е валидна

   от 27.04.2021 г. до 30.09.2021 г.

Браншът In Brief

 • Българският AWS доставчик HeleCloud става част от SoftwareONE

  Швейцарският доставчик на софтуерни и облачни технологични решения SoftwareONE придоби HeleCloud – партньор на платформата за облачни услуги Amazon Web Services. Така компанията ще разшири свързаните си с AWS услуги в Европа, Близкия изток и Африка.

 • АББ България организира Ден на отворените врати в клон Петрич

  На 18 септември т.г. от 10:30 до 13:00 ч. АББ България, клон Петрич, организира Ден на отворените врати. В рамките на събитието гостите ще могат да разгледат производствената база и да се запознаят с екипа на дружеството. Посетителите ще научат още за отворените работни позиции и за възможностите за кариерно развитие в АББ България.

 • Южнокорейски инвеститори модернизират ТЕЦ „Mintia“ в Румъния

  Инсталацията работи на въглища и е с мощност от 1.285 GW. Към днешна дата топлоелектрическа централа „Mintia“ е трета по големина в страната, но е извън експлоатация поради липсващи разрешителни документи за опазване на околната среда.

 • Сърбия планира модерен железопътен логистичен център в Суботица

  Инвестицията е част от проекта „Inputrans“, който страната разработва в сътрудничество с партньори от Унгария. „Inputrans“ е трансграничен проект, който също предвижда изграждането на бърза железопътна линия между столиците Белград и Будапеща.

 • Северна Македония инвестира в инсталация за плазмена газификация

  Северна Македония планира изграждането на съоръжение за третиране на отпадъци на стойност 327 млн. евро. Избраната технология за третиране на битови отпадъци няма да отделя вредни емисии във въздуха, като същевременно ще генерира и природен газ.

 • Интригуваща събитийна програма предлага MachTech&InnoTech 2021

  На 14 септември 2021 г. стартира специализираното изложение, посветено на металообработката, индустриалните технологии и автоматизацията MachTech&InnoTech 2021. Форумът ще предложи на своите посетители богата съпътстваща програма.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6