Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Димас Пласт ЕООД

Димас Пласт ЕООД

https://dimasplast.com/

Димас Пласт ЕООД е утвърдена българска компания, създадена през 2004 г., която предлага продукти за обработка на дърво, камък, индустриални и автомобилни детайли. Дружеството функционира като външнотърговска фирма, специализирана във вноса на висококачествени химични продукти за индустрията, строителството и автосервизи, както и на авторепаратурни консумативи и оборудване. Днес компанията е партньор на редица водещи европейски производители. 


Димас Пласт е изключителен представител за България на: Akemi, Kovax, Starcke, Weicon, G-Mate, Anest Iwata, B-Tec, Horn & Bauer, ЕММ – Automotive, B-Tec, PMT, VBSA, Kraftwerk и др.


Димас Пласт дистрибутира продукти и на Festool– немска компания за професионални ръчни електрически и пневматични инструменти, както и на Атлас Копко България, които предлагат винтови и бутални компресори.


Фирмата има собствена търговска марка – CarChemie technology, под която предоставя на клиентите си избрани висококачествени химически продукти и консумативи за автомобилни сервизи от водещи европейски производители.


Качеството на предлаганите от Димас Пласт продукти, както и коректното и бързо обслужване прави фирмата надежден партньор за клиентите ѝ от цялата страна. На тяхно разположение е и младият амбициозен екип на компанията, съставен от квалифицирани специалисти.

Димас Пласт ЕООД

Адрес: София 1574, бул. „Шипченски проход“ 63, п.к. 13

Телефон: 02/978 31 71; 02/490 08 46

Email: info@dimasplast.com

Партньори

Браншът In Brief

 • България Ер Меинтенанс разширява базата на Луфтханза

  България Ер Меинтенанс планира да инвестира 27 млн. лв. в разширяване капацитета на съществуващата база за обслужване и ремонт на самолети, оперирана от Луфтханза Техник София, както и обособяването на Част 145 Организация за техническо обслужване.

 • БТЛ Индъстрийз инвестира във фабрика в гр. Пловдив

  БТЛ Индъстрийз изпълнява сертифициран инвестиционен проект за изграждане на фабрика за производство на електронна медицинска апаратура в гр. Пловдив. Проектът предвижда инвестиции в размер на 10.5 млн. лв. и разкриване на 80 работни позиции.

 • Nidec Corporation планира изграждането на фабрика в Сърбия

  Японската компания Nidec Corporation планира изграждането на база за производство на малки електродвигатели в индустриалната зона в близост до рафинерията в гр. Нови Сад, Сърбия. Ще бъдат разкрити и няколко хиляди работни места.

 • Северна Македония се изкачва в Глобалния иновационен индекс

  Северна Македония зае 57 място в класацията на Глобалния иновационен индекс за 2020 година. Страната се е изкачила с две позиции спрямо предходната и с 27 в сравнение с 2018 г. По отношение на инвестициите от местните институции, страната се изкачва с 6 позиции.

 • Представиха първия мапинг на българската индустрия

  Министерството на икономиката, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Българската работодателска асоциация Иновативни технологии (БРАИТ) представиха първия мапинг на българската индустрия.

 • ABB с уебинар за умното управление на електроенергията

  Днес, 23 септември 2020 г., от 17:00 до 18:00 ч. ABB организира безплатен уебинар, насочен към дигитализацията в управлението на електрическата енергия. Уебинарът ще се проведе на английски език, а водещи ще бъдат трима специалисти от ABB.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6