Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Димас Пласт ЕООД

Димас Пласт ЕООД

https://dimasplast.com/

Димас Пласт ЕООД е утвърдена българска компания, създадена през 2004 г., която предлага продукти за обработка на дърво, камък, индустриални и автомобилни детайли. Дружеството функционира като външнотърговска фирма, специализирана във вноса на висококачествени химични продукти за индустрията, строителството и автосервизи, както и на авторепаратурни консумативи и оборудване. Днес компанията е партньор на редица водещи европейски производители. 


Димас Пласт е изключителен представител за България на: Akemi, Kovax, Starcke, Weicon, G-Mate, Anest Iwata, B-Tec, Horn & Bauer, ЕММ – Automotive, B-Tec, PMT, VBSA, Kraftwerk и др.


Димас Пласт дистрибутира продукти и на Festool– немска компания за професионални ръчни електрически и пневматични инструменти, както и на Атлас Копко България, които предлагат винтови и бутални компресори.


Фирмата има собствена търговска марка – CarChemie technology, под която предоставя на клиентите си избрани висококачествени химически продукти и консумативи за автомобилни сервизи от водещи европейски производители.


Качеството на предлаганите от Димас Пласт продукти, както и коректното и бързо обслужване прави фирмата надежден партньор за клиентите ѝ от цялата страна. На тяхно разположение е и младият амбициозен екип на компанията, съставен от квалифицирани специалисти.

Димас Пласт ЕООД

Адрес: София 1574, бул. „Шипченски проход“ 63, п.к. 13

Телефон: 02/978 31 71; 02/490 08 46

Email: info@dimasplast.com

Партньори

Браншът In Brief

 • ЦЕРБ извърши ремонтни дейности на най-голямата гръцка ВЕЦ

  Централната енергоремонтна база (ЦЕРБ) извърши основен ремонт на най-голямата ВЕЦ в Гърция – Кремаста, съобщиха за Борса.bg от ЦЕРБ. Възложител на поръчката е националната електрическа компания Public Power Corporation, която разполага с 99.7% пазарен дял.

 • БАВ ще проведе курс за автоматизация на ВиК системите

  Центърът за професионално обучение към Българската асоциация по водите (БАВ) организира специализиран курс за автоматизация на ВиК системи, съобщиха за Борса.bg от асоциацията. Курсът ще се проведе от 19 до 21 септември 2022 г.

 • Nidec реализира мащабни инвестиции в България и Сърбия

  Една от най-големите компании в автомобилния сектор в Япония, производителят на електрически двигатели и компоненти Nidec, ще открие развоен център в София, в който до края на 2022 г. ще бъдат наети 100 инженери, научи Борса.bg от Balkanengineer.com.

 • Сърбия си поставя за цел намаляване на емисиите с 40.3% до 2030

  Сърбия представи предварителните си цели за Интегрирания национален енергиен и климатичен план, който разработва. Правителството си поставя за цел да постигне 100 пъти повече слънчева енергия и 10 пъти повече капацитет във вятърните паркове.

 • Schneider Electric обяви резултатите от плана си за устойчивост

  Индексът на Schneider Electric за устойчиво въздействие (SSI) отбеляза стойност 4.17 точки от максимални 10, съобщиха за Борса.bg от Шнайдер Електрик България. Индексът измерва ефективността при екологичното, социално и корпоративно управление (ESG).

 • Макпетрол представи силни финансови резултати в началото на т.г

  За периода януари-юни 2022 г. Макпетрол АД (Скопие, Северна Македония) е постигнала общ приход в размер на 16.33 млрд. денара, което е с 7.43 млрд. денара повече от миналогодишната стойност, научи Борса.bg от Balkanengineer.com.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6