Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Данфосс ЕООД, направление Топлофикационна автоматика

Данфосс ЕООД, направление Топлофикационна автоматика

http://bg.danfoss.com/default.html

Данфос ЕООД, направление Топлофикационна автоматика е част от Данфосс България – фирма, добре позната на българския пазар с техническите си изделия и решения в областта на трите основни направления на концерна: Отопление, Задвижвания и Хладилна техника.

 

Данфосс "Топлофикационна автоматика" е водеща компания в отоплителната промишленост, предлагаща широка гама компоненти и решения за генериране, разпределение и потребление на топлинна енергия, осигуряващи комфорт и икономия на енергия в домове и сгради.

 

Оторизиран сервизен партньор на Данфосс е дружеството ИТА КОМ, което извършвагаранционен и извънгаранционен сервиз, монтаж, настройка и пускане в експлоатация на продуктите от направление Топлофикационна автоматика.

 

Стремежът на компанията се изразява в непрекъснато подобряване продуктите и сервизното обслужване с цел изграждане на стабилни и дълготрайни взаимоотношения с клиенти и бизнес партньори по цялата верига.

Данфосс ЕООД, направление Топлофикационна автоматика

Адрес:  София 1510, ул. "Резбарска" №5

Телефон: 02/942 49 10

E-mail: danfoss.bg@danfoss.com

Браншът In Brief

 • Симпозиум посветен на строителството ще се проведе в Румъния

  Двудневен симпозиум, посветен на компютърните технологии в строителното инженерство ще се състои 30 и 31 май 2019 г. в Румъния, съобщиха за Борса.bg организаторите от строителния факултет на университета в румънския град Яш.

 • Филкаб ще доставя кабели на ЧЕЗ България

  Утвърдената българска компания в областта на електротехниката и автоматизацията Филкаб сключи три договора от началото на годината за доставка на кабели с ЧЕЗ Разпределение България, научи Борса.bg. Сделките са на обща прогнозна стойност 8.7 млн. лв.

 • Фесто Производство бележи скок във финансовите показатели

  Фесто Производство, водещ производител на сензори и електроника и част от групата на германския концерн Festo, е сред най-бързо развиващите се заводи през 2017 г. Предприятието бележи скок на приходите с над 40% спрямо предходната година.

 • Германска фирма търси доставчици в автомобилостроенето

  Германската фирма Eissmann Group Automotive, водещ световен производител на управляващи модули на автомобили от висок клас, търси доставчици, които имат опит в областта на производството на механизми за прикрепяне и инструменти за каширане.

 • Мултивак България ще участва в „Храни и напитки в туризма”

  Мултивак България, дъщерно дружество на Multivac – лидер в опаковъчните решения, ще вземе участие в професионалния форум „Храни и напитки в туризма”, съобщиха от фирмата. Събитието ще се проведе на 15 ноември 2018 г. в Гранд Хотел Кемпински, Банско.

 • Ромгаз ще инвестира в химическата промишленост

  Най-големият румънски производител на природен газ – държавната Ромгаз, има намерение да инвестира в химическата индустрия. Стратегията за развитие на дружеството вече включва и интереси към производството на торове.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6