Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Данфосс ЕООД, направление Топлофикационна автоматика

Данфосс ЕООД, направление Топлофикационна автоматика

http://bg.danfoss.com/default.html

Данфос ЕООД, направление Топлофикационна автоматика е част от Данфосс България – фирма, добре позната на българския пазар с техническите си изделия и решения в областта на трите основни направления на концерна: Отопление, Задвижвания и Хладилна техника.

 

Данфосс "Топлофикационна автоматика" е водеща компания в отоплителната промишленост, предлагаща широка гама компоненти и решения за генериране, разпределение и потребление на топлинна енергия, осигуряващи комфорт и икономия на енергия в домове и сгради.

 

Оторизиран сервизен партньор на Данфосс е дружеството ИТА КОМ, което извършвагаранционен и извънгаранционен сервиз, монтаж, настройка и пускане в експлоатация на продуктите от направление Топлофикационна автоматика.

 

Стремежът на компанията се изразява в непрекъснато подобряване продуктите и сервизното обслужване с цел изграждане на стабилни и дълготрайни взаимоотношения с клиенти и бизнес партньори по цялата верига.

Данфосс ЕООД, направление Топлофикационна автоматика

Адрес:  София 1510, ул. "Резбарска" №5

Телефон: 02/942 49 10

E-mail: danfoss.bg@danfoss.com

Браншът In Brief

 • Македония с планове за модернизация на енергийната си мрежа

  В края на септември беше подписано споразумение за модернизиране на подстанция 400/110 kV в Дуброво, Македония, на стойност 4.7 млн. евро. Сделката беше сключена между електроенергийния системен оператор на Македония (MEPSO), Siemens и Siskon.

 • Италианският архитект Бенини с лекция в УАСГ

  Камара на архитектите в България (КАБ) и Университет по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) организират лекция на италианския архитект Данте Бенини, която ще се проведе на 17 октомври в УАСГ, съобщиха за Борса.bg от университета.

 • Фирма Чех Пласт изгражда ново производствено хале

  3.5 млн. лв. влага българският производител на дограма Чех Пласт в изграждането на ново производствено хале и прилежащата му инфраструктура, както и в покупката на модерни машини. Това е най-голямата частна инвестиция в Община Враца през последните години.

 • Каменица изгражда мултифункционален комплекс

  Каменица започна изграждането на мултифункционален комплекс, част от който ще бъдат микропивоварна и посетителски център, научи Борса.bg от в-к Марица. Стойността на инвестицията е близо 2 млн евро.

 • Руски компании проявяват интерес към енергетиката ни

  Руски компании в областта на енергетиката проявяват интерес към проекти в страната ни. Това стана ясно по време на заседание на Работна група „Енергетика", научи Борса.bg от Министерство на енергетиката.

 • Siemens оттегли участието си от Osram Licht

  Siemens продаде дела си в производителя на осветителни тела Osram Licht срещу 1.2 млрд. евро, обявиха за Борса.bg от международната компания. Продажната цена на акциите е 65.05 евро за брой.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6