Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Данфосс ЕООД, сегмент Отопление

Данфосс ЕООД, сегмент Отопление

http://heating.danfoss.bg/home/#/

Данфосс ЕООД, сегмент Отопление e отделът за електрическо подово отопление на Данфосс, е европейски лидер в производството на интелигентни системи за електрическо подово отопление, както и за решения за външни приложения. DEVI е утвърден производител на системи за топене на лед и сняг, отопление на тръби и защита от замръзване.

 

Фирмата е основана преди повече от 70 години. В началото на 2003 г. се присъединява към най-голямата индустриална компания в Дания – Данфосс, водеща в производството на елементи за отоплителни, охладителни и климатични инсталации.

 

Отделът за електрическо подово отопление на Danfoss осигурява работа на приблизително 500 служители, от които близо 300 работят в двете им високо-технологични фабрики във Vejle, сертифицирани според (ISO 9001, ISO 14001 и OHSAS 18001).

Данфосс ЕООД, сегмент Отопление

Адрес: София 1510, ул. „Резбарска” №5

Телефон: 02/962 69 29

E-mail: bulgaria@devi.com

Браншът In Brief

 • Мениджър на Теси ще бъде лектор на Cloud Sofia Summit

  Анита Стоянова, продуктов мениджър направление „Електрически бойлери“ в Теси, ще бъде специален гост-лектор на деветото издание на Cloud Sofia Summit. Събитието ще се състои на 20 ноември 2019 г. от 9:00 ч. в София Хотел Балкан, научи Борса.bg от фирмата.

 • Сърбия ще разработва платформа за изкуствен интелект с Huawei

  Сръбското правителство подписа Меморандум за разбирателство с китайската мултинационална технологична компания Huawei за разработването на платформа за изкуствен интелект, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • United Group придобива българския телеком оператор Vivacom

  Водещата телекомуникационна и медийна компания в Югоизточна Европа United Group подписа договор за придобиването на най-големия български оператор Vivacom, научи Борса.bg от съобщение на дружеството. Сделката е на стойност 1.2 млрд. евро.

 • Bosch открива нови офиси и лаборатории за 7 млн. евро в Румъния

  Немският технологичен разработчик Bosch откри нова сграда с офисно пространство и изпитвателни лаборатории към румънския си завод в Трансилвания. Инвестицията е на стойност 7 млн. евро, научи още Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Huf Group разширява научно-изследователския си център в Румъния

  Немският производител на заключващи системи за автомобилната индустрия Huf Group премества и разширява центъра си за развитие в гр. Тимишоара, Румъния. Дружеството ще разполага с 2000 кв. м. нови офис площи в модерна сграда по проекта ISHO в града.

 • Панхим откри нов цех за екструдиране на листове за 10 млн. лева

  На 30 октомври 2019 г. Панхим откри нов цех за екструдиране на листове в производствената си база в гр. Стара Загора. Проектът е на обща стойност от 10 млн. лева и включва изграждането на нова производствена база и въвеждане на иновативна екструдираща линия.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6