Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Данфосс ЕООД, сегмент Отопление

Данфосс ЕООД, сегмент Отопление

http://heating.danfoss.bg/home/#/

Данфосс ЕООД, сегмент Отопление e отделът за електрическо подово отопление на Данфосс, е европейски лидер в производството на интелигентни системи за електрическо подово отопление, както и за решения за външни приложения. DEVI е утвърден производител на системи за топене на лед и сняг, отопление на тръби и защита от замръзване.

 

Фирмата е основана преди повече от 70 години. В началото на 2003 г. се присъединява към най-голямата индустриална компания в Дания – Данфосс, водеща в производството на елементи за отоплителни, охладителни и климатични инсталации.

 

Отделът за електрическо подово отопление на Danfoss осигурява работа на приблизително 500 служители, от които близо 300 работят в двете им високо-технологични фабрики във Vejle, сертифицирани според (ISO 9001, ISO 14001 и OHSAS 18001).

Данфосс ЕООД, сегмент Отопление

Адрес: София 1510, ул. „Резбарска” №5

Телефон: 02/962 69 29

E-mail: bulgaria@devi.com

Обяви за работа от Данфосс ЕООД, сегмент Отопление

Браншът In Brief

 • Къде се намира Македония по отношение на цифровизацията?

  Основни фактори за развиване на цифровото бъдеще на страната биват готовността на държавата и компаниите, фокусирани върху инвестициите в този сектор, както и информираността на гражданите да използват подобни услуги.

 • БДЖ подписа договор на стойност 55.5 млн. лева със Siemens

  Български държавни железници (БДЖ) и Siemens сключиха договор за доставката на 10 нови електрически локомотива на стойност 55.5 млн. лева без ДДС. Това е първата сериозна инвестиция в подновяване на тяговия подвижен състав на компанията от 15 години насам.

 • Jadar Resources откри ценни находища на литий и бор в Сърбия

  Австралийската компания Jadar Resources откри потенциални находища с литий и бор на територията на община Рековац, Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Ценните метали са незаменими при производството на батерии и електрически превозни средства.

 • Българска фирма с умна камера, измерваща телесна температура

  Българската IoT фирма Алтерко Роботикс представи умна камера за дистанционно измерване на телесна температура само за 0.5 s, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Иновацията, наречена MyKi Tcam, се отличава също с точност на работа от +/- 0.3 °C.

 • Русенска фирма инвестира 5.3 млн. лева в преработвателен завод

  Русенската компания Агрола Екоинвест ще инвестира 5.3 млн. лева в завод за преработване на плодове в с. Новград, община Ценово. Предприятието ще разполага с обща площ от 3850 кв.м и ще бъде финансирано по Програмата за развитие на селските райони.

 • Македонската компания TeachHoot с онлайн платформа за обучение

  TeachHoot е една от компаниите, започнали образователната революция на онлайн частните уроци в Северна Македония. Фирмата разработва платформа за изцяло онлайн обучение, помагаща на учениците да намерят най-подходящия учител за тях.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6