Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Гюринг-България ЕООД

Гюринг-България ЕООД

www.guehring-bg.net

Гюринг-България ЕООД е дъщерно дружество на утвърдения немски производител на ротационни металообработващи инструменти Guehring.

 

Към богатото продуктово портфолио на компанията спадат различни по размери и предназначение металорежещи инструменти, включително фрези, свредла, метчици, райбери, зенкери, ножодържачи, мултифункционални инструменти и др.

 

Със своя високотехнологичен потенциал, инструментите на Guehring допринасят за повишаване конкурентноспособността на многобройни производители. Инструментите на фирмата правят производствения процес много по-бърз и рентабилен, спомагайки за намаляването на технологичното време и за изработването на изделия с изключително точни размери.

 

Българското дружество доставя инструменти и технологични решения на редица водещи компании у нас, в т.ч. Фесто, Магна Пауъртрейн ЕООД, ВСК Кентавър – Динамика, Капрони АД, Импулс – Габрово, ЕПИК, Монтана Хидравликс, Палфингер – България, Инокс Инженеринг, Силкотех - България ООД, Арсенал АД – Казанлък, ВМЗ – Сопот, Аркус – Лясковец, Астроида ООД – гр. Панагюрище, Пневматика Серта – Кърджали, ХЕС АД – Ямбол и много други по-големи и малки фирми, занимаващи се с обработка на метали.  

Гюринг-България ЕООД

Адрес: София 1164, ул."Цанко Церковски" 58

Телефон: 02/963 00 13; 0895 641 247

E-mail: m.marinova@guehring-bg.net; m.mitkov@guehring-bg.net

 

Офис в Габрово

Адрес: Габрово 5300, ул. „Райчо Каролев” №1 стая 312

Телефон: 066/800 701; 066/804 460; 0885 312 634

E-mail:plamengenev@guehring-bg.net; d.dedev@guehring-bg.net; r.hristov@guehring-bg.net

Браншът In Brief

 • Линамар-Монтюпе представи своята екопрограма

  На 25 юни 2020 г. в гр. Русе се проведе заседание на Временната комисия за проучване на всички факти и обстоятелства, свързани със замърсяването на атмосферния въздух и за отпадъците в община Русе, в която взеха участие представители на Линамар-Монтюпе.

 • Продължава строежът на магистралата Кичево-Охрид в Македония

  Продължават строителството на магистралата между градовете Кичево и Охрид в Северна Македония. По-рано властите в страната дадоха обещание тази година приоритетно да бъде завършен строежът на отсечката между с. Върбяни и Охрид.

 • Либхер отново бе спонсор на фестивала Дефиле „Вино и гурме“

  „На 27 и 28 юни за шеста година Старият град в Пловдив стана домакин на фестивала Дефиле „Вино и гурме“, научи Борса.bg от един от спонсорите на събитието Либхер-Хаусгерете Марица“. Събитието откриха музикантите от „Биг бенд Пловдив“.

 • Сърбия осигурява благоприятни условия за технологичните стартъпи

  През последното десетилетие редица технологични предприемачи са стартирали свои компании в Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEnginner.com, който цитира Бранко Милутинович, един от основателите на гейминг компанията Nordeus.

 • Алкомет ще произвежда автомобилни части за немски бранд

  Алкомет ще инвестира над 13.5 млн. евро за производството на автомобилни части. Дружеството ще реализира на пазара елементи за ходовата част на автомобила и за акумулатори на електроавтомобили за немски автомобилен лидер.

 • Wizz Air откри нова база в Румъния

  Авиокомпанията Wizz Air откри нова база в румънския град Бакъу, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Това е 31-вата база на нискотарифните авиолинии и през ноември т.г. в нея ще бъдат разположени два самолета Airbus A320 за летището в града.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6