Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Грундфос „Сградно строителство“

Грундфос „Сградно строителство“

http://bg.grundfos.com/

Грундфос България ЕООД е дъщерно дружество на датската компания Грундфос – водещ производител на помпи в света. Основните продукти, които фирмата произвежда, са циркулационни помпи за отоплителни и климатични системи, както и центробежни помпи за индустрията, водоснабдяване, отпадни води и дозиране.

 

С повече от 60 годишна история, компанията днес е най-големият производител на циркулационни помпи в света, покривайки приблизително 50% от световния пазар. В допълнение към това, Грундфос произвежда стандартни и потопяеми двигатели, както и най-съвременна електроника за наблюдение и контрол на помпи.

 

Стратегията на компанията е фокусирана върху техниките и технологията на бъдещето, зависещи от енергийната ефективност, новите форми на енергия и екологичното производство. Фирмата влага средства за насърчаване устойчивото развитие и укрепване взаимоотношенията между самите компании, с клиентите и с бизнес партньорите й.

Грундфос „Сградно строителство“

гр. София 1592, р-н Слатина, ул. "Източна Тангента" 100

Телефон: 02/492 22 00

 

гр. Варна 9020, ул. "Ян Хунияди" 31

Телефон: 052/505 100; 0882 881 265

 

Дистрибутор Индустриални продукти: херметични взривозащитени помпи, гр. София

Телефон: 02/876 12 89; 02/816 45 30; 0889 896 897; 0894 406 760

 

E-mail: ilva@abv.bg; varzanov@abv.bg

Браншът In Brief

 • Мениджър на Теси ще бъде лектор на Cloud Sofia Summit

  Анита Стоянова, продуктов мениджър направление „Електрически бойлери“ в Теси, ще бъде специален гост-лектор на деветото издание на Cloud Sofia Summit. Събитието ще се състои на 20 ноември 2019 г. от 9:00 ч. в София Хотел Балкан, научи Борса.bg от фирмата.

 • Сърбия ще разработва платформа за изкуствен интелект с Huawei

  Сръбското правителство подписа Меморандум за разбирателство с китайската мултинационална технологична компания Huawei за разработването на платформа за изкуствен интелект, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • United Group придобива българския телеком оператор Vivacom

  Водещата телекомуникационна и медийна компания в Югоизточна Европа United Group подписа договор за придобиването на най-големия български оператор Vivacom, научи Борса.bg от съобщение на дружеството. Сделката е на стойност 1.2 млрд. евро.

 • Bosch открива нови офиси и лаборатории за 7 млн. евро в Румъния

  Немският технологичен разработчик Bosch откри нова сграда с офисно пространство и изпитвателни лаборатории към румънския си завод в Трансилвания. Инвестицията е на стойност 7 млн. евро, научи още Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Huf Group разширява научно-изследователския си център в Румъния

  Немският производител на заключващи системи за автомобилната индустрия Huf Group премества и разширява центъра си за развитие в гр. Тимишоара, Румъния. Дружеството ще разполага с 2000 кв. м. нови офис площи в модерна сграда по проекта ISHO в града.

 • Панхим откри нов цех за екструдиране на листове за 10 млн. лева

  На 30 октомври 2019 г. Панхим откри нов цех за екструдиране на листове в производствената си база в гр. Стара Загора. Проектът е на обща стойност от 10 млн. лева и включва изграждането на нова производствена база и въвеждане на иновативна екструдираща линия.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6