Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Грейт Мастър ЕООД / GreMa 3D

Грейт Мастър ЕООД / GreMa 3D

https://www.grema3d.bg

Грейт Мастър ЕООД е българска инженерингова и производствена компания, създадена през 2006 г. и специализирана в производство на нестандартно дребносерийно оборудване, иновативни продукти, изграждане на съоръжения и инсталации, предоставяне на превантивна или планова поддръжка, проектиране и печат на 3D модели с FDM/FFF и DLP/LCD технология. От 2014 г. дружеството приема ново маркетингово наименование –  GreMa 3D, и разширява обхвата на своята дейност с вноса и търговията на 3D решения и технологии от водещи производители.

 

Портфолиото от продукти и услуги на GreMa 3D включва богата гама от висококачествени 3D принтери, 3D скенери, CAD софтуер, пълен набор от материали, консумативи, аксесоари, оборудване за постобработка на детайлите, обучение, гаранционно и извънгаранционно обслужване. Фирмата предлага още цялостна реализация на 3D проекти и модели с уникален дизайн, в т.ч. анализ, проектиране, моделиране, сканиране, помощ в краен контрол, печат и постобработка, и разполага със собствено оборудване за демонстрация или помощ на клиентите.

 

Дружеството има множество успешно завършени проекти от различни сектори на индустрията, включително автомобилостроене, военна промишленост, хранително-вкусова промишленост, текстилна промишленост, химическа промишленост, строителство, частния сектор и др.

 

Основна мисия на GreMa 3D е да предостави на своите клиенти качествени, надеждни и високоефективни реални решения за бързо прототипиране, точен краен контрол, възстановяване и обратен инженеринг, производство на малки и средни серии, които да допринесат за подобряване на производителността, оптимизиране на разходите и по-добра конкурентноспособност.

Грейт Мастър ЕООД / GreMa 3D

Адрес: гр. Русе, ул. „Люляк“ №11
Телефон: 0888 100 273
E-mail: office@grema3d.com

Партньори

Промоционални предложения от Грейт Мастър ЕООД / GreMa 3D

  • 3D писалка за бонбони Polaroid

   3D писалка за бонбони Polaroid

   Искате ли да хапвате изключително вкусни и в същото време здравословни бонбони в домашни условия? Вече е възможно с 3D писалката CandyPlay от производителя Polaroid. Зарадвайте Вашите деца или направете подарък за себе си с предложението от GreMa 3D – българска компания, която развива дейността си в сферата на 3D технологиите.

   Промоцията е валидна

   от 02.02.2023 г. до 28.02.2023 г.

Браншът In Brief

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6