Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

ГоПроджект ЕООД / GoProject

ГоПроджект ЕООД / GoProject

https://goproject-bg.com/

ГоПроджект ЕООД е българска компания, развиваща дейност в сферата на професионалния инженеринг, теглоизмерването и автоматизацията на индустриалните процеси. Дружеството е оторизиран представител и дистрибутор за България на фирма Schenck Process Europe GmbH (Германия), Schenck Process UK (Великобритания) и Schenck Process s.r.o. (Чехия), специализирани в производството на индустриални електронни везни и дозиращи системи, както и на чешкия производител на магнитни сепаратори Sollau s.r.o.

 

ГоПроджект предлага на пазара у нас пълна гама теглоизмервателни изделия, включително автомобилни везни, ж.п. везни, кранови везни, лентови везни, платформени везни, теглителни системи при производство на стомана и чугун, теглови датчици; дозиращи системи; вибрационни питатели, сита и сепаратори; системи за прахоулавяне и филтриране на въздух; решения за механично транспортиране на материали; системи за пневматичен транспорт; решения за автоматизация и диагностика; системи за алтернативни горива; системи за електростатични филтри (ЕSP); измервателна електроника; софтуерни решения и др. Те намират широко приложение в най-различни индустриални сектори, като химическа промишленост, минна индустрия, металургия, енергетика и комунални услуги, хранително-вкусова промишленост, земеделие и аграрна индустрия, фармацевтична промишленост, транспорт и др.

 

Компанията предоставя още професионални консултации, внедряване на предлаганото оборудване, ремонт, доставка на резервни части, гаранционен и следгаранционен сервиз и обучение на персонала.

 

Фирмата разполага с екип от доказани и висококвалифицирани специалисти с богат професионален опит в областта на инженеринга, измервателните технологии и автоматизацията на производството.

 

Основна мисия на дружеството е да се развива като надежден, сигурен и доверен партньор за своите клиенти, предлагайки бързо, коректно и качествено обслужване, внедряване на иновативни продукти, бърза доставка и конкурентни цени.

ГоПроджект ЕООД / GoProject

Адрес: 1592 София, ж.к. Дружба 1, бл. 65, вх. Б, ап. 94

Телефон: 0889 385 748

E-mail: g.dimitrov@goproject-bg.com

Партньори

Браншът In Brief

  • ACWA Power продаде фотоволтаична централа в България

    ACF Renewable Energy Limited, дъщерно дружество на ACWA Power, финализира продажбата на своя 100-процентов дял в ACWA Power CF Karad PV Park EAD – собственик на фотоволтаичната електроцентрала с мощност 60.4 MWp в с. Караджалово.

  • Ще бъде създадена Агенция за научни изследвания и иновации

    Правителството одобри постановление за създаването на Държавна агенция за научни изследвания и иновации, съобщава Investor.bg. Тя ще разработва и изпълнява политиката по научни изследвания, иновации и трансфер на технологии в България.

  • Компании стартират работа в индустриален парк Марково

    Приключи строителството на първите два обекта в индустриален парк Марково, съобщава Investor.bg. Още пет фирми са в процес на проектиране и изграждане на логистичните си центрове и скоро ще посрещнат своите клиенти и служители.

  • Technosteel строи фабрика в Сърбия

    Италианската компания Technosteel планира да изгради нова производствена база в община Рума, Сърбия. Плановете на компанията са строежът да бъде финализиран през март или април 2021 г. След това Technosteel предвижда изграждането на още три съоръжения до 2023 г.

  • OMV Petrom и Enel X инсталират 10 станции за е-мобили в Румъния

    OMV Petrom и Enel X România ще инсталират 10 станции за бързо зареждане на електрически автомобили в бензиностанциите OMV и Petrom в следващите месеци. Съоръженията ще бъдат разположени в обхват от около 380 km по основните пътища в страната.

  • Progress със сделка за закупуване на Chef

    Софтуерната компания Progress e подписала окончателно споразумение за придобиване на световния лидер в сферата на DevOps и DevSecOps Chef. Сделката възлиза на 220 млн. долара, а процедурата се очаква да бъде финализирана през октомври 2020 г.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6