Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Галика - клон АД

Галика - клон АД

http://www.galika.com/welcome.bg.php

Галика България е клон на интернационалната компания Galika AG – лидер в областта на производственото оборудване и технологиите. Фирмата е партньор с водещи производители на металообработващи и измервателни машини.

 

Тя извършва инженерингова и сервизна дейност – предлага цялостен пакет услуги по продажба на машини за инструментално и индустриално производство с доставка, монтаж, обучение и дори финансиране. Сервизните инженери на организацията са с широк профил на компетенции и могат индивидуално или в екип да решават свързаните с машините проблеми.

 

За своите клиенти Галика е водещ партньор за технологии, приложения и качество на производствени машини. Компанията провежда непрекъснато вътрешни и външни обучения на своите специалисти и съумява да комуникира със своите клиенти динамично, активно, съзнателно и компетентно. Като пазарен лидер в търговията с металообработващи машини, тя насърчава и изисква лидерство. 

Галика - клон АД

Адрес: София 1000, ул. 6-ти септември 6-Б

Телефон: 02/981 09 76 

E-mail: office@galika.bgm.zwetkowa@galika.bg

 

Партньори

Браншът In Brief

 • Етем и Gestamp създават две съвместни предприятия в България

  Етем България и Gestamp North Europe Services получиха одобрение от Европейската комисия и турските органи за защита на конкуренцията за съвместното създаване на две предприятия в България, информираха за Борса.bg от BalkanEnigneer.com.

 • Фесто Производство стана част от Webit Festival

  От 13 до 15 май 2019 г. в гр. София се проведе европейският форум за технически и иновативни върхови постижения – Webit Festival. Един от участниците, които демонстрираха своите технологични новости, бе Фесто Производство, информираха за Борса.bg.

 • MTU Aero Engines ще отвори нов завод в Сърбия

  Немската компания MTU Aero Engines, която се занимава с производството на софтуери, компоненти и двигатели за авиацията, ще отвори нов завод в гр. Стара Пазова, Сърбия. Първоначално в новия завод ще бъдат наети около 450 служители.

 • Milestone Systems отвори нов офис в София

  Софтуерната компания Milestone Systems, която се занимава с разработване на софтуер за видеонаблюдение, замени стария си офис в гр. София с по-голям, научи Борса.bg. В новия офис на Майлстоун Системс България ще работят около 150 служители.

 • Lidl отвори вратите на първия си логистичен център в Румъния

  Немската верига супермаркети Lidl отвори вратите на първия си логистичен център в Източна Румъния, който се намира близо до град Роман, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Новата придобивка на компанията ще обслужва и 50 магазина Lidl в Молдова.

 • Българи купиха Telekom Albania

  Българският бизнесмен Спас Русев и предприемачът Елвин Гури финализираха сделката за покупката на Telekom Albania със заплащане на договорената цена от 50 млн. евро, научи Борса.bg. Telekom Albania e вторият по големина мобилен оператор на Балканите.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6