Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

ВП Брандс Интернешънъл АД

ВП Брандс Интернешънъл АД

https://vp-brands.com/bg

ВП Брандс Интернешънъл АД (VP Brands International) е лидер в производството на висококачествени спиртни напитки. Компанията притежава модерни заводи за алкохол в региона, покривайки 80 пазара в цял свят. В нея работят близо 1500 експерти.  

 

В портфолиото на компанията се включват утвърдени брандове за водка, уиски, джин, ракия, мастика, мента, бренди и узо. Сред най-популярните ѝ марки са ракия „Пещерска“, водка FLIRT, уиски Black Ram, мента „Пещера“ и мастика „Пещера“.   

 

Ключово за развитието на компанията са постоянните инвестиции в най-модерните технологии и стриктният контрол на всеки етап от производството – от суровината до готовата продукция.

 

Високите изисквания за стойност на крайния продукт неминуемо дават резултат в припознаването на ВП Брандс Интернешънъл за надежден производител на алкохолни напитки, който не спира да се развива и да надскача постиженията си.

ВП Брандс Интернешънъл АД

Адрес: гр. София, България, бул. „Цариградско шосе“ 101
Тел.: 02/807 20 11
E-mail: office@vp-brands.com

Обяви за работа от ВП Брандс Интернешънъл АД

Браншът In Brief

 • Международна делегация посети предприятия на ФЕРО Инвест

  Делегация от 30 души от организации и институции в областта на енергетиката, енергийната ефективност, енергийния преход, зелената енергия и опазването на околната среда от Франция, Австрия, Швейцария, Словения, Румъния, България, Украйна.

 • Delgaz Grid ще инвестира в електро и газоразпределителните мрежи

  Румънският дистрибутор на електроенергия и природен газ Delgaz Grid, член на германската група E.ON, планира да инвестира около 2.2 милиарда евро в мрежите, които управлява, до 2030 г. Това научи Ботрса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Софтуерната компания Ampeco ще разшири пазарните си позиции

  В края на януари т.г.българската компания Ampeco, която предоставя цялостни софтуерни решения за доставчиците на услуги за зареждане на електрически превозни средства, обяви, че е получила финансиране в размер на 13 млн. долара в рунд от Серия А.

 • Първият плаващ соларен парк в Монтана ще заработи до 4 години

  Πъpвият плaвaщ coлapeн пapĸ в Бългapия мoжe дa зapaбoти дo 4 гoдини. Toй щe ce нaмиpa нa тepитopиятa нa язoвиp Oгocтa. Пъpвoнaчaлнo плaнoвeтe ca били тoзи пapĸ дa бъдe c мoщнocт oĸoлo 1 GW, нo в ĸpaйнa cмeтĸa мoщнocттa щe бъдe мeждy 500 и 800 MW, научи Борса.bg.

 • Завърши строежът на ПСПВ в Шумен

  Строежът на пречиствателната станция за питейни води за водоснабдителната система на Шумен е напълно завършен, научи Борса.bg от БТА. Това съобщи инж. Дочко Дочев, който осъществява надзора на станцията и изпълнението на Лот 2.

 • В Русе стартира строежът на разпределителен център на Антон Вилл

  В гр. Русе започна изграждането на нов разпределителен център на фирмата производител на дамски облекла от естествени и синтетични тъкани Антоан Вилл, научи Борса.bg от БТА. Сградата се очаква да бъде на площ от около 1200 m².

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6