Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

ВП Брандс Интернешънъл АД

ВП Брандс Интернешънъл АД

https://vp-brands.com/bg

ВП Брандс Интернешънъл АД (VP Brands International) е лидер в производството на висококачествени спиртни напитки. Компанията притежава модерни заводи за алкохол в региона, покривайки 80 пазара в цял свят. В нея работят близо 1500 експерти.  

 

В портфолиото на компанията се включват утвърдени брандове за водка, уиски, джин, ракия, мастика, мента, бренди и узо. Сред най-популярните ѝ марки са ракия „Пещерска“, водка FLIRT, уиски Black Ram, мента „Пещера“ и мастика „Пещера“.   

 

Ключово за развитието на компанията са постоянните инвестиции в най-модерните технологии и стриктният контрол на всеки етап от производството – от суровината до готовата продукция.

 

Високите изисквания за стойност на крайния продукт неминуемо дават резултат в припознаването на ВП Брандс Интернешънъл за надежден производител на алкохолни напитки, който не спира да се развива и да надскача постиженията си.

ВП Брандс Интернешънъл АД

Адрес: гр. София, България, бул. „Цариградско шосе“ 101
Тел.: 02/807 20 11
E-mail: office@vp-brands.com

Обяви за работа от ВП Брандс Интернешънъл АД

Браншът In Brief

 • Френската компания Akwel ще стартира производство в България

  Френският производител на автомобилни компоненти Akwel планира да открие завод в Плевен, България, научи Борса.bg от Balkanengineer.com. Компанията възнамерява да прехвърли част от своите мощности от съществуващия си завод в Турция към България.

 • Конкурсът на БАСФ за иноватори приема кандидати до 30 септември

  Срокът за подаване на кандидатури за конкурса „БАСФ Иновейшън Хъб 2022“ на химическата компания БАСФ ще продължи до полунощ на 30 септември, научи Борса.bg от БТА. Конкурсът предоставя финансова подкрепа за развитието на най-добрите иноватори и стартъпи.

 • Shwarz разширява веригата хипермаркети Kaufland в Румъния

  Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) отпусна заем в размер на 100 млн. евро на германската група Schwarz, научи Борса.bg от Balkanengineer.com. Средствата ще се използват за разширението на търговската верига Kaufland в Румъния и Молдова.

 • Нов център за информационни технологии в София от Amadeus Sofia

  „Амадеус София Лабс“ отваря център за информационни технологии в гр. София, за което получи сертификат клас „А“ по реда на Закона за насърчаване на инвестициите, научи Борса.bg от Economy.bg. Размерът на инвестицията е за близо половин милион лева.

 • ГБИТК организира конференция на тема „Кръгова икономика“

  На 29 септември 2022 г. Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) и Advantage Austria София организират конференция на тема „Кръгова икономика“, научи Борса.bg от ГБИТК. На събитието ще се представят публични политики и програми.

 • България ще доставя електроенергия на Северна Македония

  След сделка между премиерите на България и Северна Македония, Гълъб Донев и Димитър Ковачевски, България ще достави 200 MWh електроенергия на Северна Македония, за да помогне на страната да смекчи последиците от енергийната криза, научи Борса.bg.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6