Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Висман ЕООД

Висман ЕООД

http://www.viessmann.bg/

Висман ЕООД е дъщерно дружество на немската компания Viessmann Group – водещ производител на отоплителни системи в световен мащаб.  Както навсякъде по света, така и в България, фирмата предлага богата продуктова гама с доказано качество за всички енергоносители и за всякакви мощности – за всяко приложение Висман има подходящо системно решение с отоплителна техника, без значение дали е едно- или двуфамилна къща, голяма жилищна сграда, индустриален или обществен обект, или пък топлофикационно дружество.

 

Важен елемент от дейността на компанията е работата на сервизния отдел, в който работят висококвалифицирани специалисти, които могат да съдействат с компетентна консултация и подходящи технически решения по всяко време.

 

Продължавайки линията на Академията Viessmann и съобразявайки се с динамиката на пазара, дружеството съумява да поддържа нивото на своите служители чрез подходящи обучения и специализирани семинари. 

Висман ЕООД

Адрес: София 1404, бул. България“ 109, сгр. Вертиго

Телефон: 02/958 93 53; 02/854 90 41 

E-mail: info-bg@viessmann.com

Браншът In Brief

 • ACWA Power продаде фотоволтаична централа в България

  ACF Renewable Energy Limited, дъщерно дружество на ACWA Power, финализира продажбата на своя 100-процентов дял в ACWA Power CF Karad PV Park EAD – собственик на фотоволтаичната електроцентрала с мощност 60.4 MWp в с. Караджалово.

 • Ще бъде създадена Агенция за научни изследвания и иновации

  Правителството одобри постановление за създаването на Държавна агенция за научни изследвания и иновации, съобщава Investor.bg. Тя ще разработва и изпълнява политиката по научни изследвания, иновации и трансфер на технологии в България.

 • Компании стартират работа в индустриален парк Марково

  Приключи строителството на първите два обекта в индустриален парк Марково, съобщава Investor.bg. Още пет фирми са в процес на проектиране и изграждане на логистичните си центрове и скоро ще посрещнат своите клиенти и служители.

 • Technosteel строи фабрика в Сърбия

  Италианската компания Technosteel планира да изгради нова производствена база в община Рума, Сърбия. Плановете на компанията са строежът да бъде финализиран през март или април 2021 г. След това Technosteel предвижда изграждането на още три съоръжения до 2023 г.

 • OMV Petrom и Enel X инсталират 10 станции за е-мобили в Румъния

  OMV Petrom и Enel X România ще инсталират 10 станции за бързо зареждане на електрически автомобили в бензиностанциите OMV и Petrom в следващите месеци. Съоръженията ще бъдат разположени в обхват от около 380 km по основните пътища в страната.

 • Progress със сделка за закупуване на Chef

  Софтуерната компания Progress e подписала окончателно споразумение за придобиване на световния лидер в сферата на DevOps и DevSecOps Chef. Сделката възлиза на 220 млн. долара, а процедурата се очаква да бъде финализирана през октомври 2020 г.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6