Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Висман ЕООД

Висман ЕООД

http://www.viessmann.bg/

Висман ЕООД е дъщерно дружество на немската компания Viessmann Group – водещ производител на отоплителни системи в световен мащаб.  Както навсякъде по света, така и в България, фирмата предлага богата продуктова гама с доказано качество за всички енергоносители и за всякакви мощности – за всяко приложение Висман има подходящо системно решение с отоплителна техника, без значение дали е едно- или двуфамилна къща, голяма жилищна сграда, индустриален или обществен обект, или пък топлофикационно дружество.

 

Важен елемент от дейността на компанията е работата на сервизния отдел, в който работят висококвалифицирани специалисти, които могат да съдействат с компетентна консултация и подходящи технически решения по всяко време.

 

Продължавайки линията на Академията Viessmann и съобразявайки се с динамиката на пазара, дружеството съумява да поддържа нивото на своите служители чрез подходящи обучения и специализирани семинари. 

Висман ЕООД

Адрес: София 1404, бул. България“ 109, сгр. Вертиго

Телефон: 02/958 93 53; 02/854 90 41 

E-mail: info-bg@viessmann.com

Промоционални предложения от Висман ЕООД

  • Газов котел Viessmann Vitodens 100-W

   Газов котел Viessmann Vitodens 100-W

   Не рискувайте студените дни да ви заварят неподготвени. Вземете високоефективния газов котел Vitodens 100-W с доказаното качество на Viessmann! Само сега с 10% отстъпка от Висман България!

   Промоцията е валидна

   от 27.09.2019 г. до 30.11.2019 г.

Браншът In Brief

 • Сърбия ще строи инсталация за генериране на енергия от отпадъци

  Международен консорциум сключи договор с Европейската банка за възстановяване и развитие и Международната финансова корпорация за финансиране на проект за изграждане на инсталация за енергия от отпадъци в Сърбия.

 • Bosch разкри инженеринг център за софтуер в столицата

  Немският технологичен гигант Bosch отвори врати на първия инженеринг център в столичния „София Тех Парк“. В новия център вече близо 200 софтуерни специалисти разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия.

 • Продавай успешно в Румъния и Гърция с eCommerce Academy

  На 31 октомври и 1 ноември 2019 г. в гр. София, България, ще се проведе четвъртото издание на събитието „Продавай успешно в Румъния“, което от т.г. се превъща в „Продавай успешно в Румъния и Гърция“. Мероприятието се организира от eCommerce Academy.

 • Македония в отлично икономическо сътрудничество със Словения

  Търговията между Македония и Словения бележи ръст от 10% за последните 10 години. По данни от анализ на Стопанската камара на Северна Македония стокообменът между двете страни през 2018 г. се оценява на 237.7 млн. евро.

 • Продукт на Festo е вписан в книгата на Гинес

  „Иновацията BionicOpter, разработена от Festo, е вписана в Книгата за световните рекорди на Гинес за 2020 г. като най-голямото летящо насекомо-робот”, информираха от Фесто ЕООД. Движението на устройството се доближава в максимална степен до това на водното конче.

 • Булконс Първомай модернизира производството си за 5 млн. лева

  Булконс Първомай инвестира 5 млн. лева в модернизиране на цеховете си и закупуване на изцяло ново оборудване за производство на лютеница. Новата поточна линия на компанията беше официално открита на 1 октомври 2019 г., научи Борса.bg от съобщение на производителя.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6