Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Вило България ЕООД

Вило България ЕООД

http://www.wilo.bg/

Вило България ЕООД е дъщерно дружество на международно утвърдената немска компания Wilo Group – водещ производител на помпи, помпени системи за отопление, климатизация, водоснабдяване, отпадни и дренажни води.

 

С повече от 140-годишна история, компанията е силно ангажирана с научноизследователска и развойна дейност и напоследък все по-често предлага на пазара цели индивидуални решения, а не просто отделни продукти.

 

Компанията има над 7000 служители в повече от 60 филиала по света, което й осигурява силно интернационално присъствие и й дава възможност да отговоря на силно нарастващата нужда от високо производителни технологии навсякъде по света.

 

Днес Вило е вече синоним за иновативни, високотехнологични, индустриални решения.

Вило България ЕООД

Централен офис

Адрес: 1125 София, бул. „Г. М. Димитров“ № 54, ет. 3

Телефон: 02/970 19 70

E-mail: wilo@wilo.com

 

Сервизна база

Адрес: 1712 София, ул. „Инж. Георги Белов“ № 2

Телефон: 0700 19456

E-mail: info@wilo.bg 

Браншът In Brief

 • Къде се намира Македония по отношение на цифровизацията?

  Основни фактори за развиване на цифровото бъдеще на страната биват готовността на държавата и компаниите, фокусирани върху инвестициите в този сектор, както и информираността на гражданите да използват подобни услуги.

 • БДЖ подписа договор на стойност 55.5 млн. лева със Siemens

  Български държавни железници (БДЖ) и Siemens сключиха договор за доставката на 10 нови електрически локомотива на стойност 55.5 млн. лева без ДДС. Това е първата сериозна инвестиция в подновяване на тяговия подвижен състав на компанията от 15 години насам.

 • Jadar Resources откри ценни находища на литий и бор в Сърбия

  Австралийската компания Jadar Resources откри потенциални находища с литий и бор на територията на община Рековац, Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Ценните метали са незаменими при производството на батерии и електрически превозни средства.

 • Българска фирма с умна камера, измерваща телесна температура

  Българската IoT фирма Алтерко Роботикс представи умна камера за дистанционно измерване на телесна температура само за 0.5 s, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Иновацията, наречена MyKi Tcam, се отличава също с точност на работа от +/- 0.3 °C.

 • Русенска фирма инвестира 5.3 млн. лева в преработвателен завод

  Русенската компания Агрола Екоинвест ще инвестира 5.3 млн. лева в завод за преработване на плодове в с. Новград, община Ценово. Предприятието ще разполага с обща площ от 3850 кв.м и ще бъде финансирано по Програмата за развитие на селските райони.

 • Македонската компания TeachHoot с онлайн платформа за обучение

  TeachHoot е една от компаниите, започнали образователната революция на онлайн частните уроци в Северна Македония. Фирмата разработва платформа за изцяло онлайн обучение, помагаща на учениците да намерят най-подходящия учител за тях.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6