Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Вило България ЕООД

Вило България ЕООД

http://www.wilo.bg/

Вило България ЕООД е дъщерно дружество на международно утвърдената немска компания Wilo Group – водещ производител на помпи, помпени системи за отопление, климатизация, водоснабдяване, отпадни и дренажни води.

 

С повече от 140-годишна история, компанията е силно ангажирана с научноизследователска и развойна дейност и напоследък все по-често предлага на пазара цели индивидуални решения, а не просто отделни продукти.

 

Компанията има над 7000 служители в повече от 60 филиала по света, което й осигурява силно интернационално присъствие и й дава възможност да отговоря на силно нарастващата нужда от високо производителни технологии навсякъде по света.

 

Днес Вило е вече синоним за иновативни, високотехнологични, индустриални решения.

Вило България ЕООД

Централен офис

Адрес: 1125 София, бул. „Г. М. Димитров“ № 54, ет. 3

Телефон: 02/970 19 70

E-mail: wilo@wilo.com

 

Сервизна база

Адрес: 1712 София, ул. „Инж. Георги Белов“ № 2

Телефон: 0700 19456

E-mail: info@wilo.bg 

Промоционални предложения от Вило България ЕООД

  • Циркулационни помпи Wilo

   Циркулационни помпи Wilo

   Циркулационна помпа Wilo си купи, подарък ти вземи и 5-годишна гаранция получи! На есенното изобилие от оферти още днес се наслади и качествена помпа от Вило България си осигури! 

   Промоцията е валидна

   от 10.10.2019 г. до 30.11.2019 г.

Браншът In Brief

 • Сърбия ще строи инсталация за генериране на енергия от отпадъци

  Международен консорциум сключи договор с Европейската банка за възстановяване и развитие и Международната финансова корпорация за финансиране на проект за изграждане на инсталация за енергия от отпадъци в Сърбия.

 • Bosch разкри инженеринг център за софтуер в столицата

  Немският технологичен гигант Bosch отвори врати на първия инженеринг център в столичния „София Тех Парк“. В новия център вече близо 200 софтуерни специалисти разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия.

 • Продавай успешно в Румъния и Гърция с eCommerce Academy

  На 31 октомври и 1 ноември 2019 г. в гр. София, България, ще се проведе четвъртото издание на събитието „Продавай успешно в Румъния“, което от т.г. се превъща в „Продавай успешно в Румъния и Гърция“. Мероприятието се организира от eCommerce Academy.

 • Македония в отлично икономическо сътрудничество със Словения

  Търговията между Македония и Словения бележи ръст от 10% за последните 10 години. По данни от анализ на Стопанската камара на Северна Македония стокообменът между двете страни през 2018 г. се оценява на 237.7 млн. евро.

 • Продукт на Festo е вписан в книгата на Гинес

  „Иновацията BionicOpter, разработена от Festo, е вписана в Книгата за световните рекорди на Гинес за 2020 г. като най-голямото летящо насекомо-робот”, информираха от Фесто ЕООД. Движението на устройството се доближава в максимална степен до това на водното конче.

 • Булконс Първомай модернизира производството си за 5 млн. лева

  Булконс Първомай инвестира 5 млн. лева в модернизиране на цеховете си и закупуване на изцяло ново оборудване за производство на лютеница. Новата поточна линия на компанията беше официално открита на 1 октомври 2019 г., научи Борса.bg от съобщение на производителя.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6