Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Вило България ЕООД

Вило България ЕООД

http://www.wilo.bg/

Вило България ЕООД е дъщерно дружество на международно утвърдената немска компания Wilo Group – водещ производител на помпи, помпени системи за отопление, климатизация, водоснабдяване, отпадни и дренажни води.

 

С повече от 140-годишна история, компанията е силно ангажирана с научноизследователска и развойна дейност и напоследък все по-често предлага на пазара цели индивидуални решения, а не просто отделни продукти.

 

Компанията има над 7000 служители в повече от 60 филиала по света, което й осигурява силно интернационално присъствие и й дава възможност да отговоря на силно нарастващата нужда от високо производителни технологии навсякъде по света.

 

Днес Вило е вече синоним за иновативни, високотехнологични, индустриални решения.

Вило България ЕООД

Централен офис

Адрес: 1125 София, бул. „Г. М. Димитров“ № 54, ет. 3

Телефон: 02/970 19 70

E-mail: wilo@wilo.com

 

Сервизна база

Адрес: 1712 София, ул. „Инж. Георги Белов“ № 2

Телефон: 0700 19456

E-mail: info@wilo.bg 

Обяви за работа от Вило България ЕООД

Браншът In Brief

 • ACWA Power продаде фотоволтаична централа в България

  ACF Renewable Energy Limited, дъщерно дружество на ACWA Power, финализира продажбата на своя 100-процентов дял в ACWA Power CF Karad PV Park EAD – собственик на фотоволтаичната електроцентрала с мощност 60.4 MWp в с. Караджалово.

 • Ще бъде създадена Агенция за научни изследвания и иновации

  Правителството одобри постановление за създаването на Държавна агенция за научни изследвания и иновации, съобщава Investor.bg. Тя ще разработва и изпълнява политиката по научни изследвания, иновации и трансфер на технологии в България.

 • Компании стартират работа в индустриален парк Марково

  Приключи строителството на първите два обекта в индустриален парк Марково, съобщава Investor.bg. Още пет фирми са в процес на проектиране и изграждане на логистичните си центрове и скоро ще посрещнат своите клиенти и служители.

 • Technosteel строи фабрика в Сърбия

  Италианската компания Technosteel планира да изгради нова производствена база в община Рума, Сърбия. Плановете на компанията са строежът да бъде финализиран през март или април 2021 г. След това Technosteel предвижда изграждането на още три съоръжения до 2023 г.

 • OMV Petrom и Enel X инсталират 10 станции за е-мобили в Румъния

  OMV Petrom и Enel X România ще инсталират 10 станции за бързо зареждане на електрически автомобили в бензиностанциите OMV и Petrom в следващите месеци. Съоръженията ще бъдат разположени в обхват от около 380 km по основните пътища в страната.

 • Progress със сделка за закупуване на Chef

  Софтуерната компания Progress e подписала окончателно споразумение за придобиване на световния лидер в сферата на DevOps и DevSecOps Chef. Сделката възлиза на 220 млн. долара, а процедурата се очаква да бъде финализирана през октомври 2020 г.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6