Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

ВиВ - Изоматик ООД

ВиВ - Изоматик ООД

http://www.viv-isomatic.com/

ВиВ - Изоматик ООД е утвърдена българска фирма, извършваща търговска и инженерингова дейност в областта на автоматизацията и електроразпределението. Компанията предлага цялостна продуктова гама нисковолтова комутационна апаратура, клеми, захранвания, защити от пренапрежения, кабели и аксесоари, инструменти и преносими измервателни прибори.

 

Инженеринговата дейност на фирмата обхваща проектиране, асемблиране и монтаж на контролни и разпределителни ел.табла, изпълнение на строително-монтажни работи по част електрически инсталации НН, контрол на достъп, слаботокови инсталации и др.

 

ВиВ - Изоматик разполага и с цех за производство на табла за електроразпределение и автоматизация, оборудван със съвременни машини за обработка на изделията.

 

Фирмата е представител за България на водещи европейски производители, сред които GE Energy Services Industrial Solutions, Phoenix Contact, Lapp Kabel, Klauke Textron Greenlee, Circutor S.A, JEAN MÜLLER, Lovato Electric, PCE Merz, Pizzato Elettrica и др.

 

Високото качество, подходът "в услуга на клиента"  и професионализмът на специалистите във ВиВ - Изоматик ООД налагат фирмата като надежден и коректен  партньор със сериозно присъствие на българския пазар повече от 20 години.

ВиВ - Изоматик ООД

Адрес: София 1680, ул. Пирин 40А

Телефон: 02/958 31 11, 02/958 63 40, 02/439 05 09, 02/439 05 10

E-mail: office@viv-isomatic.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Jacobs Douwe Egberts е вложил над 5 млн. лв. в завода в България

  Производителят на кафе и чай Jacobs Douwe Egberts (JDE) е вложил над 5.6 млн. лева в разширяването и модернизацията на фабриката за кафе в Костинброд, България, откакто заводът е част от JDE, научи Борса.bg от сайта Еconomy.bg, който цитира вицепрезидента на JDE Крис Брайтън.

 • България Ер Меинтенанс разширява базата на Луфтханза

  България Ер Меинтенанс планира да инвестира 27 млн. лв. в разширяване капацитета на съществуващата база за обслужване и ремонт на самолети, оперирана от Луфтханза Техник София, както и обособяването на Част 145 Организация за техническо обслужване.

 • БТЛ Индъстрийз инвестира във фабрика в гр. Пловдив

  БТЛ Индъстрийз изпълнява сертифициран инвестиционен проект за изграждане на фабрика за производство на електронна медицинска апаратура в гр. Пловдив. Проектът предвижда инвестиции в размер на 10.5 млн. лв. и разкриване на 80 работни позиции.

 • Nidec Corporation планира изграждането на фабрика в Сърбия

  Японската компания Nidec Corporation планира изграждането на база за производство на малки електродвигатели в индустриалната зона в близост до рафинерията в гр. Нови Сад, Сърбия. Ще бъдат разкрити и няколко хиляди работни места.

 • Северна Македония се изкачва в Глобалния иновационен индекс

  Северна Македония зае 57 място в класацията на Глобалния иновационен индекс за 2020 година. Страната се е изкачила с две позиции спрямо предходната и с 27 в сравнение с 2018 г. По отношение на инвестициите от местните институции, страната се изкачва с 6 позиции.

 • Представиха първия мапинг на българската индустрия

  Министерството на икономиката, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Българската работодателска асоциация Иновативни технологии (БРАИТ) представиха първия мапинг на българската индустрия.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6