Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Вентех ЕООД

Вентех ЕООД

http://www.ventech.bg/

Вентех ЕООД е българско дружество, развиващо дейност в областта на дистрибуцията на оборудване за индустриално приложение, както и инженеринг на дезинфектиращи инсталации.

 

Компанията предлага на пазара у нас техниката и техническите изделия на водещи европейски производители, включително центробежни помпи, мембранни пневматични помпи, варелни помпи, дозиращи помпи (мембранни, бутални, специални конструкции), бътерфлай клапи, хлор-газ дозиращи инсталации за дезинфекция на питейни или отпадъчни води, уреди за измерване концентрацията на хлор-газ във въздуха и на остатъчен хлор във водите и др.

 

Фирмата предлага още инженеринг в сферата на дезинфекцията на пречиствателните станции за питейни и отпадъчни води, в т.ч. консултации, проектиране, доставка и пуск на дезинфекциращи системи.

 

Вентех разполага с високо квалифицирани и доказани специалисти в областта на дезинфекцията, особено при работата с хлораторни станции (ХС).

 

През последните години, като подизпълнител, компанията е реализирала успешно множество проекти и обекти по водната инфраструктура на страната, финансирани по оперативни програми на Европейския съюз. Дружеството е предпочитан доставчик за редица български индустриални компании, както и на голяма част от ВиК дружествата в България.  

Вентех ЕООД

Адрес: София, ж.к. Красно село, бл. 195, вх.Б ет.7 ап.47

Телефон: 0882 852 266; 0888 468 038; 0879 141 797

E-mail: ventech@ventech.bg; ventech@abv.bg

Браншът In Brief

 • ACWA Power продаде фотоволтаична централа в България

  ACF Renewable Energy Limited, дъщерно дружество на ACWA Power, финализира продажбата на своя 100-процентов дял в ACWA Power CF Karad PV Park EAD – собственик на фотоволтаичната електроцентрала с мощност 60.4 MWp в с. Караджалово.

 • Ще бъде създадена Агенция за научни изследвания и иновации

  Правителството одобри постановление за създаването на Държавна агенция за научни изследвания и иновации, съобщава Investor.bg. Тя ще разработва и изпълнява политиката по научни изследвания, иновации и трансфер на технологии в България.

 • Компании стартират работа в индустриален парк Марково

  Приключи строителството на първите два обекта в индустриален парк Марково, съобщава Investor.bg. Още пет фирми са в процес на проектиране и изграждане на логистичните си центрове и скоро ще посрещнат своите клиенти и служители.

 • Technosteel строи фабрика в Сърбия

  Италианската компания Technosteel планира да изгради нова производствена база в община Рума, Сърбия. Плановете на компанията са строежът да бъде финализиран през март или април 2021 г. След това Technosteel предвижда изграждането на още три съоръжения до 2023 г.

 • OMV Petrom и Enel X инсталират 10 станции за е-мобили в Румъния

  OMV Petrom и Enel X România ще инсталират 10 станции за бързо зареждане на електрически автомобили в бензиностанциите OMV и Petrom в следващите месеци. Съоръженията ще бъдат разположени в обхват от около 380 km по основните пътища в страната.

 • Progress със сделка за закупуване на Chef

  Софтуерната компания Progress e подписала окончателно споразумение за придобиване на световния лидер в сферата на DevOps и DevSecOps Chef. Сделката възлиза на 220 млн. долара, а процедурата се очаква да бъде финализирана през октомври 2020 г.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6