Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Вентех ЕООД

Вентех ЕООД

http://www.ventech.bg/

Вентех ЕООД е българско дружество, развиващо дейност в областта на дистрибуцията на оборудване за индустриално приложение, както и инженеринг на дезинфектиращи инсталации.

 

Компанията предлага на пазара у нас техниката и техническите изделия на водещи европейски производители, включително центробежни помпи, мембранни пневматични помпи, варелни помпи, дозиращи помпи (мембранни, бутални, специални конструкции), бътерфлай клапи, хлор-газ дозиращи инсталации за дезинфекция на питейни или отпадъчни води, уреди за измерване концентрацията на хлор-газ във въздуха и на остатъчен хлор във водите и др.

 

Фирмата предлага още инженеринг в сферата на дезинфекцията на пречиствателните станции за питейни и отпадъчни води, в т.ч. консултации, проектиране, доставка и пуск на дезинфекциращи системи.

 

Вентех разполага с високо квалифицирани и доказани специалисти в областта на дезинфекцията, особено при работата с хлораторни станции (ХС).

 

През последните години, като подизпълнител, компанията е реализирала успешно множество проекти и обекти по водната инфраструктура на страната, финансирани по оперативни програми на Европейския съюз. Дружеството е предпочитан доставчик за редица български индустриални компании, както и на голяма част от ВиК дружествата в България.  

Вентех ЕООД

Адрес: София, ж.к. Красно село, бл. 195, вх.Б ет.7 ап.47

Телефон: 0882 852 266; 0888 468 038; 0879 141 797

E-mail: ventech@ventech.bg; ventech@abv.bg

Браншът In Brief

 • Българският AWS доставчик HeleCloud става част от SoftwareONE

  Швейцарският доставчик на софтуерни и облачни технологични решения SoftwareONE придоби HeleCloud – партньор на платформата за облачни услуги Amazon Web Services. Така компанията ще разшири свързаните си с AWS услуги в Европа, Близкия изток и Африка.

 • АББ България организира Ден на отворените врати в клон Петрич

  На 18 септември т.г. от 10:30 до 13:00 ч. АББ България, клон Петрич, организира Ден на отворените врати. В рамките на събитието гостите ще могат да разгледат производствената база и да се запознаят с екипа на дружеството. Посетителите ще научат още за отворените работни позиции и за възможностите за кариерно развитие в АББ България.

 • Южнокорейски инвеститори модернизират ТЕЦ „Mintia“ в Румъния

  Инсталацията работи на въглища и е с мощност от 1.285 GW. Към днешна дата топлоелектрическа централа „Mintia“ е трета по големина в страната, но е извън експлоатация поради липсващи разрешителни документи за опазване на околната среда.

 • Сърбия планира модерен железопътен логистичен център в Суботица

  Инвестицията е част от проекта „Inputrans“, който страната разработва в сътрудничество с партньори от Унгария. „Inputrans“ е трансграничен проект, който също предвижда изграждането на бърза железопътна линия между столиците Белград и Будапеща.

 • Северна Македония инвестира в инсталация за плазмена газификация

  Северна Македония планира изграждането на съоръжение за третиране на отпадъци на стойност 327 млн. евро. Избраната технология за третиране на битови отпадъци няма да отделя вредни емисии във въздуха, като същевременно ще генерира и природен газ.

 • Интригуваща събитийна програма предлага MachTech&InnoTech 2021

  На 14 септември 2021 г. стартира специализираното изложение, посветено на металообработката, индустриалните технологии и автоматизацията MachTech&InnoTech 2021. Форумът ще предложи на своите посетители богата съпътстваща програма.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6