Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Вентех ЕООД

Вентех ЕООД

http://www.ventech.bg/

Вентех ЕООД е българско дружество, развиващо дейност в областта на дистрибуцията на оборудване за индустриално приложение, както и инженеринг на дезинфектиращи инсталации.

 

Компанията предлага на пазара у нас техниката и техническите изделия на водещи европейски производители, включително центробежни помпи, мембранни пневматични помпи, варелни помпи, дозиращи помпи (мембранни, бутални, специални конструкции), бътерфлай клапи, хлор-газ дозиращи инсталации за дезинфекция на питейни или отпадъчни води, уреди за измерване концентрацията на хлор-газ във въздуха и на остатъчен хлор във водите и др.

 

Фирмата предлага още инженеринг в сферата на дезинфекцията на пречиствателните станции за питейни и отпадъчни води, в т.ч. консултации, проектиране, доставка и пуск на дезинфекциращи системи.

 

Вентех разполага с високо квалифицирани и доказани специалисти в областта на дезинфекцията, особено при работата с хлораторни станции (ХС).

 

През последните години, като подизпълнител, компанията е реализирала успешно множество проекти и обекти по водната инфраструктура на страната, финансирани по оперативни програми на Европейския съюз. Дружеството е предпочитан доставчик за редица български индустриални компании, както и на голяма част от ВиК дружествата в България.  

Вентех ЕООД

Адрес: София, ж.к. Красно село, бл. 195, вх.Б ет.7 ап.47

Телефон: 0882 852 266; 0888 468 038; 0879 141 797

E-mail: ventech@ventech.bg; ventech@abv.bg

Браншът In Brief

 • Къде се намира Македония по отношение на цифровизацията?

  Основни фактори за развиване на цифровото бъдеще на страната биват готовността на държавата и компаниите, фокусирани върху инвестициите в този сектор, както и информираността на гражданите да използват подобни услуги.

 • БДЖ подписа договор на стойност 55.5 млн. лева със Siemens

  Български държавни железници (БДЖ) и Siemens сключиха договор за доставката на 10 нови електрически локомотива на стойност 55.5 млн. лева без ДДС. Това е първата сериозна инвестиция в подновяване на тяговия подвижен състав на компанията от 15 години насам.

 • Jadar Resources откри ценни находища на литий и бор в Сърбия

  Австралийската компания Jadar Resources откри потенциални находища с литий и бор на територията на община Рековац, Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Ценните метали са незаменими при производството на батерии и електрически превозни средства.

 • Българска фирма с умна камера, измерваща телесна температура

  Българската IoT фирма Алтерко Роботикс представи умна камера за дистанционно измерване на телесна температура само за 0.5 s, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Иновацията, наречена MyKi Tcam, се отличава също с точност на работа от +/- 0.3 °C.

 • Русенска фирма инвестира 5.3 млн. лева в преработвателен завод

  Русенската компания Агрола Екоинвест ще инвестира 5.3 млн. лева в завод за преработване на плодове в с. Новград, община Ценово. Предприятието ще разполага с обща площ от 3850 кв.м и ще бъде финансирано по Програмата за развитие на селските райони.

 • Македонската компания TeachHoot с онлайн платформа за обучение

  TeachHoot е една от компаниите, започнали образователната революция на онлайн частните уроци в Северна Македония. Фирмата разработва платформа за изцяло онлайн обучение, помагаща на учениците да намерят най-подходящия учител за тях.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6