Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Вебер Етикетен България ООД

Вебер Етикетен България ООД

http://weberetikettenbg.com/

Вебер Етикетен България ООД е водеща българска компания, специализирана в производство и продажба на самозалепващи се етикети основно за маркировка и проследяване на продукти. Дружеството е основано като съвместно предприятие на Weber Marking Systems, член на групата Bluhm Weber Group, и българската фирма СИС 45 ЕООД.

 

Асортиментът от произвеждани изделия на Вебер Етикетен България включва: самозалепващи и несамозалепващи етикети, картонени етикети, билети, фолийни етикети и етикети със специално предназначение. Всички те са изработвани от различни материали с разнообразни форми и цветове и са приложими за работа с баркод принтери, етикетиращи везни, ръчни и автоматични апликатори, Print & Apply системи и др.

 

Етикетите, които Вебер Етикетен България предлага на българския и европейския пазар, са широко разстъпени в редица индустриални отрасли, сред които електротехника, електроника, автомобилостроене, текстилна промишленост и др.

 

Благодарение на флексо печатащите машини, с които предприятието разполага, Вебер Етикетен България предлага гъвкавост и бързина при изпълнението на поръчки за печат. В резултат компанията се е утвърдила като сигурен, надежден и доверен партньор на стотици български и чуждестранни фирми.

 

Чрез фирма СИС 45 ЕООД, съучредител и основен дилър на Вебер Етикетен България, дружеството предоставя на своите клиенти не само отделни устройства, но и цялостни решения за маркиране, проследяване и контрол на произвежданите изделия, започвайки от отчитането на заготовките, през тяхното поетапно преработване, до създаването на готов, краен продукт. 

Вебер Етикетен България ООД

Адрес: 5147 с. Мерданя, общ. Лясковец, обл. Велико Търново, ул. „Христо Ботев“ №27

Телефон: 0884 775 556, 0887 761 142

E-mail: orders@weberetikettenbg.com

Браншът In Brief

 • Българският AWS доставчик HeleCloud става част от SoftwareONE

  Швейцарският доставчик на софтуерни и облачни технологични решения SoftwareONE придоби HeleCloud – партньор на платформата за облачни услуги Amazon Web Services. Така компанията ще разшири свързаните си с AWS услуги в Европа, Близкия изток и Африка.

 • АББ България организира Ден на отворените врати в клон Петрич

  На 18 септември т.г. от 10:30 до 13:00 ч. АББ България, клон Петрич, организира Ден на отворените врати. В рамките на събитието гостите ще могат да разгледат производствената база и да се запознаят с екипа на дружеството. Посетителите ще научат още за отворените работни позиции и за възможностите за кариерно развитие в АББ България.

 • Южнокорейски инвеститори модернизират ТЕЦ „Mintia“ в Румъния

  Инсталацията работи на въглища и е с мощност от 1.285 GW. Към днешна дата топлоелектрическа централа „Mintia“ е трета по големина в страната, но е извън експлоатация поради липсващи разрешителни документи за опазване на околната среда.

 • Сърбия планира модерен железопътен логистичен център в Суботица

  Инвестицията е част от проекта „Inputrans“, който страната разработва в сътрудничество с партньори от Унгария. „Inputrans“ е трансграничен проект, който също предвижда изграждането на бърза железопътна линия между столиците Белград и Будапеща.

 • Северна Македония инвестира в инсталация за плазмена газификация

  Северна Македония планира изграждането на съоръжение за третиране на отпадъци на стойност 327 млн. евро. Избраната технология за третиране на битови отпадъци няма да отделя вредни емисии във въздуха, като същевременно ще генерира и природен газ.

 • Интригуваща събитийна програма предлага MachTech&InnoTech 2021

  На 14 септември 2021 г. стартира специализираното изложение, посветено на металообработката, индустриалните технологии и автоматизацията MachTech&InnoTech 2021. Форумът ще предложи на своите посетители богата съпътстваща програма.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6