Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

БулEлектрик Груп ООД

БулEлектрик Груп ООД

http://bulelectricgroup.com/

БулEлектрик Груп ООД е българска компания, стартирала началото на своята дейност като доставчик на продукти и решения за големи индустриални, обществени и телекомуникационни проекти. Сега фирмата разработва и внедрява иновативни, ефективни и ефикасни решения в областта на електроснабдяването и автоматизацията. 

 

Основни направления в дейността на БулEлектрик Груп са: 

 - Проектиране, доставка, инженеринг и въвеждане в експлоатация на системи в областта на електроснабдяването и автоматизацията; 

 - Продукти и системи за измерване; 

 - Продукти и системи за сигурност на захранването; 

 - Продукти и системи за контрол на качество на енергията; 

 - Продукти и системи за структурни кабелни мрежи; 

 - Системи за автоматизация на дома, обществени и индустриални обекти. 

 

Сред решенията, които компанията предлага на пазара у нас, са: проектиране, инженеринг и асемблиране на индустриални табла и шкафове, типово изпитани табла, комутационно и защитно оборудване, силови трансформатори, системи за токоразпределение, комуникационни системи, ключове и контакти за дома, обществени сгради и индустрия. Към продуктовото портфолио на фирмата попадат още мрежови анализатори, софтуер за енергиен мониторинг, електромери, диференциални, измервателни релета и релета за контрол на изолацията, аналогови преобразуватели, цифрови измервателни прибори, трансформатори с вграден аналогов преобразувател, прибори за синхронизации, измервателни трансформатори и шунтове, аналогови измервателни прибори с аларма, броячи на работни часове и уреди за контрол фазова последователност и др. 

 

Булелектрик Груп е партньор на световно утвърдени производители, като: 

 - Legrand – Булелектрик Груп е дистрибутор и инженерингов партньор на лидера в производството на електрически и цифрови сградни инфраструктури Legrand. 

 - BTicino, Италия – утвърдена марка в България и Европа за продукти за дома, обществени сгради, индустрия, жилищна автоматизация, част от групата Legrand.  

 - IME, Италия – лидер в производството на продукти и системи за измерване на електрически величини и качество на енергията, Булелектрик Груп е единствен и официален представител на компанията, част от групата Legrand.

 - Vantage Controls, САЩ – световен лидер в областта на продукти и системи за автоматизации на големи жилищни и обществени сгради. Американска компания, част от групата Legrand. БулЕлектирк Груп е сертифициран системен интегратор и официален дилър на Vantage controls за територията на България.

 - IDE, Испания – Булелектрик Груп е дистрибутор на производителя на електрически табла, пластмасови и метални кутии и индустриални ключове и контакти, сертифициран с най-високо качество испански производител.

 - Rittal, Германия – множество от решенията на Булелектрик Груп включват електрически табла, шкафове и решения от европейския производител.

БулEлектрик Груп ООД

Адрес:1612 София, ул. бул. Овча купел № 2

Телефон: 02/850 56 90; 0878 260 266

E-mail: office@bulelectricgroup.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Българският AWS доставчик HeleCloud става част от SoftwareONE

  Швейцарският доставчик на софтуерни и облачни технологични решения SoftwareONE придоби HeleCloud – партньор на платформата за облачни услуги Amazon Web Services. Така компанията ще разшири свързаните си с AWS услуги в Европа, Близкия изток и Африка.

 • АББ България организира Ден на отворените врати в клон Петрич

  На 18 септември т.г. от 10:30 до 13:00 ч. АББ България, клон Петрич, организира Ден на отворените врати. В рамките на събитието гостите ще могат да разгледат производствената база и да се запознаят с екипа на дружеството. Посетителите ще научат още за отворените работни позиции и за възможностите за кариерно развитие в АББ България.

 • Южнокорейски инвеститори модернизират ТЕЦ „Mintia“ в Румъния

  Инсталацията работи на въглища и е с мощност от 1.285 GW. Към днешна дата топлоелектрическа централа „Mintia“ е трета по големина в страната, но е извън експлоатация поради липсващи разрешителни документи за опазване на околната среда.

 • Сърбия планира модерен железопътен логистичен център в Суботица

  Инвестицията е част от проекта „Inputrans“, който страната разработва в сътрудничество с партньори от Унгария. „Inputrans“ е трансграничен проект, който също предвижда изграждането на бърза железопътна линия между столиците Белград и Будапеща.

 • Северна Македония инвестира в инсталация за плазмена газификация

  Северна Македония планира изграждането на съоръжение за третиране на отпадъци на стойност 327 млн. евро. Избраната технология за третиране на битови отпадъци няма да отделя вредни емисии във въздуха, като същевременно ще генерира и природен газ.

 • Интригуваща събитийна програма предлага MachTech&InnoTech 2021

  На 14 септември 2021 г. стартира специализираното изложение, посветено на металообработката, индустриалните технологии и автоматизацията MachTech&InnoTech 2021. Форумът ще предложи на своите посетители богата съпътстваща програма.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6