Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Булуърк Къмпани ООД / Bulwork

Булуърк Къмпани ООД / Bulwork

https://www.bulwork.net/bg

Булуърк Къмпани ООД (Bulwork) е агенция за подбор на персонал в България, която специализира в сферата на информационните технологии и аутсорсинг процесите. Компанията е основана през 2000 г. и оттогава е лидер в подбора на персонал за различни софтуерни и хардуерни компании, както и за центрове за техническа поддръжка и ИТ отделите на водещи банкови и държавни институции. Bulwork работи както с големия, така и с малкия и среден бизнес. HR компанията помага и на стартъп фирмите в сектора да изградят бързо и ефективно своя ключов екип.

 

Услугите на компанията включват намиране на постоянна или временна работа на ИТ специалисти, консултиране на фирми от сектора, HR и аутсорсинг решения, извършване на проучвания и обучения в сферата на човешките ресурси, оценка на персонала, изграждане на работодателска марка и HR одит.

 

Bulwork се откроява със своите иновативни подходи за набиране на кадри и разполага с голяма база данни за намиране на ИТ кандидати и такива за извършване на аутсорсинг услуги. HR компанията оперира с повече от 240 български и международни компании и притежава най-голяма мрежа от ИТ специалисти в България. Bulwork предлага високо ниво на обслужване както на клиентите си, така и на търсещите работа кандидати.

 

Компанията се стреми да развива и подобрява нивото на кандидатите на пазара на труда в ИТ сектора, ето защо предлага следните безплатни възможности:

 • Консултация за предлаганите работни места в ИТ сферата;
 • Съвети относно кариерно развитие и заплащане в сектора;
 • Насоки за изготвяне на CV и професионална подготовка за интервю за работа.

 

Bulwork се стреми да създава партньорства с нестопански организации и образователни центрове с цел да подпомогне и насочи обучаващите се младежи в тяхното професионално развитие и реализация.

Булуърк Къмпани ООД / Bulwork

Адрес: София, бул. „Цариградско шосе“ Nº 15, 3-ти вход, ет. 1 (над партер)
Телефон: 0898 774 990
E-mail: office@bulwork.com

Адрес: Пловдив, ул. „Евлоги Георгиев“ № 3, ет. 4
Телефон: 0886 466 579, 0898 774 991
E-mail: plovdiv@bulwork.com

Адрес: Ямбол, ул. „Иван Вазов“ № 1, ет. 2, ап. 2 (срещу входа на х-л „Диана Палас“)
Телефон: 0897 952 425
E-mail: yambol@bulwork.com 

Обяви за работа от Булуърк Къмпани ООД / Bulwork

Браншът In Brief

 • Завод за фотоволтаични модули ще бъде изграден в Ямбол

  В Ямбол, България, ще бъде изграден завод за производство на фотоволтаични модули, научи Борса.bg от BalkanЕngineer.com. Инвестицията е в размер на 6.5 млн. евро, а строителството ще стартира през април догодина. Заводът се очаква да заработи до края на 2023 г.

 • Управителят на Геотхемин инж. Цоло Вутов получи важно отличие

  На тържествена церемония проф. дтн инж. Цоло Вутов, управител на групата Геотехмин, получи наградата „Подкрепа за млади таланти“ на в-к „Стандарт“, научи Борса.bg от компанията. Събитието бе предшествано от форум на тема „Бранд България. Докосни Чудесата".

 • ВЕИ секторът у нас постигна рекорден ръст на печалбата през 2021

  Секторът на възобновяеми енергийни източници (ВЕИ) в България отбеляза рекорден ръст на нетната печалбата през 2021 г., достигайки ниво от 284.5 млн. евро, сочи ежегодния анализ на индустрията, изготвен от SeeNews и Адвокатско дружество „Гугушев и партньори”.

 • Garanti BBVA ще финансира инвестиции в зелени жилища в Румъния

  Румънската банка Garanti BBVA подписа споразумение за заем от 40 милиона евро с Международната финансова корпорация (IFC), член на Групата на Световната банка, с цел финансиране на инвестиции в зелени жилища, с което да допринесе за съвместните усилия.

 • ЕС ускорява одобрението на проекти за енергийни източници

  Европейският съюз (ЕС) ще ускори процеса на издаване на разрешения за проекти за енергия от възобновяеми източници, научи Борса.bg. По-този начин се въвеждат спешни и целенасочени мерки за конкретни технологии и проекти които имат най-голям потенциал за бързо внедряване.

 • Luxoft открива център за развитие в Сърбия и ще наеме 2000 души

  Технологичната компания Luxoft, със седалище в Швейцария, откри център за развитие в Белград, Сърбия, където има за цел да наеме над 2000 души до края на 2023 г., научи Борса.bg от Balkanengineer.com. Luxoft създава софтуерни решения.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6