Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Булклима ЕООД

Булклима ЕООД

http://www.bulclima.com/

Булклима ЕООД е утвърдена българска компания в сферата на отоплението, вентилацията и климатизацията. Над 20 години дружеството успешно налага на българския пазар комплексни иновативни и енергоспестяващи системи за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода, предназначени за апартаменти, къщи, офиси, административни и производствени сгради.

 

Обширното продуктово портфолио на компанията е представено от:

 - Климатици – стенни, подови, таванни, касетъчни, канални, мобилни, мулти-сплит системи;

 - Термопомпи – ниско и високотемпературни, хибридни, термопомпи вода-вода, термодинамични бойлери;

 - Вентилаторни конвектори – за открит монтаж, за вграждане, високостенни, нископрофилни;

 - Други уреди – въздушни завеси, влагоуловители, печки на пелети.

 

Решенията и системите, които Булклима предлага на пазара у нас, са производство на световно признати лидери, като Fujitsu General Limited, Atlantic, Olimpia Splendid, Olefini, Aspen Pumps, Melissa Climate, YORK, Galletti, Panasonic, Maxa, Action Clima.

 

Fujitsu General Limited е световно известен японски производител на климатици и термопомпи, включително и на VRF системи за централна климатизация.

 

Atlantic е водеща френска група с дългогодишна история и опит в производството на термопомпи и хибридни системи.

 

Olimpia Splendid е световен лидер в областта на климатизацията, отоплението и термопомпените системи и доказан производител на вентилаторни конвектори.

 

В цялостната си дейност фирмата се стреми към разширяване обхвата и качеството на предлаганите стоки и услуги чрез професионализъм, опит и европейски работни стандарти. Най-новите технологии в бранша, качество, надеждност, енергийна ефективност и конкурентни цени са акцентите, залегнали в политиката на компанията.

 

Булклима ЕООД има представителства в цялата страна, благодарение на добре развитата си дилърска мрежа. Като гарант за предлаганите стоки и услуги, дружеството е сертифицирано съгласно изискванията на ISO 9001:2008; BS OHSAS 18001:2007; ISO 14001:2004 и ЕО/842. 

Булклима ЕООД

Адрес: 1164 София, кв. Лозенец, бул. „Св. Наум“ 66

Телефон: 0700 20 223; 02/965 00 65

E-mail: office@bulclima.com

Партньори

Браншът In Brief

 • До края на април настройват суперкомпютъра „Дискавърър“

  Над 30 специално създадени програми ще осигурят работата на суперкомпютъра „Дискавърър“ и ще спомогнат за използването на максималната мощност на машините, както и за реализирането на разнообразни изследвания.

 • КонтурГлобал дари над 350 000 лв. на медицински институции

  Средствата са били насочени предимно към локалните общности и лечебни заведения. В допълнение, КонтурГлобал Марица Изток 3 реализира инвестиция от над 800 000 лв. за защита на здравето на своя екип и подизпълнители.

 • Предстои изграждането на две нови летища в Сърбия

  В Сърбия ще бъдат изградени две нови летища – край гр. Добановци и гр. Нови Сад, става ясно от Пространствения план на страната за периода 2021 – 2035 г.. Документът бе публикуван от Министерството на строителството, транспорта и инфраструктурата.

 • Раздадоха архитектурните награди „Животворна светлина“ 2020

  На 25 март 2021 г. на онлайн церемония бяха раздадени apxитeĸтypнитe нaгpaди „Животворна светлина“ 2020. В седмото издание на конкурса участваха oбщo 108 пpoeĸтa oт 7 дъpжaви, сред които Бългapия, Cъpбия, Typция, Maĸeдoния, Pyмъния, Бocнa и Xepцeгoвинa и Чepнa гopa.

 • Северна Македония инвестира в LNG терминала в Александруполис

  Македонските държавни компании National Energy Resources (NER) и ESM подписаха Меморандуми за сътрудничество за инвестиции в проекта за изграждане на плаващ терминал за втечнен природен газ (LNG) и газова централа край гр. Александруполис в Гърция.

 • Канадската Armstrong мести част от производството си в Румъния

  Канадската група Armstrong Fluid Technology – производител на помпи за отоплителни, охладителни, санитарни и водоснабдителни инсталации, е прехвърлила в своята румънска фабрика в Джимболия, окръг Тимиш, част от производството от други европейски държави. Компанията разшири производствения капацитет на фабриката в Румъния, а продуктите, произведени в страната, вече обслужват клиентите на групата по целия свят.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6