Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Булклима ЕООД

Булклима ЕООД

http://www.bulclima.com/

Булклима ЕООД е утвърдена българска компания в сферата на отоплението, вентилацията и климатизацията. Над 20 години дружеството успешно налага на българския пазар комплексни иновативни и енергоспестяващи системи за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода, предназначени за апартаменти, къщи, офиси, административни и производствени сгради.

 

Обширното продуктово портфолио на компанията е представено от:

 - Климатици – стенни, подови, таванни, касетъчни, канални, мобилни, мулти-сплит системи;

 - Термопомпи – ниско и високотемпературни, хибридни, термопомпи вода-вода, термодинамични бойлери;

 - Вентилаторни конвектори – за открит монтаж, за вграждане, високостенни, нископрофилни;

 - Други уреди – въздушни завеси, влагоуловители, печки на пелети.

 

Решенията и системите, които Булклима предлага на пазара у нас, са производство на световно признати лидери, като Fujitsu General Limited, Atlantic, Olimpia Splendid, Olefini, Aspen Pumps, Melissa Climate, YORK, Galletti, Panasonic, Maxa, Action Clima.

 

Fujitsu General Limited е световно известен японски производител на климатици и термопомпи, включително и на VRF системи за централна климатизация.

 

Atlantic е водеща френска група с дългогодишна история и опит в производството на термопомпи и хибридни системи.

 

Olimpia Splendid е световен лидер в областта на климатизацията, отоплението и термопомпените системи и доказан производител на вентилаторни конвектори.

 

В цялостната си дейност фирмата се стреми към разширяване обхвата и качеството на предлаганите стоки и услуги чрез професионализъм, опит и европейски работни стандарти. Най-новите технологии в бранша, качество, надеждност, енергийна ефективност и конкурентни цени са акцентите, залегнали в политиката на компанията.

 

Булклима ЕООД има представителства в цялата страна, благодарение на добре развитата си дилърска мрежа. Като гарант за предлаганите стоки и услуги, дружеството е сертифицирано съгласно изискванията на ISO 9001:2008; BS OHSAS 18001:2007; ISO 14001:2004 и ЕО/842. 

Булклима ЕООД

Адрес: 1164 София, кв. Лозенец, бул. „Св. Наум“ 66

Телефон: 0700 20 223; 02/965 00 65

E-mail: office@bulclima.com

Партньори

Промоционални предложения от Булклима ЕООД

  • Wi-Fi управление за климатик Melissa Climate

   Wi-Fi управление за климатик Melissa Climate

   Живеем в епохата на „умните“ телефони, които могат да изпълняват всякакви функции. Ето още една! Булклима ви представя Wi-Fi управление за климатик през интернет Melissa Climate на специална цена.

   Промоцията е валидна

   от 14.10.2019 г. до 30.11.2019 г.
  • Стенен инверторен климатик Nexya S4 E Inverter

   Стенен инверторен климатик Nexya S4 E Inverter

   Температурите се понижават и дните и нощите стават все по-студени. Именно заради това от Булклима ви предлагат стенен инверторен климатик Nexya S4 E Inverter на специална цена!

   Промоцията е валидна

   от 01.10.2019 г. до 30.11.2019 г.

Браншът In Brief

 • Aero-East-Europe ще строи завод за самолети в Сърбия

  През март 2020 г., Aero-East-Europe ще започне изграждането на нов завод за производството на самолети в гр. Ягодина, Централна Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Очаква се строителните работи да бъдат завършени за период от две години.

 • Български сервиз за минна техника стана партньор на Rolls-Royce

  Геотрейдинг стана единственият партньор в България на Rolls-Royce Power Systems за продуктите и решенията за минната индустрия с бранда MTU. От няколко години фирмата е системен интегратор на двигателите MTU, произвеждани от британската компания.

 • ВТL Іnduѕtrіеѕ изгражда производствена бaзa в гр. Πлoвдив

  Свeтoвният пpoизвoдитeл нa електронна мeдицинcĸа апаратура ВТL Іnduѕtrіеѕ изгpaждa нова база със завод, складове и aдминиcтpaтивни cгpaди в гр. Πлoвдив, научи Борса.bg. Инвестицията е в размер на 20 млн. лeвa.

 • Швейцарски производител отваря фабрика за 9 млн. евро в Скопие

  Разработчикът на сензорни решения Baumer откри нова фабрика в Технологична индустриалнa развойнa зонa Скопие 1, Северна Македония. Швейцарската компания планира да инвестира 9 млн. евро в проекта си, който ще бъде осъществен в три фази.

 • С дарение от КонтурГлобал бе обновена зала по механотерапия

  Обновената зала за механотерапия стартира своята дейност в Дома за възрастни хора с физически увреждания в гр. Стара Загора. Залата бе ремонтирана и оборудвана с най-съвременна терапевтична апаратура с дарение от ТЕЦ КонтурГлобал Марица Изток 3.

 • А1 вече предлага у нас новото поколение SIM карти – eSIM

  Българският мобилен оператор А1 е първият в страната, предлагащ услугата за активиране на eSIM, научи Борса.bg от съобщение на дружеството. Новото поколение SIM карти, които са вградени в смарт устройствата, ще заместват физическите карти.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6