Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Булклима ЕООД

Булклима ЕООД

http://www.bulclima.com/

Булклима ЕООД е утвърдена българска компания в сферата на отоплението, вентилацията и климатизацията. Над 20 години дружеството успешно налага на българския пазар комплексни иновативни и енергоспестяващи системи за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода, предназначени за апартаменти, къщи, офиси, административни и производствени сгради.

 

Обширното продуктово портфолио на компанията е представено от:

 - Климатици – стенни, подови, таванни, касетъчни, канални, мобилни, мулти-сплит системи;

 - Термопомпи – ниско и високотемпературни, хибридни, термопомпи вода-вода, термодинамични бойлери;

 - Вентилаторни конвектори – за открит монтаж, за вграждане, високостенни, нископрофилни;

 - Други уреди – въздушни завеси, влагоуловители, печки на пелети.

 

Решенията и системите, които Булклима предлага на пазара у нас, са производство на световно признати лидери, като Fujitsu General Limited, Atlantic, Olimpia Splendid, Olefini, Aspen Pumps, Melissa Climate, YORK, Galletti, Panasonic, Maxa, Action Clima.

 

Fujitsu General Limited е световно известен японски производител на климатици и термопомпи, включително и на VRF системи за централна климатизация.

 

Atlantic е водеща френска група с дългогодишна история и опит в производството на термопомпи и хибридни системи.

 

Olimpia Splendid е световен лидер в областта на климатизацията, отоплението и термопомпените системи и доказан производител на вентилаторни конвектори.

 

В цялостната си дейност фирмата се стреми към разширяване обхвата и качеството на предлаганите стоки и услуги чрез професионализъм, опит и европейски работни стандарти. Най-новите технологии в бранша, качество, надеждност, енергийна ефективност и конкурентни цени са акцентите, залегнали в политиката на компанията.

 

Булклима ЕООД има представителства в цялата страна, благодарение на добре развитата си дилърска мрежа. Като гарант за предлаганите стоки и услуги, дружеството е сертифицирано съгласно изискванията на ISO 9001:2008; BS OHSAS 18001:2007; ISO 14001:2004 и ЕО/842. 

Булклима ЕООД

Адрес: 1164 София, кв. Лозенец, бул. „Св. Наум“ 66

Телефон: 0700 20 223; 02/965 00 65

E-mail: office@bulclima.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Къде се намира Македония по отношение на цифровизацията?

  Основни фактори за развиване на цифровото бъдеще на страната биват готовността на държавата и компаниите, фокусирани върху инвестициите в този сектор, както и информираността на гражданите да използват подобни услуги.

 • БДЖ подписа договор на стойност 55.5 млн. лева със Siemens

  Български държавни железници (БДЖ) и Siemens сключиха договор за доставката на 10 нови електрически локомотива на стойност 55.5 млн. лева без ДДС. Това е първата сериозна инвестиция в подновяване на тяговия подвижен състав на компанията от 15 години насам.

 • Jadar Resources откри ценни находища на литий и бор в Сърбия

  Австралийската компания Jadar Resources откри потенциални находища с литий и бор на територията на община Рековац, Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Ценните метали са незаменими при производството на батерии и електрически превозни средства.

 • Българска фирма с умна камера, измерваща телесна температура

  Българската IoT фирма Алтерко Роботикс представи умна камера за дистанционно измерване на телесна температура само за 0.5 s, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Иновацията, наречена MyKi Tcam, се отличава също с точност на работа от +/- 0.3 °C.

 • Русенска фирма инвестира 5.3 млн. лева в преработвателен завод

  Русенската компания Агрола Екоинвест ще инвестира 5.3 млн. лева в завод за преработване на плодове в с. Новград, община Ценово. Предприятието ще разполага с обща площ от 3850 кв.м и ще бъде финансирано по Програмата за развитие на селските райони.

 • Македонската компания TeachHoot с онлайн платформа за обучение

  TeachHoot е една от компаниите, започнали образователната революция на онлайн частните уроци в Северна Македония. Фирмата разработва платформа за изцяло онлайн обучение, помагаща на учениците да намерят най-подходящия учител за тях.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6