Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Бодор България ЕООД

Бодор България ЕООД

http://www.bodor.bg

Бодор България ЕООД е водеща българска компания, специализирана във вноса и дистрибуцията на лазерно оборудване. Дружеството е официален представител за България на китайския разработчик на висококачествени машини за лазерно рязане Bodor Laser.

 

Азиатският производител е голяма, динамична и бързо развиваща се международна компания с мрежа от дистрибутори в повече от 30 страни и износ на продукти в над 80 държави по света. Bodor Laser разполага с едно от най-голямото оборудване за производство на лазерна режеща апаратура в света – 30 000 m2. Интелигентното производство на дружеството отговаря на утвърдени европейски стандарти за качество и е сертифицирано по изискванията на CE/FDA/ISO9001/SGS и др.

 

Китайската компания притежава център за развой и научноизледователска дейност, в който работят над 100 изследователи и инженери, с ненадминат опит, знания и умения в лазерните технологии. Всяка година за развой на нови проекти се инвестират солидни средства, които водят след себе си до усвояване на нови, много по-ефективни методи за рязане.

 

Бодор България предлага богато разнообразие от лазерни машини, включително лазери за рязане на листове, лазери за рязане на тръби, лазери за рязане на листове и тръби, маркиращи файбър лазери и др.

Бодор България ЕООД

Адрес: София 1606, ул. „Лайош Кошут“ № 9, ап. 19

Телефон: 02/851 05 92; 0894 303 633; 0888 806 789

E-mail: office@bodor.bg

Партньори

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6