Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Бодор България ЕООД

Бодор България ЕООД

http://www.bodor.bg

Бодор България ЕООД е водеща българска компания, специализирана във вноса и дистрибуцията на лазерно оборудване. Дружеството е официален представител за България на китайския разработчик на висококачествени машини за лазерно рязане Bodor Laser.

 

Азиатският производител е голяма, динамична и бързо развиваща се международна компания с мрежа от дистрибутори в повече от 30 страни и износ на продукти в над 80 държави по света. Bodor Laser разполага с едно от най-голямото оборудване за производство на лазерна режеща апаратура в света – 30 000 m2. Интелигентното производство на дружеството отговаря на утвърдени европейски стандарти за качество и е сертифицирано по изискванията на CE/FDA/ISO9001/SGS и др.

 

Китайската компания притежава център за развой и научноизледователска дейност, в който работят над 100 изследователи и инженери, с ненадминат опит, знания и умения в лазерните технологии. Всяка година за развой на нови проекти се инвестират солидни средства, които водят след себе си до усвояване на нови, много по-ефективни методи за рязане.

 

Бодор България предлага богато разнообразие от лазерни машини, включително лазери за рязане на листове, лазери за рязане на тръби, лазери за рязане на листове и тръби, маркиращи файбър лазери и др.

Бодор България ЕООД

Адрес: София 1606, ул. „Лайош Кошут“ № 9, ап. 19

Телефон: 02/851 05 92; 0894 303 633; 0888 806 789

E-mail: office@bodor.bg

Партньори

Обяви за работа от Бодор България ЕООД

Браншът In Brief

 • Програма за подобряване на градската среда обяви Столична община

  Столична община обяви старта на програмата за реализация на проекти за подобряване на градската среда „София избира“, чиято цел е да насърчи прякото участие на граждани и организации в предлагането на проекти и разпределението на бюджета на общината.

 • SUSE открива инженерен и иновационен хъб в България

  Най-голямата независима организация, разработваща решения с отворен код – SUSE, ще инвестира в нов инженерен и иновационен хъб в България. Центърът ще бъде разположен в София и по план ще започне да функционира изцяло в следващите 6 месеца.

 • ЧЕЗ Разпределение България получи „Зелен Оскар“

  ЧЕЗ Разпределение България получи наградата „Зелен Оскар“ в конкурса на b2b Media „Най-зелените компании в България“. Дружеството спечели трето място в категория „Енергетика, воден сектор“ за своята политика за опазване на околната среда и биоразнообразието.

 • Екипът на Фесто Производство ще участва на Postbank Business Run

  Представители на Фесто Производство ще вземат участие в тазгодишното седмо издание на маратона Postbank Business Run, научи Борса.bg от компанията. Състезанието ще се проведе на територията на Бизнес Парк София, а стартът е в 10:00 ч.

 • Румен Радев връчи Награда „Джон Атанасов“ за 2020 г.

  На 5 октомври 2020 г. президентът Румен Радев приветства на церемония тазгодишните лауреати в президентската инициатива Награда „Джон Атанасов“, съобщиха от Президентството. Носител на голямата Награда „Джон Атанасов“ е д-р Златко Минев.

 • Сърбия продължава развитието на индустриалната зона в Лесковац

  Продължава развитието на индустриалната зона в град Лесковац. Осигурени са 13.5 млн. динара за строителството на част от дъждовната канализационна система с дължина от 220 m. Строителните дейности трябва да бъдат финализирани в срок от 2 месеца и половина.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6