Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Бодор България ЕООД

Бодор България ЕООД

http://www.bodor.bg

Бодор България ЕООД е водеща българска компания, специализирана във вноса и дистрибуцията на лазерно оборудване. Дружеството е официален представител за България на китайския разработчик на висококачествени машини за лазерно рязане Bodor Laser.

 

Азиатският производител е голяма, динамична и бързо развиваща се международна компания с мрежа от дистрибутори в повече от 30 страни и износ на продукти в над 80 държави по света. Bodor Laser разполага с едно от най-голямото оборудване за производство на лазерна режеща апаратура в света – 30 000 m2. Интелигентното производство на дружеството отговаря на утвърдени европейски стандарти за качество и е сертифицирано по изискванията на CE/FDA/ISO9001/SGS и др.

 

Китайската компания притежава център за развой и научноизледователска дейност, в който работят над 100 изследователи и инженери, с ненадминат опит, знания и умения в лазерните технологии. Всяка година за развой на нови проекти се инвестират солидни средства, които водят след себе си до усвояване на нови, много по-ефективни методи за рязане.

 

Бодор България предлага богато разнообразие от лазерни машини, включително лазери за рязане на листове, лазери за рязане на тръби, лазери за рязане на листове и тръби, маркиращи файбър лазери и др.

Бодор България ЕООД

Адрес: София 1606, ул. „Лайош Кошут“ № 9, ап. 19

Телефон: 02/851 05 92; 0894 303 633; 0888 806 789

E-mail: office@bodor.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Етем и Gestamp създават две съвместни предприятия в България

  Етем България и Gestamp North Europe Services получиха одобрение от Европейската комисия и турските органи за защита на конкуренцията за съвместното създаване на две предприятия в България, информираха за Борса.bg от BalkanEnigneer.com.

 • Фесто Производство стана част от Webit Festival

  От 13 до 15 май 2019 г. в гр. София се проведе европейският форум за технически и иновативни върхови постижения – Webit Festival. Един от участниците, които демонстрираха своите технологични новости, бе Фесто Производство, информираха за Борса.bg.

 • MTU Aero Engines ще отвори нов завод в Сърбия

  Немската компания MTU Aero Engines, която се занимава с производството на софтуери, компоненти и двигатели за авиацията, ще отвори нов завод в гр. Стара Пазова, Сърбия. Първоначално в новия завод ще бъдат наети около 450 служители.

 • Milestone Systems отвори нов офис в София

  Софтуерната компания Milestone Systems, която се занимава с разработване на софтуер за видеонаблюдение, замени стария си офис в гр. София с по-голям, научи Борса.bg. В новия офис на Майлстоун Системс България ще работят около 150 служители.

 • Lidl отвори вратите на първия си логистичен център в Румъния

  Немската верига супермаркети Lidl отвори вратите на първия си логистичен център в Източна Румъния, който се намира близо до град Роман, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Новата придобивка на компанията ще обслужва и 50 магазина Lidl в Молдова.

 • Българи купиха Telekom Albania

  Българският бизнесмен Спас Русев и предприемачът Елвин Гури финализираха сделката за покупката на Telekom Albania със заплащане на договорената цена от 50 млн. евро, научи Борса.bg. Telekom Albania e вторият по големина мобилен оператор на Балканите.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6