Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Бодор България ЕООД

Бодор България ЕООД

http://www.bodor.bg

Бодор България ЕООД е водеща българска компания, специализирана във вноса и дистрибуцията на лазерно оборудване. Дружеството е официален представител за България на китайския разработчик на висококачествени машини за лазерно рязане Bodor Laser.

 

Азиатският производител е голяма, динамична и бързо развиваща се международна компания с мрежа от дистрибутори в повече от 30 страни и износ на продукти в над 80 държави по света. Bodor Laser разполага с едно от най-голямото оборудване за производство на лазерна режеща апаратура в света – 30 000 m2. Интелигентното производство на дружеството отговаря на утвърдени европейски стандарти за качество и е сертифицирано по изискванията на CE/FDA/ISO9001/SGS и др.

 

Китайската компания притежава център за развой и научноизледователска дейност, в който работят над 100 изследователи и инженери, с ненадминат опит, знания и умения в лазерните технологии. Всяка година за развой на нови проекти се инвестират солидни средства, които водят след себе си до усвояване на нови, много по-ефективни методи за рязане.

 

Бодор България предлага богато разнообразие от лазерни машини, включително лазери за рязане на листове, лазери за рязане на тръби, лазери за рязане на листове и тръби, маркиращи файбър лазери и др.

Бодор България ЕООД

Адрес: София 1606, ул. „Лайош Кошут“ № 9, ап. 19

Телефон: 02/851 05 92; 0894 303 633; 0888 806 789

E-mail: office@bodor.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Sutherland отваря врати на нов офис за 300 служители в Пловдив

  Американската компания за изнесени услуги Sutherland откри 61-ия си офис в гр. Пловдив, научи Борса.bg съобщение на дружеството. До края на 2020 г. фирмата ще наеме 300 служители, като търси специалисти с немски език и базови компютърни умения.

 • Ford започна производството на новия кросоувър Puma в Румъния

  Американският автомобилен гигант Ford стартира производството на модел Ford Puma в предприятието си в румънския град Крайова. Компактният хибриден кросоувър е оборудван с усъвършенствано 48-волтово електрическо задвижване EcoBoost Hybrid.

 • СофКънект планира изграждането на бизнес хъб до Летище София

  Консорциумът СофКънект планира изграждането на бизнес хъб за стартъп компании до Летище София. СофКънект предвижда заделянето на земя до Летище София за отдаване на инвеститори, които да изградят офисни и търговски площи.

 • Сърбия ще строи инсталация за генериране на енергия от отпадъци

  Международен консорциум сключи договор с Европейската банка за възстановяване и развитие и Международната финансова корпорация за финансиране на проект за изграждане на инсталация за енергия от отпадъци в Сърбия.

 • Bosch разкри инженеринг център за софтуер в столицата

  Немският технологичен гигант Bosch отвори врати на първия инженеринг център в столичния „София Тех Парк“. В новия център вече близо 200 софтуерни специалисти разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия.

 • Продавай успешно в Румъния и Гърция с eCommerce Academy

  На 31 октомври и 1 ноември 2019 г. в гр. София, България, ще се проведе четвъртото издание на събитието „Продавай успешно в Румъния“, което от т.г. се превъща в „Продавай успешно в Румъния и Гърция“. Мероприятието се организира от eCommerce Academy.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6