Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Бодор България ЕООД

Бодор България ЕООД

http://www.bodor.bg

Бодор България ЕООД е водеща българска компания, специализирана във вноса и дистрибуцията на лазерно оборудване. Дружеството е официален представител за България на китайския разработчик на висококачествени машини за лазерно рязане Bodor Laser.

 

Азиатският производител е голяма, динамична и бързо развиваща се международна компания с мрежа от дистрибутори в повече от 30 страни и износ на продукти в над 80 държави по света. Bodor Laser разполага с едно от най-голямото оборудване за производство на лазерна режеща апаратура в света – 30 000 m2. Интелигентното производство на дружеството отговаря на утвърдени европейски стандарти за качество и е сертифицирано по изискванията на CE/FDA/ISO9001/SGS и др.

 

Китайската компания притежава център за развой и научноизледователска дейност, в който работят над 100 изследователи и инженери, с ненадминат опит, знания и умения в лазерните технологии. Всяка година за развой на нови проекти се инвестират солидни средства, които водят след себе си до усвояване на нови, много по-ефективни методи за рязане.

 

Бодор България предлага богато разнообразие от лазерни машини, включително лазери за рязане на листове, лазери за рязане на тръби, лазери за рязане на листове и тръби, маркиращи файбър лазери и др.

Бодор България ЕООД

Адрес: София 1606, ул. „Владайска“ №40, етаж 1, офис 2

Телефон: 02/851 05 92; 0894 303 633; 0888 806 789

E-mail: office@bodor.bg

Партньори

Обяви за работа от Бодор България ЕООД

Браншът In Brief

 • Сентилион с подкрепа към екипа си и благотворителни каузи

  „Завършихме 2020 г. с ясното съзнание, че Сентилион беше там, където имаха нужда от нас, и че внесохме радост в живота на хората, които работят в компанията, техните семейства и нуждаещите се от помощ деца и възрастни в България“, споделиха от компанията.

 • Чайкафарма планира изграждането на нов завод

  Чайкафарма очаква одобрение за отпускането на заем в размер на 14 млн. евро за финансиране изграждането на нов завод в близост до София. Новият завод ще позволи на Чайкафарма да увеличи производството си до 950 млн. лекарствени таблетки годишно.

 • Алкомет с инвестиция в модернизирана линия за прахово боядисване

  Алкомет инвестира 1 400 000 лв. в модернизирана линия с най-новата технология за прахово боядисване, съобщи Българска стопанска камара. С това капацитетът на линията е увеличен три пъти в сравнение с периода преди нейната модернизация.

 • Строят скоростната магистрала Градско-Прилеп в Северна Македония

  С началото на предстоящия строителен сезон ще стартира с усилено темпо изграждането на новата скоростна магистрала Градско-Прилеп в Северна Македония. Магистралата е разположена на клон D от Паневропейския транспортен коридор 10.

 • Oradea Tech Hub с програма за подкрепа на румънски стартъпи

  В края на 2020 г. румънският център за технологични стартъпи Oradea Tech Hub постави началото на преакселераторската си програма Make IT in Oradea. Пилотната инициатива от програмата на центъра е стартиращият инкубатор Bright Labs.

 • Multivac е един от „50-те лидера за устойчивост и климат“

  Multivac е единственият доставчик на решения за опаковане, който попадна сред „50-те лидера за устойчивост и климат“ (50 Sustainability & Climate Leaders). Проектът 50 Sustainability & Climate Leaders е иницииран от Bloomberg и Организацията на обединените нации.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6