Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

БКК 95 ООД

БКК 95 ООД

http://www.bcc95.com/index_bg.html

БКК 95 ООД е доказан производител на метални компоненти за мебелната индустрия и мебели от метал с многогодишен опит в студената обработка на метали. Създадено през 1995 г., дружеството със седалище в град Монтана е износител на едро и доставчик за водещи мебелни компании от Европейския съюз и Северна Америка, сред които и на шведския гигант ИКЕА (IKEA).

 

Над 90% от произведената продукция е предназначена за износ, а модерното оборудване, иновативните технологии и екологичните производствени практики превръщат БКК 95 в един от лидерите в металообработването на международните пазари. Водещите позиции на българското дружество са затвърдени от богатия му професионален опит и сериозен производствен капацитет. Всички свои изделия компанията изработва по оригинален дизайн, технически спецификации и изисквания за опаковка на индивидуалния клиент.

 

Сред приоритетите на фирмата са производството на продукти с отлично качество на оптимални цени и стриктно спазване на сроковете за доставка.

 

БКК 95 ООД е 100% семейна компания, която разполага с три производствени площадки, чиято обща площ надхвърля 75 000 m2. Производствените мощности обхващат дейности в следните направления:

 - Обработка на метали;

 - Прахово боядисване;

 - Опаковане;

 - Производство на инструменти.

 

Екипът на българската фирма включва доказани и млади специалисти, като продължава да се разраства непрекъснато поради увеличаващите се бизнес обеми. БКК 95 има трайни търговски взаимоотношения с водещи компании в мебелната индустрия, сред които скандинавски и немски фирми, в т.ч. Martela AB, Totebo AB, Scapa AB, Spaljisten AB, Maja Werk GmbH, HMW Moebel и продължава да разширява пазарите си.

БКК 95 ООД

Адрес: гр. Монтана, ул. „Иван Давидков“ 2

Телефон: 096/391 313

E-mail: mail@bcc95.com 

Обяви за работа от БКК 95 ООД

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6