Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

БКК 95 ООД

БКК 95 ООД

http://www.bcc95.com/index_bg.html

БКК 95 ООД е доказан производител на метални компоненти за мебелната индустрия и мебели от метал с многогодишен опит в студената обработка на метали. Създадено през 1995 г., дружеството със седалище в град Монтана е износител на едро и доставчик за водещи мебелни компании от Европейския съюз и Северна Америка, сред които и на шведския гигант ИКЕА (IKEA).

 

Над 90% от произведената продукция е предназначена за износ, а модерното оборудване, иновативните технологии и екологичните производствени практики превръщат БКК 95 в един от лидерите в металообработването на международните пазари. Водещите позиции на българското дружество са затвърдени от богатия му професионален опит и сериозен производствен капацитет. Всички свои изделия компанията изработва по оригинален дизайн, технически спецификации и изисквания за опаковка на индивидуалния клиент.

 

Сред приоритетите на фирмата са производството на продукти с отлично качество на оптимални цени и стриктно спазване на сроковете за доставка.

 

БКК 95 ООД е 100% семейна компания, която разполага с три производствени площадки, чиято обща площ надхвърля 75 000 m2. Производствените мощности обхващат дейности в следните направления:

 - Обработка на метали;

 - Прахово боядисване;

 - Опаковане;

 - Производство на инструменти.

 

Екипът на българската фирма включва доказани и млади специалисти, като продължава да се разраства непрекъснато поради увеличаващите се бизнес обеми. БКК 95 има трайни търговски взаимоотношения с водещи компании в мебелната индустрия, сред които скандинавски и немски фирми, в т.ч. Martela AB, Totebo AB, Scapa AB, Spaljisten AB, Maja Werk GmbH, HMW Moebel и продължава да разширява пазарите си.

БКК 95 ООД

Адрес: гр. Монтана, ул. „Иван Давидков“ 2

Телефон: 096/391 313

E-mail: mail@bcc95.com 

Обяви за работа от БКК 95 ООД

Браншът In Brief

 • Сърбия ще строи инсталация за генериране на енергия от отпадъци

  Международен консорциум сключи договор с Европейската банка за възстановяване и развитие и Международната финансова корпорация за финансиране на проект за изграждане на инсталация за енергия от отпадъци в Сърбия.

 • Bosch разкри инженеринг център за софтуер в столицата

  Немският технологичен гигант Bosch отвори врати на първия инженеринг център в столичния „София Тех Парк“. В новия център вече близо 200 софтуерни специалисти разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия.

 • Продавай успешно в Румъния и Гърция с eCommerce Academy

  На 31 октомври и 1 ноември 2019 г. в гр. София, България, ще се проведе четвъртото издание на събитието „Продавай успешно в Румъния“, което от т.г. се превъща в „Продавай успешно в Румъния и Гърция“. Мероприятието се организира от eCommerce Academy.

 • Македония в отлично икономическо сътрудничество със Словения

  Търговията между Македония и Словения бележи ръст от 10% за последните 10 години. По данни от анализ на Стопанската камара на Северна Македония стокообменът между двете страни през 2018 г. се оценява на 237.7 млн. евро.

 • Продукт на Festo е вписан в книгата на Гинес

  „Иновацията BionicOpter, разработена от Festo, е вписана в Книгата за световните рекорди на Гинес за 2020 г. като най-голямото летящо насекомо-робот”, информираха от Фесто ЕООД. Движението на устройството се доближава в максимална степен до това на водното конче.

 • Булконс Първомай модернизира производството си за 5 млн. лева

  Булконс Първомай инвестира 5 млн. лева в модернизиране на цеховете си и закупуване на изцяло ново оборудване за производство на лютеница. Новата поточна линия на компанията беше официално открита на 1 октомври 2019 г., научи Борса.bg от съобщение на производителя.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6