Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

БКК 95 ООД

БКК 95 ООД

http://www.bcc95.com/index_bg.html

БКК 95 ООД е доказан производител на метални компоненти за мебелната индустрия и мебели от метал с многогодишен опит в студената обработка на метали. Създадено през 1995 г., дружеството със седалище в град Монтана е износител на едро и доставчик за водещи мебелни компании от Европейския съюз и Северна Америка, сред които и на шведския гигант ИКЕА (IKEA).

 

Над 90% от произведената продукция е предназначена за износ, а модерното оборудване, иновативните технологии и екологичните производствени практики превръщат БКК 95 в един от лидерите в металообработването на международните пазари. Водещите позиции на българското дружество са затвърдени от богатия му професионален опит и сериозен производствен капацитет. Всички свои изделия компанията изработва по оригинален дизайн, технически спецификации и изисквания за опаковка на индивидуалния клиент.

 

Сред приоритетите на фирмата са производството на продукти с отлично качество на оптимални цени и стриктно спазване на сроковете за доставка.

 

БКК 95 ООД е 100% семейна компания, която разполага с три производствени площадки, чиято обща площ надхвърля 75 000 m2. Производствените мощности обхващат дейности в следните направления:

 - Обработка на метали;

 - Прахово боядисване;

 - Опаковане;

 - Производство на инструменти.

 

Екипът на българската фирма включва доказани и млади специалисти, като продължава да се разраства непрекъснато поради увеличаващите се бизнес обеми. БКК 95 има трайни търговски взаимоотношения с водещи компании в мебелната индустрия, сред които скандинавски и немски фирми, в т.ч. Martela AB, Totebo AB, Scapa AB, Spaljisten AB, Maja Werk GmbH, HMW Moebel и продължава да разширява пазарите си.

БКК 95 ООД

Адрес: гр. Монтана, ул. „Иван Давидков“ 2

Телефон: 096/391 313

E-mail: mail@bcc95.com 

Обяви за работа от БКК 95 ООД

Браншът In Brief

 • Програма за подобряване на градската среда обяви Столична община

  Столична община обяви старта на програмата за реализация на проекти за подобряване на градската среда „София избира“, чиято цел е да насърчи прякото участие на граждани и организации в предлагането на проекти и разпределението на бюджета на общината.

 • SUSE открива инженерен и иновационен хъб в България

  Най-голямата независима организация, разработваща решения с отворен код – SUSE, ще инвестира в нов инженерен и иновационен хъб в България. Центърът ще бъде разположен в София и по план ще започне да функционира изцяло в следващите 6 месеца.

 • ЧЕЗ Разпределение България получи „Зелен Оскар“

  ЧЕЗ Разпределение България получи наградата „Зелен Оскар“ в конкурса на b2b Media „Най-зелените компании в България“. Дружеството спечели трето място в категория „Енергетика, воден сектор“ за своята политика за опазване на околната среда и биоразнообразието.

 • Екипът на Фесто Производство ще участва на Postbank Business Run

  Представители на Фесто Производство ще вземат участие в тазгодишното седмо издание на маратона Postbank Business Run, научи Борса.bg от компанията. Състезанието ще се проведе на територията на Бизнес Парк София, а стартът е в 10:00 ч.

 • Румен Радев връчи Награда „Джон Атанасов“ за 2020 г.

  На 5 октомври 2020 г. президентът Румен Радев приветства на церемония тазгодишните лауреати в президентската инициатива Награда „Джон Атанасов“, съобщиха от Президентството. Носител на голямата Награда „Джон Атанасов“ е д-р Златко Минев.

 • Сърбия продължава развитието на индустриалната зона в Лесковац

  Продължава развитието на индустриалната зона в град Лесковац. Осигурени са 13.5 млн. динара за строителството на част от дъждовната канализационна система с дължина от 220 m. Строителните дейности трябва да бъдат финализирани в срок от 2 месеца и половина.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6